Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ...ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!!


Λόγω ...μεγάλου αριθμού στο πινάκιο (Η 11), η αγωγή της πρώην δικαστού Ευγενίας Τσαρμποπούλου κατά του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη, δεν κατέστη δυνατόν να εκδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Αποτέλεσμα αυτού ήταν γύρω στις 2.10 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου να αρχίσει να ανακοινώνει τις αναβολές των υποθέσεων. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι μόλις ο πρόεδρος του Δικαστηρίου φώναξε τα ονόματα της εναγούσης Ευγενίας Τσαρμποπούλου και του εναγομένου Μάκη Βραχιολίδη για να πάρει τις καθιερωμένες παρουσίες, προκάλεσε εντύπωση όταν πρότεινε στην πλευρά της εναγούσης, να ματαιώσει την δίκη:! "Μήπως θέλετε να την ματαιώσετε;"
Η απάντηση του δικηγόρου της κ. Τσαρμποπούλου, ο οποίος προφανώς ήταν σε απόλυτη συνεννόηση μαζί της, ήταν άμεση: "Όχι, θέλουμε να εκδικάσουμε την υπόθεση"!!!
Βγαίνοντας μάλιστα από την δικαστική αίθουσα, η κ. Τσαρμποπούλου, περνώντας δίπλα από τον Μάκη Βραχιολίδη, είπε με χαρακτηριστικό ύφος προς τον συνήγορό της: "Αυτός είναι ο κύριος που έγραψε αυτά τα...ωραία πράγματα για μένα"!
Έλα όμως που πίσω από την κ. Τσαρμπούλου περνούσε ο Πέτρος Καραμανέας, μάρτυρας υπεράσπισης του Βραχιολίδη, ο οποίος απευθυνόμενος στον εκδότη του Άνεξάρτητου Παρατηρητή", αντέτεινε: "Μάκη, αυτή είναι η κυρία που σου έλεγα"!
Αναβολή λοιπόν για τα...Χριστούγεννα του 2013 έδωσε ο πρόεδρος του Πολυμελούς Πρωτοδικείου. Και εάν φανταστεί κανείς ότι και του χρόνου είτε με κάποια απεργία είτε με αντίστοιχη λόγω ωραρίου αναβολή, είναι πιθανόν η υπόθεση να τραβήξει μερικά ακόμη χρόνια! Ίσως να πει κανείς ότι θα είναι και καλύτερα: να έχουμε ξεχρεώσει το χρέος μας προς τους δανειστές και να πιάσουν τόπο τα λεφτά που ζητεί η κ. Τσαρμποπούλου! 
Εμείς όμως υποβάλλουμε ένα απλό ερώτημα: Αφού η κ. Τσαρμποπούλου ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την  αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής της, η οποία όπως πιστεύει εθίγη, γιατί δεν υπέβαλε μήνυση; Εάν το είχε κάνει το 2008 όταν και τα επίμαχα δημοσιεύματα, τώρα η υπόθεση θα είχε λήξει! Κατέθεσε όμως ΜΟΝΟΝ αγωγή μετά από 4 σχεδόν χρόνια!!! Επί τόσα χρόνια γιατί δεν ενδιαφερόταν για την αποκατάσταση της τιμής και υπόληψή της;;; 

Τελικά μήπως, λέμε μήπως, η όλη "αποκατάσταση" έχει σχέση μόνο με τα 100.000 ευρώ που απαιτεί μέσω της αγωγής της; Και γι΄αυτή την αποκατάσταση είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι το 2020! Οπότε ...ξεχρεώνουμε και το χρέος μας!!!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου