Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ!

SAMARAS-STOYRNARAS
ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!

Δεν τηρείται πλέον τίποτα σ' αυτόν τον τόπο. Οι συνταγματικές διατάξεις σαρώνονται, δικαιώματα που είχαν κατακτηθεί με αγώνες δεκαετιών καταργούνται σε λίγα δευτερόλεπτα με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τώρα φτάσαμε στο σημείο να μην εισακούονται ούτε οι δικαστικές αποφάσεις που δεν συμφέρουν το πολιτικό σύστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με επιστολή του στον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας θα ζητήσει να... συνεχίσει η εταιρία να εισπράττει το τέλος ακινήτων. Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα θα συνεχίσει να παραμένει στην εξουσία και να βυθίζει τη χώρα στην εξαθλίωση και στο ξεπούλημα, όσο μπορεί να αιμοδοτείται με χρήμα, απ΄ όπου και αν αυτό προέρχεται. Επομένως, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να συνεχίσει να εξασφαλίζει χρηματοδότηση. Μόνο αν απολέσει τη συνεχή τροφοδοσία με χρήμα θα καταρρεύσει.
Όπως προσφυώς ειπώθηκε, καταργήθηκε πλέον η αρχή της νομιμότητας και το καθεστώς κινείται ήδη αυταρχικά με βάση και μόνο την αρχή της σκοπιμότητας.
Αυτό όμως δεν είναι καλό νέο για το λαό.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου