Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ! ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 € ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 1.000 € ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ!!!

Ιδού τα αποτελέσματα της εγκληματικής τακτικής του Τσίπρα με την οποία δολοφονεί τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Μικροβιολόγος που διατηρεί ιατρείο στην περιοχή Παπάγου-Χολαργού ...


καταστρέφεται τόσο από χρέη που έχει απέναντί της ο ΕΟΠΥΥ ο οποίος πλέον δεν τα αναγνωρίζει, όσο και από ασφαλιστικές εισφορές που καλείται να πληρώσει για εισοδήματα που δεν είχε ποτέ (αλλά που αναγκάστηκε να δηλώσει από τις αποδείξεις που έκοβε προς τον ΕΟΠΥΥ)! 
"Ο ΕΟΠΥΥ μου οφείλει πάνω από 100.000 € από το 2007. Δεν με έχει πληρώσει, με αναγκάζει να κόβουμε τιμολόγια/αποδείξεις, αλλά δεν έχω εισπράξει...τίποτε. Τώρα, που έχει δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει τις οφειλές του προς εμάς, καταλαβαίνετε ποια είναι η οικονομική μας καταστροφή. Το χειρότερο είναι ότι, όπως με ενημέρωσε ο λογιστής μου, ενώ μέχρι σήμερα πλήρωνα 350 ευρώ τον μήνα για ασφαλιστικές εισφορές, τώρα θα καλούμε να πληρώνω 1.000 ευρώ κάθε μήνα εξαιτίας των νέων ρυθμίσεων Κατρούγκαλου. Θα πληρώνω ασφάλιστρα ανάλογα με το δηλωθέν μου εισόδημα. Ένα εισόδημα όμως που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μια και ο ΕΟΠΥΥ δεν με πλήρωσε ποτέ"

Είναι ή δεν είναι εγκλημτίες στον ΕΟΠΥΥ και στην κυβέρνηση Τσίπρα; Τώρα, ο ΕΟΠΥΥ το ίδιο πλιάτσικο θέλει να κάνει στους οπτικούς, φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές. Θα τους φάει τα λεφτά, θα κάνει δηλ. με τις τσέπες των παρόχων υγείας ασφαλιστική-κοινωνική πολιτική και στο τέλος δεν θα τους δώσει παρά ψίχουλα, για να φτιάξει έτσι και το πρωτογενές πλεόνασμα και να εμφανιστεί στους δανειστές ότι η πολιτική του Σόιμπλε πετυχαίνει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου