Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 6 € ΤΗΝ ΩΡΑ!!! "ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..."!

Καθηγητής μαθηματικός με αριστείο σε μεταπτυχιακό πανεπιστήμιο, αμείβεται σε φροντιστήριο με 6 € την ώρα!!! Πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό!
Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα μας είπε: 
"Η καθαρίστρια που φέρνουν, όσοι φέρνουν στο σπίτι τους, παίρνει 7 ευρώ την ώρα. Εγώ, που έχω ήδη μεγάλη προϋπηρεσία σε φροντιστήρια...
και με μεταπτυχιακό τίτλο, τώρα μου δίνουν 6 ευρώ την ώρα για το μάθημα. Διδάσκω σε μαθητές της Γ' Λυκείου και παίρνω αυτό το ποσό! Δεν αντέχω άλλον εξευτελισμό. Ας πάρουν γι' αυτή τη δουλειά, Κινέζο ή Ταϊβανέζο, εγώ πάντως δεν αντέχω άλλο. Τα μαζεύω και φεύγω από την Ελλάδα. Η Ελλάδα καταστράφηκε και μαζί με αυτήν σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν μυαλά σε αυτό τον τόπο"

Σύμφωνα με όσα μας είπε έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του για Αυστραλία!

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ,ΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aντι να αγωνιστει για να διωξουμε τους προδοτες, σηκωνει τα χερια και κατεβαζει το κεφάλι...

    Φυγε φίλε... πηγαινε οσο πιο μακρυα μπορείς...

    Να δούμε ποιος θα υπερασπιστει το σπιτι των γονιων σου... την περιουσία σου...

    Οταν επιστρεψεις, ισως συγκατοικησεις με τους λαθρο, στην καλυτερη των περιπτώσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή