Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ-ΜΑΘΗΤΕΣ: "ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ". ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός μετέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, κατόπιν προσκλήσεως εκπροσώπων...

του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρέμεινε στον χώρο του σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το σύνολο των γονέων και των μαθητών.
Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αίτημα της απόλυτης πλειοψηφίας του Συλλόγου, που με ψήφους 86-0 αποφάσισε πως δεν επιθυμεί την φοίτηση παιδιών από το Κέντρο Υποδοχής Σχιστού στο σχολείο τους.
Καταδικάζουμε τα επεισόδια που προκάλεσαν εξωσχολικοί αριστεριστές, οι οποίοι μετέβησαν εσπευσμένα στον χώρο για να τρομοκρατήσουν τους γονείς και τους ανήλικους Έλληνες μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος.
Καταδικάζουμε επίσης τους συκοφάντες των ΜΜΕ που ψευδολογούν σε βάρος του κόμματός μας: η παρουσία του βουλευτή μας και των γονέων που στάθηκαν στο πλευρό μας ήταν απολύτως ειρηνική.
Μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ήδη προβεί σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, με τις οποίες ξεκαθαρίζουν πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής στον χώρο του σχολείου ήταν απολύτως ειρηνική και είχε σκοπό την στήριξη των αιτημάτων τους. Γιατί κανένα κανάλι δεν προβάλλει τις δηλώσεις αυτές;
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε νόμιμο μέσο το πάγιο αίτημα των Ελλήνων πολιτών να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
    Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_133.html
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html
    Ας μην ξεχναμε

    .Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά έπραξε η Χρυσή Αυγή με τον Γιάννη Λαγό που πήγαν σε σχολείο του Περάματος που κάλεσαν ορθά ο Σύλλογος Γονέων που ήθελαν κάποιοι "πονηροί" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κάποιοι αλληλέγγυοι της πλάκας και ΜΚΟ να βάλουν άρρωστα λαθρομεταναστάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι στηρίζουμε και ψηφίζουμε μόνο Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή