Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ... ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: "ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ"! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΗΣ!


Αυτή είναι η κατάντια μας. Πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Έρχεται ο Τσίπρας ως ο επόμενος πρωθυπουργός-υπηρέτης των...

τοκογλύφων. Και δείτε τι είπε. Το θέμα ανέδειξε (και μπράβο του) το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/


3 σχόλια:

  1. TI ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕ ΈΝΑ ΚΟΙΝΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ... ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΆΕΙ; ...ΑΕΙ ΣΧΙΤΙΡ ΠΙΑ με τα σούργελα των κληρονόμων πολιτικών που μας κουβαλήθηκαν εν ώρα κρίσης!ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ...ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, κατά λάθος το είπε. Όπως και κατά λάθος θα γίνει πρωθυπουργός, κατά λάθος θα μας κυβερνήσει, κατά λάθος θα μας εξαθλιώσει περισσότερο από τους άλλους, τους προηγούμενους "κατά λάθος πρωθυπουργούς" και, κατά λάθος θα τον διώξουν και αυτόν με την σειρά του, οι "εξ επί τούτου εντολοδότες(!)" Γερμανοί...για να "φέρουν" τον επόμενο "πρόθυμο κατά λάθος πρωθυπουργό", κρατώντας στο χέρι του το "βιβλιαράκι με τις οδηγίες", για το πως πρέπει να "κυβερνήσει κατά λάθος"...τους κατά λάθος "ανθρώπους"(διότι μάλλον είμαστε "ζωντόβολα")που εξακολουθούμε αμετανόητα, να ψηφίζουμε τους "ίδιους και τους ίδιους κατά λάθος"!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο σόιμπλε αποφασίσει έχει έτοιμο τον πιο ΠΡΟΘΥΜΟ!
    Είναι ο λεβέντης, είναι το καλό και υπάκουο φιλαράκι του γερμ. πρέσβη, πίνει το καφεδάκι του συχνότατα εις την γερμ. πρεσβεία και ανταλλάσσει απόψεις μαζί του, δηλαδή δεν κάνει αυτό ακριβώς, αλλά ο λεβέντης μας ακούει αυτά που διατάζει ο επιτετραμμένος και μετά παίρνει σβάρνα τα κανάλια και με την χαρακτηριστική κλαψιάρικη συμπεριφορά του, μας τα μεταφέρει με.....δικά του λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή