Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ 30ΧΡΟΝΟ! ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

Σκληρές εικόνες αντίκρισαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν έναν 30χρονο άνδρα, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο, στη Νέα Ιωνία του Βόλου...

Ο άνδρας δέχθηκε επίθεση, προφανώς από σκύλο μεγάλου μεγέθους, στην περιοχή της οδού Προύσσης και διακομίστηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η κατάστασή του ήταν τέτοια, που αποφασίστηκε να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» αναφέρουν ότι η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που έλειπαν ολόκληρα τμήματα από το πρόσωπο του 30χρονου, όπως και από άλλα μέρη του σώματός του, ενώ ήταν δύσκολη ακόμη και η αναγνώρισή του στην αρχή.
Την υπόθεση ανέλαβε και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και από τις πληροφορίες που υπάρχουν οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Αν δηλαδή ο άνδρας μπορεί να δέχθηκε την επίθεση από τον σκύλο κατ' εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης ή ο σκύλος να ήταν αδέσποτος -αν και στην περιοχή δεν εντοπίσθηκε αδέσποτο κάποιο σκυλί- ή αν ο σκύλος να ανήκε στον 30χρονο και για άγνωστους λόγους να επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Από την έρευνα δεν έχουν προκύψει στοιχεία για επίθεση σε δημόσιο χώρο, αλλά βρέθηκε πολύ αίμα από την αιμορραγία του 30χρονου στην αυλή του σπιτιού του και έξω από αυτό.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου