Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ! ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!!! Η ΜΕΓΑΛΗ...ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ!

Είναι σοκαριστικό, αλλά αποτελεί ακόμη ένα δολοφονικό χτύπημα της κυβέρνησης Τσίπρα κατά των ελεύθερων επαγγελματιών και των ...

μικρομεσαίων επιχειρήσεων! Κατά τν ελληνικών νοικοκυριών γενικά. Ο ΕΦΚΑ, το νέο υπερταμείο και οι ασφαλιστικές εισφορές-λαιμητόμος που θα προσδιοριστούν οσονούπω, θα περνούν απευθείας στις ΔΟΥ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσοι χρωστάνε τους ασφαλιστικές τους φορείς δεν θα φαίνεται ότι οφείλουν σε αυτούς, αλλά στο Δημόσιο! Θα περνά δηλ. ως χρέος απευθείας στην εφορία και όχι στον ασφαλιστικό φορέα!!!
Ακόμη πιο λιανά, σημαίνει ότι όσοι οφείλουν ήδη μεγάλα ποσά στα ασφαλιστικά τους ταμεία θα περάσουν τα χρέη τους στο Δημόσιο και...κλάψτε μανούλες! Θα χαθούν περιουσίες και θα βγουν σπίτια στο σφυρί! 
Άλλο ένα εγκληματικό σχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα, η οποία εκτελεί εντολές των μαφιόζων δανειστών οι οποίοι θέλουν να αρπάξουν όλη την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, να τους εξαναγκάσουν σε φυγή από την Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση) ή να τους πετάξουν από τα σπίτια τους και να τους καταστήσουν επαίτες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου