Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ 
ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ενώ στη διάσκεψη της Γενεύης (αύριο εκτενές άρθρο μου) πραγματοποιείται πραξικοπηματικά η κατάργηση της Κυπριακής...

Δημοκρατίας, στην Αθήνα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πραγματοποίησε αιφνιδίως αλλαγές στην ηγεσία του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας. Η εθελόδουλη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καρατόμησε ξαφνικά και ύποπτα, ενώ ξεπουλιέται η Κύπρος και επί της ουσίας ήμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Ξήλωσαν σε μια νύχτα – γιατί τότε γίνονται τα πραξικοπήματα –  τον αντιστράτηγο Βασίλειο Τελίδη (αρχηγό ΓΕΣ), τον αντιναύαρχο Γιώργο Γιακουμάκη (αρχηγό ΓΕΝ) και τον αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση (αρχηγό ΓΕΑ).
Να σημειωθεί ότι ο αρχηγός ΓΕΑ έμαθε την καθαίρεσή του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου ήταν σε επίσκεψη, από την Κυριακή 15 έως την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, επίσημα προσκεκλημένος του Διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων και Αεράμυνας των ΗΑΕ.   
Αυτή η αιφνίδια καθαίρεση, έγινε αφού είχαν κλείσει οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, μόλις ένα χρόνο στις θέσεις τους.     

Αναβρασμός επικρατούσε στις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο, πως ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, το Στράτευμα “έβραζε” κατά της Μπολσεβίκικης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Από τη μια η ανέγερση του Τζαμιού στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελέσει γκέτο τζιχαντιστών στην Ορθόδοξη Ελλάδα, από την άλλη η μόνιμη παραμονή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας και ειδικότερα σε “ευαίσθητες” περιοχές της, όπως τα νησιά μας του Βορειοανατολικού Αιγαίου και της παραμεθορίου Ελλάδος, είχαν δημιουργήσει στο Στράτευμα μια έκρυθμη κατάσταση. Που φούντωσε, από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, αποφάσισαν να καταστήσουν τον ελληνικό Στρατό, “φιλιππινέζα” των λαθρομεταναστών, στέλνοντας το Αρματαγωγό “Λέσβος” (L-172) στη Μυτιλήνη, προκειμένου να φιλοξενήσει όσους λαθρομετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών (ΚΕΠΑ) της Μόριας. Το οποίο αρματαγωγό δεν έφερε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!

Ένας επικίνδυνος Υπουργός.

Αυτή η ξαφνική κίνηση της κυβερνήσεως υποδηλώνει πως κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στο Στράτευμα. Και αποδεικνύει πόσο μικρόψυχη και επικίνδυνη είναι αυτή η κυβέρνηση. Ειδικότερα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βγάζει παιδικά απωθημένα και παίζει με το Στράτευμα της Πατρίδος μας, όπως παίζαμε παιδιά με τα στρατιωτάκια που εμπεριέχονταν στο λευκαντικό “Κλιν”. Γιατί, μη μπορώντας να διαχειρισθεί μια κρίση, οδηγείται σε ακροβασίες και σε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να είναι ολέθριες για την Πατρίδα μας.   

Υποκριτές και Φαρισαίοι.   

Ως τέτοιες και μόνο μπορούν να λογισθούν αυτές οι τελευταίες κινήσεις της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εκτός και εάν είχαν πληροφορίες για την ανατροπή της από το Στράτευμα. Ή εάν αυτή τη διάσταση θέλει να δώσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προκειμένου να “συσπειρώσει” δίπλα της όλο το πολιτικό Σύστημα για να μην έχει φωνή και λογική, από τη στιγμή που βεβαίως – βεβαίως κινδυνεύει – τάχατες – το Δημοκρατικό Πολίτευμα.
Γιατί, το γεγονός ότι παρέκαμψαν ιεραρχικά δέκα (10) Αντιστράτηγους, προκειμένου να κάνουν Α΄ ΓΕΣ τον τελευταίο στην επετηρίδα Αντιστράτηγο, προφανώς γιατί ήταν υπασπιστής του Παπούλια, μας θυμίζει έντονα την μετά πραξικοπήματος εποχή στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν έκανε σε μια νύχτα Στρατηγούς, τους Ταγματάρχες.
Ή την εποχή ενός άλλου μεγάλου Υπουργού, του Πάνου Μπεγλίτη, ο οποίος ξηλώνοντας τότε όλη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε Α΄ ΓΕΕΘΑ τον Μιχάλη Κωσταράκο, παιδί του κομματικού σωλήνα και που ο Πάνος Καμμένος φώναζε και έλεγε (τότε) για σφαγή και αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων.    




2 σχόλια:

  1. Αφου ο στρατος δεν ξηλωνει τα ανθελληνικα ανδρεικελα...
    τι περιμενουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποτε έσωσαν την Πατρίδα Συνταγματάρχες ...ίσως πρέπει να προβληματιστούν οι Λοχαγοί , Ιλαρχοι , Σμηναγοί & Υποπλοίαρχοι και προς τα κάτω ...αν δεν έχουν αρχίσει οι επικύψεις (σαν του χατζηαβάτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή