Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ-ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ: "ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΒΙΩΝΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΩΤΑ..."!

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικά.

Τα κοριτσάκια, ηλικίας δυόμισι και ενάμισι ετών και τριών μηνών, είχε...

εγκαταλείψει η 20χρονη μητέρα τους γιατί όπως δήλωσε κυνικά στους αστυνομικούς «βιώνω ένα νέο έρωτα». «Κάντε ότι θέλετε με τα παιδιά, να τα δώσετε για υιοθεσία», τους είπε, ξεκαθαρίζοντας τη στάση της.
Νωρίτερα, όπως σημειώνει το patrisnews.com, είχε εντοπιστεί ο 26χρονος πατέρας των παιδιών, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος βρισκόταν στα Λεχαινά. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, τον εγκατέλειψε η σύζυγος του και μετέφερε τα παιδιά του στην Πάτρα, στην πεθερά του. Εκείνη επικοινώνησε με τη μητέρα τους η οποία στη συνέχεια τα πήρε, τα άφησε στο δρόμο κι εξαφανίστηκε. Οι αρχές ταυτοποίησαν και τα στοιχεία της μητέρας, η οποία είναι  επίσης υπήκοος Αλβανίας.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έχει δηλαδή κι ένα αγοράκι. Πριν από ένα μήνα η μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για τα μάτια ενός άλλου άνδρα. Εκείνος, στην προσπάθειά του να την ξανακερδίσει, άφησε το αγοράκι στα Λεχαινά, πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα, με τα γνωστά αποτελέσματα
Η μητέρα των παιδιών αναζητείται από την Αστυνομία. Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Τα παιδιά, βρίσκονται τώρα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ενώ υποστηρίζονται ψυχολογικά και από κοινωνικούς λειτουργούς του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού».
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου