Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΡΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ-ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ; ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΟ, ΕΧΕΙΣ...ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ; ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!!

Ο Χατζηνικολάου και ο Ευαγγελάτος αποτελούν μία χαρακτηριστική περίπτωση, χωρίς να είναι η μόνη. Ωστόσο, ως οι πιο προβεβλημένοι, γνωστοί δημοσιογράφοι και εκδότης (ο πρώτος), ενώ θα...

(από δω και κάτω χρησιμοποιούμε το πρώτο ε-νικό πρόσωπο, γιατί ουσιαστικά αποτελούν πανομοιότυπη περίπτωση)


....μπορούσε και θα όφειλε να καταγγείλει την κυβέρνηση Τσίπρα (σήμερα του Τσίπρα, χτες-προχτές όλες τις μνημονιακές), όχι μόνο δεν κάνει κάτι τέτοιο, αλλά επί 7 χρόνια μνημονίων, ουσιαστικά στρώνει το χαλί στους προδότες! Η ωφέλεια για τον ίδιο, στα χρόνια αυτά είναι μεγάλη. Δεν έχετε παρά να δείτε τις εκδόσεις του που βρίθουν από διαφημίσεις, από τις 4 συστημικές τράπεζες. Το παραδάκι ρέει άφθονο και πιθανώς αυτός είναι ο σημαντικός λόγος για τον οποίο ο Νίκος  δεν αναλαμβάνει τον διαφορετικό-πατριωτικό ρόλο της καταγγελίας των υποτακτικών στους δανειστές κυβερνήσεων. Ο Τσίπρας ο οποίος υπέκλεψε με ψεύδη την ψήφο των πολιτών, ο Τσίπρας που το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το έκανε ΝΑΙ για να φέρει το 3ο Μνημόνιο που κατέσφαξε τον λαό, ο Τσίπρας που αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές και τον ΦΠΑ για να ρημάξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο Τσίπρας που βρίσκεται προ των πυλών τού να φέρει και το 4ο Μνημόνιο, αυτός ο άθλιος πρωθυπουργός που δεσμεύεται στους δανειστές για συνεχή "κόφτη" στις συντάξεις, από το πολιτικό ανδρείκελο που σκλάβωσε τη χώρα για τα επόμενα 99 χρόνια στους τοκογλύφους, χαϊδεύεται από τον Νίκο, αρθρογραφεί στα έντυπα του δημοσιογράφου-εκδότη, δίνει συνεντεύξεις με προσυνεννοημένες ερωτα-παντήσεις και...όλα καλά! 
Δεν είναι έτσι συμπατριώτη (από τον Έβρο Νίκο Χατζηνικολάου). Με αστειάκια και χαβελέδες δεν γίνεται αποκαλυπτική, υπέρ του λαού δημοσιογραφία. Ο ρόλος του σημερινού δημοσιογράφου έπρεπε να είναι καταγγελτικός και να συνεγείρει τον λαό σε βάρος των προδοτών του. Ενώ είχες την ευκαιρία να διαδραματίσεις αυτό τον ρόλο, έχεις αποφασίσει προ πολλού να εμφανίζεσαι ως βαστάζος του σάπιου συστήματος και των πολιτικών προδοτών! Η αποκαλυπτική σου δημοσιογραφία και συνεντεύξεις-φωτιά θα απογύμνωναν τον Τσίπρα και κάθε πρωθυπουργό προδότη και θα συνέγειραν τον λαό ως μια γροθιά απέναντί του (τους). 

Σήμερα όμως, μετά από 7 χρόνια αδρανούς έως φιλικής στάσης των μεγαλοδημοσιογράφων προς τις δωσίλογες κυβερνήσεις, ο λαός εξαντλήθηκε και πεθαίνει μόνος τους αποκαμωμένος, ξεχασμένος, εγκαταλειμμένος. Περιμένει τον θάνατό του ή αυτοκτονεί! Το πολύ-πολύ, αν είναι τυχερός, να το σκάσει στο εξωτερικό για να σώσει ό,τι μπορεί από το βιος του. Όσοι μένουν στην Ελλάδα μοιάζουν με τους μελλοθάνατους, Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν μυαλά σε αυτό τον τόπο. Θα έχουν φύγει έξω και ο τόπος αυτός θα κυριαρχείται από λάθρους και γηρασμένους, θνήσκοντες Έλληνες! 
Νίκο Χατζηνικολάου, Νίκο Ευαγγελάτος και άλλοι μεγαλοδημοσιογράφοι, δεν νομίζετε ότι σας ανηκει μέρος ευθύνης γι' αυτή την κατάντια της χώρας;;;

2 σχόλια:

  1. *** Bρε ΜΑΚΗ θεωρείς ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ...ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ...ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΉΡΙΟ ΜΩΡΕ;.ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΊ ΚΑΙ ΣΑΡΔΑΝΆΠΑΛΟΙ ΕΊΝΑΙ!!
    ΚΌΨΕ ΠΙΑ ΤΑ ΣΟΎΡΓΕΛΑ & ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΑΥΤΌ!!! Οι τηλεοπτικά προβεβεβλημένοι...αχαμνοί...κι εξυπνάκηδες αυτοί είναι για τα πανηγύρια ...ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΚΑΤΑΘΕΣΗ τους υπέρ του λαού αυτού!Νομίζουν ότι κάνουν δημοσιογραφία...ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ...ΚΑΤΣΑΡΕΣ!...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΆΡΩ ΦΟΡΑ...ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΠΆΣΩ...
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΆ ΜΩΡΕ ΜΑΚΗ!

    ΤΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μια χαρά τα είπες και τα έχωσες φίλε Τόλη.
      Είναι σύμπτωση που οι ίδιοι προαναφερόμενοι δημοσιογράφοι; "πουλάνε" στον ελληνικό λαό -μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες- "ευαισθησία & συγκίνηση" για τους επήλυδες, που με την σειρά τους "καταλαμβάνουν την πατρίδα μας" συστηματικά και μεταβάλουν, ή προσπαθούν "φιλότιμα", για τον σταδιακό αφελληνισμό;
      Ο Ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει για την κατάληψη της χώρας από τους..."άοπλους και ρακένδυτους εισβολείς"!!!
      Το σάπιο πομπώδες πολιτικό σύστημα, χρειάζεται τα "σκύβαλα των ΜΜΕ" για να στηριχθεί και να υλοποιήσει τους ανθελληνικούς σκοπούς του!!!
      Είναι παλιά η "τέχνη" της προπαγάνδας, ακόμη πιο παλιά και η "ύπνωση" ολόκληρων λαών...με αυτή την μέθοδο "εξαφανίστηκαν" σπουδαίοι πολιτισμοί στο παρελθόν!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή