Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 26η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017; ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ.

Γιατί αρκετοί Έλληνες και ξένοι αστρολόγοι ασχολούνται με την 26η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 τι μπορεί να συμβεί τότε;

Στις 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί μερική έκλειψη ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων. Αρκετοί Έλληνες και ξένοι αστρολόγοι ασχολούνται με την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η Λίτσα Πατέρα επισήμανε ότι στις 26....

Φεβρουαρίου θα συμβούν άσχημα πράγματα. Η Δήμητρα Παπανικολοπούλου, πολιτική αστρολόγος, είπε περισσότερα, όπως ότι: το 2017 ειναι χρονιά του φλογερού πετεινού, που ειναι σύμβολο του Ήλιου. Είναι το πρώτο πρωινό ξύπνημα. Το 2017, 2+0+1+7=10, 1+0=1 συμβολίζει την αφετηρία στην παγκόσμια εκκίνηση. Ειναι η Δημιουργός Μονάδα. Το παγκόσμιο Φώς. Είναι έτος αφύπνισης. Η Δήμητρα Παπανικολοπούλου ισχυρίζεται επίσης ότι ειναι προ των πυλών θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Άλλωστε ισχυρίζεται, ότι και το 1897, όταν είχαμε τον καταστροφικό για εμάς Ελληνοτουρκικό πόλεμο ήταν και πάλι έτος του πετεινού. Διαβάζοντας όλα αυτά έκανα μερικές παρατηρήσεις. Έκλειψη στο ζώδιο των ιχθύων. ΙΧΘΥΣ ( ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ ) έχει συμβολικά αποδεχθεί η Ορθοδοξία μας. Το ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν αργά η γρήγορα θα κάνει εξαγωγή της κρίσης προς την πλευρά μας το φωνάζουν ακόμη και πέτρες… Ακόμη και σοβαροί αναλυτές αρχίζουν να ψυθιρίζουν το ενδεχόμενο του Γ’ παγκόσμιου πολέμου. Όλα, για όσους αντιλαμβάνονται, κρέμονται σε μια κλωστή.
Άραγε, μπορείς παρατηρώντας τη Διεθνή πολιτική και γεωπολιτική κατάσταση να μην ρίξεις μια κλέφτη ματιά στις προφητείες του Αγίου Παισίου; Μπορείς να μείνεις απαθής στην προφητεία του Αγίου Πορφυρίου ότι έρχεται συμφορά; Ειναι δυνατό να μην χαμογελάς αινιγματικά όταν ανακαλύπτεις σειρά συμπτώσεων; Μια ματιά στο εορτολόγιο και διαπιστώνεις ότι 26 Φεβρουαρίου ειναι η μνήμη του Αγίου Πορφυρίου Γάζης…. Όμως δεν ειναι η μόνη σύμπτωση. Το 2017 μας δίνει τη Μονάδα. Όμως και η ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 2+6+2=10, μας δίνει και πάλι τη Μονάδα. Ακριβώς η ίδια αριθμολογία ισχύει και για την 26-2-1954. Τι έγινε τη συγκεκριμένη ημερομηνία; Γεννήθηκε ο «καλός» μας γείτονας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν… που θέλει αναθεώρηση της Συνθήκης Λωζάνης και 18 Ελληνικά νησιά… Οι συμπτώσεις όμως έχουν και συνέχεια. Την ίδια ημερομηνία αλλά το 1959 έχουμε δηλ. 26-2-1959 έχουμε μια άλλη γέννηση, αυτήν του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας και οραματιστή του Νεοθωμανισμού, Αχμέτ Νταβούτογλου, και κατά κάποιους αυτός που θα πάρει τη σκυτάλη στη μετά Ερντογάν εποχή. Οι πιθανότητες να έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα Ερντογάν και Νταβούτογλου ειναι μια στις 133.000 !!!
Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά… Άλλωστε η 26 Φεβρουαρίου δεν ειναι μακρυά. Άλλωστε η διακυβέρνηση της χώρας μας ειναι στα στιβαρά χέρια του Αλέξη… Τρομάρα μας…

Του Συγγραφέα Ιωάννη Κορνιλάκη 
http://bit.ly/2jfd6eBhttp://greekaffair.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο: