Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 13 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΗ...

Συγχαρητήρια σε όλους και βεβαίως στις ιδιαίτερες προσπάθειες της Αντιδημάρχου Παιδείας Μαρίας Αθανασάκου. Ιδού πώς έχει το θέμα...

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον επιχειρηματία κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο επιχειρηματίας κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος προσέφερε δεκατρείς (13) ηλεκτρονικούς υπολογιστές πλήρως εξοπλισμένους,  με σκοπό την ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού του 1ου Λυκείου Χολαργού, στο οποίο στεγάζεται και το Τμήμα Πληροφορικής του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Η παράδοση των υπολογιστών έγινε σήμερα από τον κ. Κυριακόπουλο, παρουσία του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλία Αποστολόπουλου, της Αντιδημάρχου Παιδείας κας Μαρίας Αθανασάκου – Μουντάκη, της Διευθυντρίας του σχολείου κας Ιφιγένειας Σχιστού, του Συλλόγου Διδασκόντων και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κας Νατάσσας Χαμηλοθώρη.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Κυριακόπουλο, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μέσω του γραφείου Παιδείας, όπως επίσης  και οι μαθητές που τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου