Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....

Χολαργός, 19 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, με σύνθημα «Σφίξε τη γροθιά σου για τη...


ζωή», καλωσόρισε τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων της πόλης μας,  υπαλλήλων του Δήμου και ανθρώπων του Στρατού, της Αεροπορίας, του Ναυτικού και της Δημοτικής Αρχής, στην Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου.
Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού παρακολούθησαν τη...

διαδικασία και ενημερώθηκαν από τον αρμόδιο γιατρό για τα οφέλη από μια τόσο σύντομη, αλλά ταυτόχρονα σπουδαία διαδικασία.
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί όλους όσους προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία, που κάθε φορά αυξάνονται, προς όφελος της τράπεζας αίματος του Δήμου μας.  


Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και βέβαια τους μαθητές και τους δασκάλους τους.


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

2 σχόλια:

  1. Να ειναι καλα ο Νικολαου και ο Καμένος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και την αιμοδοσία χρησιμοποίησε για να βγάλει φωτογραφίες και να προβάλει την κεφάλα του !! Ρε τι κόλλημα έχει ο τύπος με την αυτοπροβολή !! Τόσο στερημένος είναι ? Έλεος πια σε βαρεθήκαμε !! Μαύροοοοοοοο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή