Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ! ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ!

Αυτή είναι η βρώμικη πολιτική του Τσίπρα και της κυβέρνησής του. Ο ΕΟΠΥΥ αφού έκανε συμβάσεις με μικροβιολογικά εργαστήρια, οπτικούς, φυσιοθεραπευτές και άλλους παρόχους υγείας, τους έχει κυριολεκτικά...

ρημάξει χωρίς να τους δίνει τα χρήματά τους. Με τις τσέπες των ιδιωτών έκανε ασφαλιστική πολιτική επί τόσα χρόνια και τώρα δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει τα χρέη προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτά που αφορούν στο 2012 και πριν. Νόμος που είχε βγει (αν δεν κάνουμε λάθος επί Σαμαρά) ότι το δημόσιο δεν αναγνωρίζει τα πριν από 5 χρόνια χρέη του προς τους ιδιώτες, ενεργοποιείται με αποτέλεσμα να χάνονται εκατομμύρια ευρώ χρήματα από τις τσέπες των ελεύθερων επαγγελματιών. 
Το κακό όμως δεν σταματά εκεί: με τις υπέρογκες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές από τον Κατρούγκαλο, καλούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώσουν ασφάλιστρα ανάλογα με τα εισοδήματά τους! Εισοδήματα δηλ. που δεν είχαν ποτέ, μια και ο ΕΟΠΥΥ δεν πλήρωσε τα χρέη του, αλλά που ωστόσο οι επαγγελματίες και τα έχουν δηλώσει και έχουν φορολογηθεί με ΦΠΑ!!! Απάτη μεγίστου βαθμού, αφού τώρα στην κυριολεξία θα καταστραφούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου