Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ 3 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ! 5 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ....

Το σημείο που εντοπίστηκαν τα 3 κοριτσάκια. Φωτογραφία: thebest.gr

Δύο νήπια και ένα μωρό εντοπίστηκαν την Δευτέρα εγκαταλελειμμένα απέναντι από το 409 νοσοκομείο να περιφέρονται στην περιοχή, χωρίς τη συνοδεία κάποιου γονέα...


Σύμφωνα με το thebest.gr, που μεταφέρει το ρεπορτάζ, και τα τρία παιδιά είναι κοριτσάκια. Το μεγαλύτερο είναι περίπου 4 ετών και εντοπίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά του το πιο μικρό το οποίο υπολογίζεται ότι είναι 5 μηνών. Το τρίτο κοριτσάκι είναι μόλις 1,5.
Ο Διευθυντής της παιδιατρικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Γιώργος Κροκιδάς μιλώντας στο τοπικό Μέσο για το περιστατικό και τη κατάσταση των τριών μικρών κοριτσιών ανέφερε ότι δεν τα έχει αναζητήσει κανείς.
Η καταγωγή τους δεν έχει ξεκαθαριστεί ωστόσο εκτιμάται πως προέρχονται από οικογένεια Ρομα ή είναι αλλοδαπά. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα και με τον κ. Κροκιδά, τους μιλούν -κυρίως στο μεγαλύτερο που είναι περίπου 4 χρονών- αλλά δεν ανταποκρίνονται, σαν να μην καταλαβαίνουν τη γλώσσα.
Τα κοριτσάκια εντόπισαν περαστικοί που ενημέρωσαν την αστυνομία. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ενώ επι τόπου κλήθηκαν και στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου Πατρών.
Τα παιδιά δεν έχουν στο σώμα τους κάποια σημάδια κακοποίησης και είναι σε καλή κατάσταση.
Πηγή: thebest.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου