Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

"Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ 2001..."! ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Με αφορμή μας την ανάρτηση για το μέγα πολιτικό λάθος του Γιώργου Καρατζαφέρη να φέρει στην πρωθυπουργία τον Παπαδήμο, κάτι που στοίχισε στην Ελλάδα το "κούρεμα" του PSI και την υπαγωγή του δημοσιου χρέους της χώρας στο αγγλικό δίκαιο, αναγνώστης μας ξεσπαθώνει υπέρ του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.. Και επειδή εδώ γράφονται όλα (εφόσον είναι κόσμια), ιδού τι αναφέρει:


ΌΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2001. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2010? ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΚΕΙΝΟ Ο ΤΖΕΦΡΥ, Ο ΠΑΠΑΡΑΣ, "ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ", ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΘΑ ΞΕΣΠΟΥΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ, ΘΑ ΧΥΝΟΤΑΝ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΣΗΚΩΣΕ" ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ. ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΤΟ 2007-8 ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΠΛΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ "ΑΝΩΡΙΜΟΙ" ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΠΟΤΕ!!!
ΤΟΝ "ΕΦΤΥΣΕ" ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...? ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ?

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΤΟΝ "ΞΕΡΑΣΑΝ" ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΑΚΟΥΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!! ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΣΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ... 
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ, ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ "ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ", ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (11:20μμ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Κ' ΜΙΣΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ...!

26 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ!!! ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η "ΕΥΡΩΠΗ" ΒΛ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;; ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ;;ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!!ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;; ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;;ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ OFFSHORE ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΔΥΟ OFFSHORE;;ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΔΩΝΗ ΒΟΡΙΔΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΛΕΥΡΗ, ΣΤΗΝ ΝΔ;;ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΤΟ 2005 ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΨΙΝΑΚΗ;;ΜΠΟΡΩ Ν ΑΡΑΔΙΑΣΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!! ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ" ΡΕ ΦΙΛΕ;; ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΕΚΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ!! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (ΒΛ.ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ-ΛΟΝΔΙΝΑ Κ.Λ.Π.) ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟ YOOTUBE ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νεκρός δέν καταλαβαίνει από πόνο.Οί γύρω του υποφέρουν.Τό ίδιο συμβαίνει καί μέ τόν μαλάκα.

      Διαγραφή
    2. Φιλε ,εσυ εισαι αυτος ππυ συκοφαντει καο λασπολογει απο το 2000 τον ΛΑ.Ο.Σ και τον μονο Εθνικο ηγετη πατριωτη.Λαμε την αυτοκριτικη σπυ πρωτα με τους προδοτες που ψηφιζες και ασε τον ΓΙΩΡΓΑΡΑ ησυχο.πατριδοκαπηλοι ολοι .ΕΛΛΑΣ -ΛΑ.Ο.Σ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ .ΟΙ ςΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΠΠΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  2. τι ειναι αυτα που λες ρε ;; Πότε ηταν ο Ψινάκης υποψήφιος του ΛΑΟΣ; Πότε ρε ;; Σε ποια περιφερεια ρε ;; Δεν ντρεπεσαι να λες παραμυθια, κόπανοι νομιζεις οτι ειναι αυτοί που τα διαβαζουν;; Μπαινεις όπου βλεπεις αναρτηση του Καρατζαφερη, του Αϊβαλιώτη, του ΛΑΟΣ κλπ και παντου λες τα ίδια .Δεν βαρεθηκες;;;Πες το κόμμα σου και ασε τα "ανωνυμος" και τα παρομοια .Ποιό αλλο κομμα εσκισε στην Ευρωβουλή οπως ο ΛΑΟΣ όταν ηταν εκει Καρατζαφερης και Αϊβαλιώτης;; Ο αχρηστοι που ψηφισες και ειναι κει σήμερα και δεν τους ξερει ούτε η μάνα τους;; Ποιό κομμα μιλησε για ΑΟΖ, σταματησε το τζαμί το 2010, πεταξε στα τσακίδια το βιβλιο της Ρεπούση κλπ;; Το βρωμο-κόμμα σου της αρπαχτης και των τακτοποιησεων συγγενων στην Βουλη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξερεις ρε εναν συγγενη του Καρατζαφερη, του Αϊβαλιώτη, του Καλαποθαρακου , του μακαρίτη του Πολατίδη κλπ που να ηταν ποτέ υποψηφιος στο ΛΑΟΣ;; Στο κωλο-κομμα σου μέτρα πόσους συγγενείς που βαλατε. Εμείς στο ΛΑΟΣ ούτε εναν ρε ποτέ ! Σαν δεν ντρεπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι ο "πολύ-πού αφελής" και σου απαντώ στην επιχειρηματολογία σου, σε ένα προς ένα...

    Είπε για την ελληνική ΑΟΖ, να εγγυηθούν τα σύνορα μας οι 27 της Ευρώπης και να μας "απαλλάξουν" από τους τούρκους και την επιθετικότητα τους, εφόσον είμαστε μια κοινότητα.
    Αναγνωρίζεις όμως εμμέσως ό,τι είναι ο πρώτος που είχε το θάρρος να μιλήσει για Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στο Αιγαίο, "εγκαταλείποντας" το παρωχημένο πια, περί υφαλοκρυπήδας...!

    Το Ισραήλ είναι μία κρατική οντότητα, μας "αρέσει δεν μας αρέσει", δεν βλέπω κάποιον σοβαρό λόγο, γιατί δεν πρέπει να συμμαχούμε ακόμη και με αυτούς, όταν τα συμφέροντά μας ταυτίζονται; Ασφαλώς και δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εβραίο, αλλά εδώ είναι και η "πολιτική μαεστρία" ενός ηγέτη, να μπορεί να ισορροπεί και μεταξύ "εχθρικά" διακείμενων κρατών και να βγαίνει αλώβητος, ενώ παράλληλα να έχει καταφέρει να διασφαλίσει απόλυτα, ή στο μέτρο του εφικτού, τα συμφέροντα της χώρας του!!

    Στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ δεν μπήκαν ΠΟΤΕ υποψήφιοι με τουρκική συνείδηση και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα!!!
    Ναι μπορεί να μην συμφωνούμε με κάποιες υποψηφιότητες, αλλά μην ξεχνάμε ό,τι όλοι οι υποψήφιοι για να εκλεγούν, χρειάζονται και την προτίμηση του λαού...!

    και τέλος...
    θα σε προέτρεπα να κοιτάξεις και εσύ να ενημερωθείς, για το τι προέβλεπε, πριν ξεσπάσει η "στημένη κρίση" στην χώρα, ο Καρατζαφέρης και κυρίως, να μάθεις από τις πηγές τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την "κυβέρνηση Παπαδήμου"..."αηδιασμένος" από το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό της χώρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...όσο για το πρώτο μνημόνιο, η ΚΟ του ΛΑ.Ο.Σ δεν το ψήφισε ποτέ. Αυτό που ψήφισε, ήταν το Πρώτο Άρθρο που αναφερόταν στην οικονομική στήριξη της χώρας, για να αποφευχθεί άμεσα, το επερχόμενο χάος!
      (που κάποιοι άλλοι "πατριώτες" είχαν μεθοδεύσει)
      Ως πολιτικός ενδεχομένως να έκανε λάθος εκτίμηση για κάποια πράγματα. Αυτό όμως δεν αποκλείει τον πατριωτισμό του και την αγάπη του για την Ελλάδα, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους, που συνειδητά προδίδουν τον λαό μας!!!

      Διαγραφή
  5. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.....Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΥΔΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ""ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΕΣ"ΚΑΙ "ΟΙ ΕΥΗΚΟΟΙ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΑΠ ΕΞΩ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!! ΑΝΑΠΑΥΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 0%-05% ΜΕ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΟΞΥ (ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΟΥΛΕΣ ΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ)!! ΝΟΜΙΖΕ Ο...(ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ) ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟ-ΠΡΟΔΟΤΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΤΙΣ OFFSHORE ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΤΩΜΕΝΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ;;;ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ;;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗΤΕ!!!ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΗΜΑΤΑΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο,ΤΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ) ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΗΣ TV.........."ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη πλάκα έχουν τα εναπομείναντα εν ελλάδι ορφανά του Καρατζαφέρη,αλλά το ερώτημα είναι να τους πάρεις στη πλάκα ή να θλίβεσαι για την κατάντια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο νεκρός δέν καταλαβαίνει από πόνο.Οί γύρω του υποφέρουν.Τό ίδιο συμβαίνει καί μέ τόν μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, είναι σαφές ό,τι δεν "γουστάρεις" Καρατζαφέρη. Κατανοητό. Βολέψου στην βουλή με τον "πέστροφα", την Φώφη, τον "Λεβέντη" και γενικώς όλους τους "λεβέντες" τύπου Κουτσούμπα-Τσίπρα που μας κοροϊδεύουν, και...μας τα "παίρνουν" ως νταβατζήδες. Ας μην είναι ο ΛΑ.Ο.Σ στην βουλή, ένα πατριωτικό κόμμα που έχει δώσει εθνικούς αγώνες στην "λυκοφωλιά των Βρυξελλών", αλλά και στην βουλή των Ελλήνων, για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Συνέχισε να ψηφίζεις τους ολετήρες, ίσως "ευτυχήσεις" να δεις και την "Ζωή Κάπα", γιατί όχι;;;
      Προς το παρών συνέχισε να βλέπεις..."άσπρη μέρα μέσα από την TV" όταν επελαύνει ο..."χιονιάς"!!!
      "Βολέψου" στην πείνα και την μιζέρια και, συνέχισε να προσκυνάς τους "δήμιούς σου" μήπως και δεν σε "πονέσουν" την ώρα που θα σού παίρνουν το "κενό" κεφάλι σου!!!
      ``ο πολύ-πολύ αφελής΄΄ κατά την άποψή σου...

      Διαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2,51 μ.μ.!!!ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΜΕ;;ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ!!! ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΙΕΘΝΟΥΣ!!!ΠΟΥ ΖΟΥΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΓΑΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΝΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!! ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!! ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΠΡΟ!! ΘΡΑΣΗΤΑΤΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...παραμιλάς και ο παραληρηματικός σου λόγος δεν έχει τέλος.
      Έχεις "κατρακυλήσει" πολύ χαμηλά και δεν σε φθάνω, αλλά ούτε και σε βλέπω, εκεί στο βάθος της "τρύπας" που κατέληξες...!
      Δυστυχώς για σένα, δεν "δύναμαι(!)" να σε σώσω!!!
      Και παρεμπιπτόντως, επειδή με αποκάλεσες ``ηλίθιο...΄΄ σου λέω τούτο:
      ``Όλοι έχουμε το δικαίωμα στην ηλιθιότητα, απλά εσύ το παράκανες...΄΄

      Διαγραφή
  10. ΠΡΟΣ 2,51 μμ!! ΞΕΧΑΣΑ Ν ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 18μηνη ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΕΥΔΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, OFFSHORE ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΙΤΣΕΣ!! ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!! ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ"!! ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΙ!!!ΟΥΣΤ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΔΕΛΦΕ 2,51μμ- 5,31μμ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ............ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ 2000 ΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξακολουθεί το παραλήρημά σου!
    (φταίει η εμπύρετη κατάσταση σου για το παραμιλητό σου;;;)
    Σωσμό δεν έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σου συνιστώ να επισκεφτείς τον γιαπωνέζο γιατρό-λογοθεραπευτή Γιαμουρμούρα.
    Και επειδή καταλαβαίνω από αυτά που λες, ότι έχεις και διογκωμένο "προστάτη", κοίτα να πας γρήγορα στον ουρολόγο Γιακατούρα...κάνει θαύματα στην περίπτωσή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!!! ΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ, ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!! ΕΠΙ ΤΟΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ Ή ΘΑ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;;ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!! 0% -0,5% ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν είχες έστω και μία πιθανότητα στις 100, ο οργανισμός σου να δεχθεί το μόσχευμα του εγκεφάλου που θα σου βάζαμε με εγχείρηση θα το αποτολμούσα, να 'σαι βέβαιος. Δυστυχώς η... "κενού περιεχομένου κεφάλα σου" θα το αποβάλλει...και η μεταμόσχευση θα πάει χαμένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ό νεκρός δέν καταλαβαίνει από πόνο.Οί γύρω του υποφέρουν.Τό ίδιο συμβαίνει καί μέ τόν μαλάκα.Τελικά ρέ ανώνυμε 2 μέρες τώρα δέν έχεις χορτάσει????Ρέ παιδιά μή τού απαντάτε γιατί αυτός μέ τά μπινελίκια τή βρίσκει,καί τέτοιες χάρες νά μήν τού κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 9:56 ΜΜ.ΝΕΚΡΟ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ;ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.

      Διαγραφή
  17. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝΕ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΡΑΜΠ-ΦΑΡΑΤΖ -ΠΟΥΤΙΝ. ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ-ΜΕΡΚΕΛ-ΤΟΜΣΕΝ. ΕΛΛΑΣ-ΛΑ.Ο.Σ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. Ρε Ξυπνηστε ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΕΔΩ ΔΑΣ ΕΧΩ!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ 1ο,2ο,3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΔΩ: https://netakias.com/2011/05/24/traitor_list/
    ΕΔΩ: www.karanik.gr/2010/10/1.html ΕΔΩ: https://spasmenoparathyroblog.wordpress.com/2016/... "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Τσίπρας είπε το "καθιερωμένο" καθημερινό ψέμα του, σήμερα;;;
    Ο Καμμένος "πούλησε" το καθημερινό πατριωτιλίκη του;;;
    Ο Λεβέντης "έκλαψε" και σήμερα;;;
    Ο Κούλης τηλεφώνησε στην "φροϋλάϊν" όπως συνηθίζει καθημερινά;;;
    Ο Κουτσούμπας έδωσε την καθημερινή δόση της "κουκουεδίνης" στους οπαδούς του;;;
    Ο Θεοδωράκης πήγε για "ψάρεμα πέστροφας", όπως κάνει και αυτός κάθε ημέρα;;;
    Η Φωφίτσα, έκανε καμμιά καινούρια "συμμαχία" σήμερα;;;
    Ο Μιχαλολιάκος "ξεσκόνισε" το πορτραίτο του "Αδόλφου", όπως κάνει κάθε πρωϊ μεσημέρι βράδυ;;;
    Όλοι μαζί...
    έκαναν την καθιερωμένη ημερήσια πιρουέτα-κωλοτούμπα;;;

    Ο Καρατζαφέρης είναι σοβαρός πολιτικός και να ανοίξετε τα αυτιά σας να ακούτε αυτά που λέει. Αυτοδημιούργητο και πετυχημένο στην ζωή άνθρωπο, να μην τον φοβάστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έγραψες ρε φίλε...τέλειο!
      Έχεις και τον άλλο το βλάκα που πετάγεται σαν ραπανάκι και μπαίνει σε όλα τα σκατά μαϊντανός. "Καρατζαφερίτιδα" έχει πάθει, σοβαρή κατάσταση κλονίζει το μυαλό, αυτός βέβαια μυαλό δεν έχει, οπότε έχει και ανοσία. Όπου βρει ανάρτηση γράφει εναντίον του Γιώργαρου, ο μπαμπουίνος!!

      Διαγραφή