Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ 3 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΧΗΜΑ!

Τρεις Αλγερινοί, ηλικίας 22, 32 και 43 ετών, συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, στον Χολαργό, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, για κλοπές οχημάτων στη Βορειοανατολική Αττική. 
Ειδικότερα, πολίτης στο Χολαργό αντιλήφθηκε δύο άτομα να επιχειρούν...

 να διαρρήξουν σταθμευμένο Ι.Χ αυτοκίνητο και ενημέρωσε το κέντρο της Αμεσης Δράσης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι πραγματοποίησαν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή και εντόπισαν τους δράστες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χολαργού.
 
Οπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, στο όχημα καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 194 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, ένα tablet, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο βαλίτσες, που είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από την περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Παράλληλα, μετά από έρευνα στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ενδυμάτων σε θήκες, γυαλιά ηλίου, τρία τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας, ένα tablet, πλήθος φορτιστών κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης και το Ι.Χ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.
 
Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χολαργού, εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στις περιοχές του Παπάγου, του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.


Πηγή: iefimerida.gr  (τίτλος: τροποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου