Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ...ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΟΥ, ΑΘΛΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!


Τέλος στη ζωή του με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας έβαλε το πρωί της Τετάρτης Χιώτης επιχειρηματίας, που μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του διατηρούσαν γνωστή επιχείρηση στη Χίο.Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε μέσα στο κτίριο της επιχείρησης η σύζυγός του. Μέχρι...

στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της αυτοκτονίας, κάτι που καλείται να διαλευκάνει η Αστυνομία. Η σορός του επιχειρηματία μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου για νεκροψία- νεκροτομή ενώ όταν έφθασε το ασθενοφόρο ο αυτόχειρας ήταν ήδη νεκρός. 
Αυτά διαβάζουμε στο politischios.gr και διαπιστώνουμε τη φρίκη που υπάρχει πλέον και σε νησιά οπου υπήρχε πάντα οικονομική δύναμη. Πού; Στη Χίο, όπου και οι εφοπλιστές, στη Χίο με τη μαστίχα της και τη δυναμική της οικονομία. Η οικονομική καταστροφή με τους λαθρομετανάστες, την άνοδο του ΦΠΑ στο 24% και το τσάκισμα στους επαγγελματίες έχουν τα φρικτά παρεπόμενά τους. Ιδού τα αποτελέσματα της ανάπτυξης του Τσίπρα. Ντροπή σου προδότη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου