Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: "ΑΝΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η...ΒΑΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΩΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΜΑΛΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ"!

Αντε , με το καλό και  η …«Βάση Εκτοξεύσεως Πυραύλων» στο Ακρωτήριο Μαλέας με το όνομα του Νίκου Φίλη !  

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ  τ. Βουλευτής Β΄Αθηνών   Κωστής Αϊβαλιώτης   έκανε την εξής δήλωση για τα περί Ελληνικής διαστημικής υπηρεσίας  κοκ :

«Ακόμη και τα σοβαρά θέματα η  σημερινή  φαιδρή  κυβέρνηση ...


καταφέρνει να τα φαιδροποιεί : Ούτε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ( ούτε και  άλλου κόμματος) δεν έβγαλε άχνα  σχετικά με  όσα εξηγούσα τον Φεβρουάριο του 2012 μέσα στην Βουλή απευθυνόμενος στον ( άρτι αποστατήσαντα ) υπουργό Μεταφορών  Μάκη-Μαυρουδή- Βορίδη σχετικά με την πώληση του Ελληνικού δορυφόρου HELLAS SAT  και την ζημιά για την Ελλάδα και την Κύπρο από αυτή την ασύλληπτη ανοησία , την ίδια ώρα που οι Τούρκοι είχαν  και έχουν κατασκοπευτικούς δορυφόρους. Πέντε χρόνια μετά ξαφνικά  τούς πήρε ο …πόνος και φτιάχνουν  ως και «διαστημική υπηρεσία»  ώστε  να βολέψουν  κι  άλλους  αριστεριστές και  ανεπρόκοπους , με έξοδα των φορολογουμένων.  Το μόνο που δεν ανακοίνωσαν ακόμη είναι η δημιουργία και «Βάσης Εκτοξεύσεως Πυραύλων» στο Ακρωτήριο …Μαλέας ( όπως λέμε  «Ακρωτήριο Κέννεντυ») στην  οποία θα μπορούσε , τιμής ένεκεν, να δοθεί το όνομα  του τ. υπουργού Νίκου  Φίλη για τα τόσα καλά που προσέφερε στην παιδεία και στην έρευνα σε αυτόν τον τόπο…   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου