Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΛΙΜΝΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!

Δείτε εικόνες και βγάλτε συμπέρασμα. Πώς έχει γίνει το άλλοτε κόσμημα...
του Χολαργού. Το άλσος, όπου λειτουργεί και το Δημοτικό cafe' έχει μια λιμνούλα. Δείτε πώς την έκαναν. Σκαμπό, καφάσια, καδρόνια, καρέκλες, σκατά, όλα μαζί μέσα στο νερό! Μόνο ντροπή προκαλούν οι εικόνες!

6 σχόλια:

  1. Περιμένει να φτιάξει λίγο ο καιρός για να στείλει συνεργεία καθαρισμού ο Λιάκος ώστε να φωτογραφηθεί μαζί τους και να κάνει 100 αναρτήσεις στο facebook. Τώρα κάνει κρύο θα κρυώσει το παιδι...για τα σκουπίδια ποιος νοιαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο κόστισε ο κανονισμός καθαριότητας,που είχε εκπονηθεί βεβαίως επί δημαρχίας Νικολάου και τον ξαναέφερε ο Λιάκος με μικρές παραλλαγές.Πόσο έχουν πληρώσει οι δημότες για αγορά πανάκριβου εξοπλισμού καθαριότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πίνει καφέ σε λαϊκά στέκια ο δήμαρχος.Γιατί να νοιαστεί για το άλσος του Χολαργού;Η λίμνη του Μεγάλου Πάρκου πάντως είναι καθαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ισχυριστούν οτι φταίνε οι δημότες που δεν αγαπούν τον τόπο τους και δεν σέβονται τη δημόσια περιουσία.Για την προστασία των δημόσιων χώρων όμως και για την καθαριότητα οι δημότες πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το άλσος είναι πολύ βρώμικο και ανασφαλές.Δεν προσφέρει επικοινωνιακή δυνατότητα ούτε δίνει αφορμή για φωτογράφιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε,φίλε!Το καλοκαίρι α στείλει το ΚΑΠΗ και θα πάει να φωτογραφηθεί.Μέχρι τότε και η φύση θα έχει ανθίσει και κάτι θα γίνει με τη λίμνη.

      Διαγραφή