Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

"ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΡΑΜΙΖ ΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1989, ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ"!

ΟΤΑΝ Ο ΡΑΜΙΖ ΑΛΙΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕ 
ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Όπως σας υποσχέθηκα τη Δευτέρα, σήμερα κατ΄ αποκλειστικότητα η ...


εφημερίδα μας φέρνει στο φως της δημοσιότητας, την ομιλία του Ραμίζ Αλία στο πολιτικό Γραφείο του κομμουνιστικού κόμματος της Αλβανίας, τον Οκτώβριο του 1989.
Ως συνέχεια του ευρύτερου Αλβανικού σχεδίου για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, που σας αναπτύξαμε στο άρθρο μου της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2017: Η γέννηση της ιδέας της “Μεγάλης Αλβανίας”!!
Διαβάζοντας προσεχτικά τον λόγο του προς τους συντρόφους του, είναι όσα ακριβώς βιώσαμε και εξακολουθούμε να βιώνουμε στις ημέρες μας στην Πατρίδα μας.
Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των νεοσυλλέκτων στρατιωτών του Μεσολογγίου, που σχημάτιζαν με τα χέρια τους τον αλυτρωτικό “αετό” ήταν μέρος του τελευταίου σχεδίου του Αλβανικού αλυτρωτισμού της κυβερνήσεως της γείτονας χώρας, πριν από την πραγματοποίηση γεγονότων που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για τον Ελληνισμό!!
Οι ιδιαίτερες σημειώσεις στο παρακάτω κείμενο, αποτελούν επεξηγήσεις της αδιαμφισβήτητης και φερέγγυας πηγής μας, λόγω και των υψηλών και υπεύθυνων θέσεων που κατείχε…

Η ομιλία του Ραμίζ Αλία (δεύτερος και τελευταίος κομμουνιστής ηγέτης της Αλβανίας από το 1985 – το 1992)  

Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,
Το δικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει απέναντι του καπιταλισμού, γι’ αυτό και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε στρατηγική, είπε ο Ραμίζ Αλία σους παρευρισκομένους. Αυτή η στρατηγική θα αποσκοπήσει σε δύο κατευθύνσεις.
1.Στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και
2. Στην δημιουργία του πολιτικού πλουραλισμού.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κάτι μέσα μας και μπορεί να γίνει κατάχρηση με αυτά μέχρις ενός σημείου, αλλά ο πολιτικός πλουραλισμός θα γίνει οπωσδήποτε.
Υπό μιας εξτρεμιστικής προπαγάνδας ενάντια του κομμουνισμού και με κάποιες μικρές τιμωρίες της ανώτατης κομμουνιστικής νομενκλατούρας, εμείς οι κομμουνιστές μεταρρυθμιστές θα εφαρμόσουμε τη δική μας στρατηγική στην οικονομία, έτσι που οι καπιταλιστές και ιδιοκτήτες του μέλλοντος σε μια σοσιαλιστική χώρα να είμαστε εμείς, οι άνθρωποι μας. Με αυτήν την στρατηγική σε 8 έως 12 χρόνια θα έχουμε την πρώην κομμουνιστική τάξη σε καπιταλιστική τάξη.
Αυτή θα είναι η δική μας Δημοκρατία.
Θα τους υποκινήσουμε (προτρέψουμε) να δημιουργηθούν κόμματα όσα θέλουν αριστερά, δεξιά και κεντρώα, αλλά οπωσδήποτε αυτά θα πρέπει να ελέγχονται και να διευθύνονται  από μας, τα προγράμματα θεμελίωσης αυτών των κομμάτων θα τα συντάξουμε εμείς.
Επικεφαλής αυτών θα πρέπει να είναι άνθρωποι που θα υποστηρίζουν την στρατηγική μας. Το κόμμα που θα πάρει την εξουσία θα βρίζει τον κομμουνισμό στις βασικές αρχές ούτως ώστε εμείς να κερδίζουμε την συμπάθεια της Δύσης και των αντι-κομμουνιστών.
(ΣΗΜ.: Από τον Σαλί Μπερίσα το 1992 που ανέλαβε Πρόεδρος της Αλβανίας στην μετακομμουνιστική – υποτίθεται – Αλβανία και τους Φάτο Νάνο και Έντι Ράμα στη συνέχεια, δηλαδή μέχρι σήμερα, εφαρμόζεται κατά γράμμα αυτή η κομμουνιστική μέθοδος του Αλία. Η επιλογή του Μπερίσα δεν ήταν τυχαία ως του πρώτου Προέδρου στην μετακομμουνιστική Αλβανία. Ήταν τυφλό όργανο των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών και του είχαν προσδώσει το ψευδώνυμο “ασβεστοποιός”!!)

Αυτοί που είναι στις φυλακές, οι πολιτικά καταδικαζόμενοι και καταδιώκονται θα πούνε για μας. Και αυτοί μισούν τον κομμουνισμό. Θα πλησιάσουν και θα μας υποστηρίξουν. Εμάς μας ενδιαφέρει το ηθικό χαρτί τους, θα τους πλησιάσουμε και θα τους δώσουμε ασήμαντες δουλειές, αλλά ποτέ δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν την εξουσία, διότι αυτοί μόλις πάρουν την εξουσία, αρχίζουν την εκδίκηση. Εμείς γινόμαστε υπηρέτες τους.
(ΣΗΜ.: Ο κατακερματισμός σε κόμματα, αλλά ποτέ δεν άφησαν να ξεφύγει ο έλεγχος της χώρας από τους κομμουνιστές, όπως ο Έντι Ράμα, σήμερα!!)  

Κατά την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πρέπει να δώσουμε και αποζημιώσεις σε χρήματα στους φυλακισθέντες και να τους ολοκληρώσουμε άνετη στέγαση των κατασχεμένων και των απαλλοτριωμένων. Θα τους δώσουμε από ένα χαρτί στο χέρι, ότι τους αναγνωρίζεται η ιδιοκτησία. Ποτέ όμως, δεν θα τους την δώσουμε. Με διάφορα τεχνάσματα θα τους κάνουμε να εμπλακούν ο ένας με τον άλλον, να περάσουν στα δικαστήρια όπου θα εφαρμοστεί η τροχοπεριστροφή…
Από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο και για τεχνικούς λόγους πάλι στην επανεκδίκηση στο πρωτοβάθμιο.
(ΣΗΜ.: τα παραπάνω αποτελούν δικαίωση της πηγής μας, όσον αφορά την υφαρπαγή των περιουσιών!!)

Όσον αφορά την μειονότητα είμαστε ενήμεροι και τα είπαμε με ειδικές προσωπικότητες. Πάντως προσοχή, προσοχή και πάλι προσοχή. Αρκεί να πούμε ότι οι αρχές τους θα ελέγχονται από εμάς.
(ΣΗΜ.: Λέγοντας “ειδικές προσωπικότητες”, εννοεί τις πρώτες διοικήσεις της “Ομόνοιας”!! Ο έλεγχος των Αρχών θα γινόταν κατ΄ εντολή των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας, ώστε να δημιουργηθούν διάσπαρτοι Βορειοηπειρωτικοί Σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα, παρακάμπτοντας τον παλαιότερο κεντρικό Σύλλογο που είχε ιδρυθεί πριν από την πτώση (;;;) του κομμουνισμού. Έτσι, φθάσαμε στις δεκάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις Αλβανών και Τσάμηδων ως ομογενών, των οποίων τα παιδιά τους είναι σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας!! Όλοι αυτοί ήταν και είναι υπό την σκέπη του Προξενείου Αργυροκάστρου, το οποίο χορηγούσε αφειδώς βίζες και ελληνοποιήσεις σε αρχιπράκτορες, πράκτορες και προβοκάτορες. Αρκεί να θυμηθούμε τη δολοφονία Έλληνα υπαστυνόμου της φρουράς του Ελληνικού Προξενείου Αργυροκάστρου!!).

Οτιδήποτε το έχουμε προγραμματίσει, την στρατηγική την έχετε όλοι σας ξεκάθαρη και έχουμε προσδιορίσει τους όρους για το σκοπό της αποστολής μας.
Αυτοί είναι ηλικιωμένοι και δύναμη δεν έχουν, θα πρέπει όμως, να έχουμε μεγάλη προσοχή με τα παιδιά τους. Αλλά δίνοντας τους από ένα διαβατήριο και με ολίγη πίεση τους διώχνουμε έξω και από μόνοι τους θα πηγαίνουν να φωλιάσουν κάπου αλλού, αλλά και εκεί όμως το απάνω χέρι πρέπει να το έχουν οι άνθρωποι μας για την πραγματοποίηση τούτων των σχεδίων που καταστρώνονται σήμερα εδώ σε σας.
(ΣΗΜ.: Αυτό ακριβώς έγινε με πολλούς Ομογενείς που ελέγχονταν απόλυτα. Άλλωστε, οι συλλήψεις 5 στελεχών της “Ομόνοιας” στις 18 Οκτωβρίου το 1994, εκεί οφειλόταν. Σε αυτούς, μέλη των ορισμένων Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων υπήρχαν κωδικοί αναγνωρίσεως από την Αλβανική Αντικατασκοπία, όπως Δ1 Διεύθυνση της Sigurimi!!).  

Είναι ήδη εγγυημένα διότι έχουμε την εγγύηση από τους φίλους μας στις Ε.Π.Α. Έχει ιστορική σημασία για το μέλλον της μεγάλης Αλβανίας. Αυτοί που θα αντισταθούν και θα επιμείνουν, θα θλιβούν, θα πονέσουν. Όλη η περιουσία ανήκει σε μας διότι εμείς την κάναμε. Το υλικό που μου εστάλη από τον Γκορμπατσόφ, έχω δύο χρόνια που το μελετώ. Αυτοί εκεί έχουν προχωρήσει πολύ, είστε ενήμεροι για αυτό.
Εμείς έχουμε στελέχη για επτά κεντρικές επιτροπές και δεν πρέπει να φοβόμαστε. Έχουμε την μελέτη και την πλατφόρμα (ανάβαθρο) έτοιμη για εφαρμογή.
Ακόμη πρέπει να σας πω ότι πρέπει να μην φοβηθείτε τίποτα από αυτά που έγιναν στις μέρες μας και κατά τη διάρκεια του συντρόφου Ενβέρ, οι σύμμαχοι μας γνωρίζουν καλά τον αγώνα που κάναμε ενάντια της βασιλικής Γερμανίας, έτσι όπου εμείς έχουμε μια εξαιρετική ιδιαιτερότητα ανάμεσα στους άλλους λαούς της Ευρώπης, αρκεί να έχετε την τόλμη και με το κεφάλι ψηλά να πάρετε την εξουσία στο χέρι που ήδη την έχουμε. Προσέξτε όμως την μυστικότητα όχι μόνο της σημερινής ενημέρωσης αλλά και όλα τα έντυπα και οι εντολές που δίνονται από χέρι σε χέρι, χρειάζεται προσοχή.
Σας χαιρετώ όλους θερμά, καλές επιτυχίες
Πρώτος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος
Ραμίζ Αλία Τίρανα    
Με τη βοήθεια του Θεού, επανέρχομαι με τη δημοσίευση αποσπάσματος από μια αποκαλυπτική συνέντευξη του εκπροσώπου της Πολιτικής Ηγεσίας του AKSH (Αλβανικού Εθνικού Στρατού) στις 17 Σεπτεμβρίου 2002…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου