Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 15ΧΡΟΝΟ"! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑΣ!


Σε μια απίστευτη δήλωση φέρεται να προχώρησε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λαμίας ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008...

Η δήλωση αυτή (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ) έγινε σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση και η αιτία να υποβάλουν την παραίτησή τους από τη θέση της υπεράσπισής του οι δύο συνήγοροί του σήμερα το πρωί, ενώπιον του δικαστηρίου.

Με δήλωσή του προς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας ο μέχρι σήμερα συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας, τονίζει ότι μετά την άρνηση του καταδικασθέντος για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου να ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη δεν θα συνεχίσει να τον υπερασπίζεται. 

Η έδρα του δικαστηρίου μετά την ανάγνωση της επίμαχης δήλωσης ρώτησε τον καταδικασθέντα Επ. Κορκονέα ως προς τη συγκεκριμένη τοποθέτησή του και ο ίδιος -σύμφωνα με παρευρισκομένους- διευκρίνισε ότι εννοούσε πως ο 15χρονος δεν είναι πια στη ζωή και κατ' επέκταση δεν είναι δυνατόν να ζητήσει συγγνώμη. 

Παράλληλα, εξήγησε στο δικαστήριο ότι δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να διορίσει νέο συνήγορο και άρα θα πρέπει να διοριστεί αυτεπάγγελτα υπερασπιστής του.

Άμεση ήταν και η αντίδραση της πολιτικής αγωγής, καθώς μία τέτοια εξέλιξη οδηγεί στην περαιτέρω καθυστέρηση της διεξαγωγής της δίκης. 

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:








zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου