Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΑΓΚΑΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΡΑΓΚΑΣ …ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Μετά από 10χρονη συνεργασία στον Real fm τερματίσθηκε “ευδοκίμως” η δημοσιογραφική – επαγγελματική συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου και του “θείου” του, του Γιώργου Τράγκα. Την...

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ο Γιώργης ο Τράγκας έκανε την τελευταία εκπομπή του στον Real fm και έστειλε το δακρύβρεχτο αντίο του στον φίλο του και εργοδότη του, διά μέσω του face book!!
“Έληξε σήμερα το συμβόλαιο και η συνεργασία μου με τον Real fm. Δεν το ανανέωσα. Μετά από 15 χρόνια στενής συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου (10 χρόνια στον Real fm) τον ευχαριστώ θερμότατα και του εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα ο Real fm ήταν μια περίοδος από τις καλύτερες της πολύχρονης καριέρας μου”.

Στο ίδιο συγκινητικό στιλ και η απάντηση του Real fm!!

Η απάντηση του ραδιοφωνικού σταθμού Real fm ήλθε πολύ σύντομα και ήταν το ίδιο δακρύβρεχτη, ωσάν το ευχαριστώ του Γιώργη του Τράγκα!!
“Σήμερα ολοκληρώνεται μετά από 10 χρόνια ανελλιπούς ραδιοφωνικής παρουσίας του στον Real fm, το συμβόλαιο συνεργασίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με τον σταθμό. Ο Real fm τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του”.  
Όποιος διάβασε αυτές τις ευχαριστήριες ανακοινώσεις και από τις δυο πλευρές, θα θεωρούσε ότι αυτή η δεκαετία επαγγελματικής συνύπαρξης των δυο δημοσιογράφων, κύλησε μες την καλή χαρά και την απόλυτα ομαλή συνεργασία των δυο ανδρών.
Έτσι, θα αναφωνούσαμε όλοι μαζί, τη διαχρονική ατάκα από τον ελληνικό κινηματογράφο, της ταινίας “ο ατσίδας” (1961-62), σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γιάννη Δαλιανίδη, με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Παντελή Ζερβό και άλλους σπουδαίους ηθοποιούς: “δεν το ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε”!!
Ωστόσο, εμείς θα θυμηθούμε μαζί σας, ότι οι συγκρούσεις τους ήταν συχνές, γιατί πολλές φορές ο κάθε ένας εκ των δυο αυτών ανδρών, εξυπηρετούσε άλλα πολιτικά και άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα…

“Πέθανε” ο θείος, “πέθανε” ο θείος, “πέθανε” ο θείος …

Έτσι, για του λόγου τω αληθές, θα αναδημοσιεύσουμε ρεπορτάζ της εφημερίδος STAR press της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2016, δηλαδή πριν ένα χρόνο, για να διαπιστώσετε, τη μεγάλη αγάπη που είχε ο ένας δημοσιογράφος για τον άλλο!!
Ο τίτλος ήταν: “Δύο ξένοι στο ίδιο ραδιόφωνο…”.
Εκεί που ο ένας αποκαλούσε «θείο» τον Τράγκα και ο άλλος στήριζε τον Χατζηνικολάου κι έλεγε τα καλύτερα, ξαφνικά οι σχέσεις των δυο ανδρών χτύπησαν κόκκινο, με το Νίκο Χατζηνικολάου να προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν χαμηλότερους τόνους και τον Γιώργο Τράγκα να προκαλεί.
Όλα ξεκίνησαν όταν την Τετάρτη, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του στο Real fm 97.8, ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για sms που στέλνει στον Νίκο Χατζηνικολάου ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί ο Τράγκας τον αποκαλεί “Γερμανό” και “γουρλομάτη”!
Μάλιστα, συνέχισε το θέμα και σε άρθρο του στην εφημερίδα που εργάζεται, γράφοντας για τις πιέσεις που κατήγγειλε ότι ασκεί ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απομάκρυνσή του από το ραδιόφωνο.
“Δεν έχω σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real fm. Χωρίς αμφιβολία, ο Νίκος είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ πολύ”, αναφέρει ο δημοσιογράφος και καταλήγει, λέγοντας για τον πρόεδρο της Ν.Δ. “Τον παρακαλώ να μην ενοχλεί τον Νίκο επειδή τον λέω γουρλομάτη, μήπως δεν είναι”.
“Νόμιζα ότι πίνοντας τον πρωινό καφέ μου με τον Τράγκα, μπορούμε να λέμε και καμία φιλική κουβέντα, αλλά θα τις κόψω”, απάντησε στην έναρξη της δικής του ραδιοφωνικής εκπομπής ο Νίκος Χατζηνικολάου, λέγοντας: “Το μόνο που του είπα, είναι πως άλλο πράγμα είναι η πολιτική κριτική και άλλο να χαρακτηρίζεις «Γερμανό» και όλα τα υπόλοιπα, τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, που επεσήμανε ότι η κόντρα του Τράγκα με τους Μητσοτάκηδες κρατά από την περίοδο 1990-1993.
Χθες, όμως, υπήρξε ανατροπή, καθώς ο Τράγκας άφησε να εννοηθεί στην εκπομπή του ότι έχει δεχθεί… πολύ καλή πρόταση από άλλο ραδιόφωνο και έκανε κάποιες ειρωνικές αναφορές στην εκπομπή του Χατζηνικολάου!
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σήκωσε το γάντι λίγα λεπτά αργότερα και είπε ότι νιώθει αδικημένος και πικραμένος, επειδή δεν ανέμενε αυτή την επίθεση από τον φίλο του. “Πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει συμβόλαιο που προβλέπει αποδέσμευση κάποιου, αν βρει περισσότερα λεφτά”, κατέληξε φανερά εκνευρισμένος.

Τι αλήθεια πιστεύετε εσείς;

Μετά όλα τα παραπάνω που διαβάσατε:
Πιστεύετε ότι τους Χατζηνικολάου και Τράγκα τους διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλη ανιδιοτελής φιλία;
Πιστεύετε στους λόγους αβροφροσύνης που εκτοξεύουν σήμερα μετά το “διαζύγιό” τους και οι δυο πλευρές;
Πιστεύετε ότι τα χάλασαν στο οικονομικό, από τη στιγμή που ο κ. Τράγκας είναι γνωστός φραγκοφονιάς;
Πιστεύετε ότι τον Γιώργο Τράγκα τον “έφαγε” ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Δημοσιογραφικά καρφιά κατά Χατζηνικολάου!!

Πάντως, μια άλλη διάσταση στο θέμα μας έδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος της εφημερίδος “τα Νέα”, όπου μας ενημερώνει: “…στον σταθμό του Χατζηνικολάου έφθασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ. Και ότι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα. Υποσχέθηκαν όμως, στους υπεύθυνους της εφημερίδος να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν…

Όταν το σκάφος βυθίζεται…  

Από πλευράς μου να σας θυμίσω, ότι στο “Κόκκινο Πιπέρι” την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, έγραφα:
Ο Όμιλος Real, φαίνεται πως δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του. Γιατί, όπως μας πληροφόρησαν, αρκετοί εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι επί 3μήνου. Ακόμη ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι, ότι από το νέο χρόνο θα τους γίνει μείωση μισθών κατά 25%. Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες κύριε Χατζηνικολάου;”!!
Βλέπετε, πως είμαστε μπροστά από τα γεγονότα!!
Άλλωστε, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Σύντομα θα μάθουμε τους λόγους αυτής της ηχηρής αποχώρησης του Συστημικού Τράγκα, από το Συστημικό Χατζηνικολάου…
Όπως θεωρώ, ότι τώρα που “έσφιξαν τα γάλατα” εκεί στον Real Group, o κυρ-Γιώργης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!!
Από τη στιγμή που βλέπει το Νίκο Χατζηνικολάου, μετά από τόσα χρόνια να γυρίζει σε δελτίο ειδήσεων (Ant1), ε τότε τα οικονομικά μάλλον δεν πάνε πολύ καλά!!
Και ως γνωρίζετε όλοι, τα ποντίκια είναι τα πρώτα που εγκαταλείπουν το σκάφος που βυθίζεται!!  

Στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 των 19:00!!

Ας αναφερθούμε λίγο και στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 στις 7 το βράδυ.
Είναι τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης ώρας, από τη στιγμή που ο κ. Κυριακού είναι μεγάλος επιχειρηματίας;; Άρα, είναι και μεγάλος παίχτης!! Και ως μεγάλος παίχτης, τι ας πούμε θα έπραξε με τον κ. Χατζηνικολάου;;
Πόσα θέλεις Νίκο μου;; Σου τα δίνω, αρκεί το δελτίο ειδήσεων του Ant1, θα βγαίνει την ίδια ώρα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha!!
Γιατί, το δελτίο ειδήσεων του Alpha είναι πρώτο σε τηλεθέαση και πρέπει να το χτυπήσουμε!! Σου δίνω λοιπόν, τρεις μήνες διορία προκειμένου το δελτίο ειδήσεων του Ant1 να ξεπεράσει το δελτίο ειδήσεων του Alpha! Διαφορετικά, χωρίζουν οι δρόμοι μας! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!
Γιατί Μέσον, σημαίνει ανθρωποφαγία και έτσι σκέπτεται ένας επιχειρηματίας!!
Σε διαφορετική περίπτωση, θα μας απογοητεύσει ο κ. Κυριακού!!      


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου