Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεπής και σταθερή στις δημοκρατικές της αντιλήψεις για διαφάνεια, δημόσιες διαδικασίες και συνεργατικές λειτουργίες η παράταξη 8 Προτάσεις όπως και στην έναρξη της θητείας, έτσι και φέτος, καλεί όλους...

ανεξαιρέτως τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, σε μια πρώτη διερευνητική  συνάντηση συνεννόησης για την εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στα συλλογικά όργανα του δήμου.

Η παράταξη 8 Προτάσεις παραμένει αταλάντευτα και κατηγορηματικά στην άποψη της ότι λόγω του δημοκρατικού ελλείμματος που υπάρχει στο δήμο μας, θα πρέπει οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να εκπροσωπηθούν συνολικά από πρόσωπα κοινής αποδοχής και εγνωσμένου κύρους και με αντίληψη συνεργασίας.

Ετσι προτείνει να επαναληφθεί ακριβώς η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε και την προηγούμενη φορά, καλώντας σε διάλογο όπως και πριν από δυόμιση  χρόνια, όλες ανεξαιρέτως τις παρατάξεις και τους ανεξαρτητοποιημένους δημοτικούς συμβούλους σε διερευνητική συνάντηση για μια κατ'αρχήν συμφωνία αρχών και με χρονοδιάγραμμα ενός επαρκούς διαλόγου.

Θεωρούμε ότι η επιλογή προσώπων κοινής αποδοχής, με υποχρέωση μεταφοράς των απόψεων και απολογισμού από και προς όλες τις παρατάξεις, αποτελεί τη βέλτιστη δομή και λειτουργία για την συνεισφορά των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον δημόσιο διάλογο και αποδίδει το μέγιστο καλό για τους δημότες μας, χωρίς περιχαρακώσεις και ανεδαφικούς αποκλεισμούς.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6:30 το απόγευμα, σε μια πρώτη δημόσια συνάντηση με την ελπίδα ότι ετούτη τη φορά, όλοι θα είναι παρόντες. 


ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Mob: 6973.401648

1 σχόλιο: