Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ ΣΚΛΗΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ»

ΤΩΡΑ ΣΚΛΗΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ | ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ»
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ…
Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ...

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Άσχημα τα νέα για τον Ερντογάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ συζητάει ήδη, να εντάξει την Μουσουλμανική Αδελφότητα στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις.
Γιατί αφορά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυτή η είδηση; Γιατί ο ίδιος είναι ένας εκ των ηγετών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, πράγμα που σημαίνει ότι στην ουσία για τις ΗΠΑ θα θεωρείται τρομοκράτης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που εκπορεύονται από πηγές προσκείμενες στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του προέδρου, Μάικ Φλιν, επιβεβαίωσε ότι προτίθεται να προβεί σε αυτήν την ενέργεια.
Ο ίδιος φέρεται μάλιστα να δήλωσε: «Γνωρίζω το θέμα που συζητείται. Είμαι υπέρ της ένταξης (στον κατάλογο)».
Ο χαρακτηρισμός της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ως τρομοκρατικής οργάνωσης υποστηρίζεται και από τον δημοκρατικό γερουσιαστή Τεντ Κρουζ και το μέλος της βουλής των αντιπροσώπων Μάρι Ντιάζ Μπαλάρτ, οι οποίοι μάλιστα είχαν προτείνει αυτό το μήνα την ένταξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Πρόκειται για μια άκρως δυσάρεστη εξέλιξη για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αρέσκεται να δηλώνει τη στενή του σχέση με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα κάνοντας
πολλές φορές δημοσίως τον χαιρετισμό της, δηλαδή την παλάμη ανοιχτή με τα τέσσερα δάχτυλα τεντωμένα και τον αντίχειρα μέσα στην παλάμη… 
Πηγή, mikroskopio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου