Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

"ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..."

Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες,

             Ευχαριστώντας όσους μας συνέδραμαν στο έργο μας, σας επισυνάπτουμε το παρόν, ως προσφορά προς το Έθνος μας, καταγγέλλοντας το προμελετημένο έγκλημα που συντελέσθηκε και συντελείται εις βάρος της Πατρίδας μας από...

ιδιοτελείς επίορκους λειτουργούς, όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που σε διατεταγμένη υπηρεσία διαπράττουν το διαρκές αυτόφωρο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και της γενοκτονίας των Ελλήνων.
  Υπό το κράτος μιάς συνειδησιακής επανάστασης και υπό την παρότρυνση της σωτηρίας του Έθνους ας δημιουργήσουμε την Ασπίδα της Εθνικής Σωτηρίας πέραν και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες.
             Ήλθε η ώρα να αποδείξουμε στα παιδιά μας ότι ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε η γενιά της ήττας και της καταστροφής της Πατρίδας μας. Ότι δεν θα γίνουμε όργανα των ολετήρων του Έθνους των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας προς τις επόμενες γενιές….
Ελληνίδα, Έλληνα εάν ενστερνίζεσαι το εγχείρημά μας, έχεις Ηθικό Χρέος να αγωνίζεσαι για το ιδανικό της Ελευθερίας. Άν έχεις όραμα και ακέραια ιδανικά για την Ελλάδα, «μόνοι και μετά πολλών»,  ας γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού δίνοντας την χαμένη ελπίδα στους Έλληνες.
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!! Ή εμείς ή  αυτοί!!!
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ«Ε.ΛΑ.Σ»
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Δημήτρης Βόγγολης
210 3250220                   6944325056                  6944357378

Όποια/ος αποδέχεται και επιθυμεί να συνυπογράψει το παρόν, στην τελευταία σελίδα του εγγράφου να θέσει τα στοιχεία του με την ένδειξη: «ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ Η  ΠΑΡΟΥΣΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ   ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ΤΗΣ   ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ  ΜΟΥ» και να μας το αποστείλει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου