Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

THΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!! ΛΕΣΒΙΕΣ & ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!


Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων, αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια, οι εκδόσεις Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: (Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες).
Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη “οικογένειες Ουράνιο τόξο”, για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην Αθέατη γνώση...
Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά, δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως παιδικό βιβλίο.
Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αυτού του βιβλίου, έκριναν σωστό, να πρωτοπορήσουν και να προωθήσουν την ανωμαλία παραφράζοντας την λέξη "οικογένεια" και παρουσιάζοντας μας ως λογικό με την φύση (φυσιολογικό) ένα ζευγάρι λεσβιών η ομοφυλόφιλων με παιδιά, με απώτερο σκοπό να μολύνουν τις εύπλαστες ψυχές των μικρών παιδιών.
Το εικονογραφημένο βιβλίο, στην προσπάθειά του να μας παρουσιάσει τις διάφορες μορφές οικογένειας, αναφέρει ότι: κάποια παιδιά έχουν δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες.
Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες, (σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου) εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους.

1 σχόλιο:

  1. Κάποια παιδάκια ζουν με δύο "μαμάδες"...δεν θα δουν κατά λάθος, ποτέ καπότα κάτω από το κρεβάτι, μπορεί όμως να δουν πολλά-πολλά "όργανα" σε σχήμα αντρικού φαλλού στα συρτάρια του κομοδίνου, ή ακόμη όταν μεγαλώσουν λίγο, να δουν και κάποιο dvd με την "μαμά και την μαμά" σε ερωτικές περιπτύξεις όπως 69, στα τέσσερα με τον πρωκτό "βουλωμένο" με κάποιο υποκατάστατο "όργανο"...
    ``ααα, αυτό το περίεργο αντικείμενο, που νόμιζα ό,τι ήταν παιχνίδι και θα μου το έδιναν στα γενέθλιά μου, αυτήν την χρησιμότητα είχε...΄΄! κλπ κλπ
    Πάμε στην δεύτερη ιστορία "αγάπης"
    Κάποια παιδάκια μεγαλώνουν με δύο "μπαμπάδες"...αυτά τα παιδάκια θα βρίσκουν συνεχώς καπότες σε διάφορα χρώματα, τόσες πολλές θα είναι, που μέχρι να μπουν στην εφηβεία θα νομίζουν ό,τι όλες αυτές οι καπότες ήταν πολύχρωμα μπαλόνια με ένα λευκό υγρό που τα καθιστούσε πιο ανθεκτικά από το σπάσιμο από τα άλλα μπαλόνια, τα φτηνιάρικα.
    Κατά λάθος, ένα βράδυ θα μπουν απότομα στο δωμάτιο των "γονιών τους" και θα δουν μια ασυνήθιστη στάση ύπνου του μπαμπά και του μπαμπά...να είναι ο ένας ανάποδα από τον άλλον, ή να είναι ο ένας "μπαμπάς" στα τέσσερα και ο άλλος "μπαμπάς" από πίσω του και να "βογκάνε από πόνο"!
    ``μάλλον στομαχόπονος θα ήτανε...και ο ένας μπαμπάς έβαζε υπόθετο στον άλλο μπαμπά για να του περάσει ο πόνος...΄΄! κλπ κλπ
    Τώρα πάμε στα μη "φυσιολογικά παιδάκια", που έχουν μεγαλώσει με την ΜΑΜΑ & τον ΜΠΑΜΠΑ και τα σαβ/κα έπαιζαν ξένοιαστα στο σπίτι του ΠΑΠΠΟΥ & της ΓΙΑΓΙΑΣ!!! Τι να πεις για αυτά τα παιδιά και το "ανθυγιεινό περιβάλλον που ζούνε..."
    Τίποτα δεν θα πεις, θα τα κοροϊδεύουν και θα τα απομονώνουν οι "προοδευτικοί δάσκαλοι" στο σχολείο, δεν θα τα κάνουν παρέα τα "άλλα παιδάκια" και μάλλον, με όλα αυτά τα ψυχολογικά τραύματα της παιδικής ηλικίας θα καταλήξουν ρεμάλια όταν μεγαλώσουν...!

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή