Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑ...


γράφειο ο Γιάννης Πρεβενιός
Παρακολουθώ στις ΗΠΑ τις διαδηλώσεις για την εκλογή του Τραμπ και ...

αναρωτιέμαι γιατί οι Αμερικανοί πολίτες αμφισβητούν τα αποτελέσματα της πρόσφατης "νόμιμης" εκλογικής διαδικασίας;
Μήπως επειδή δεν εκλέχτηκε η αγαπημένη του συστήματος η κ. Κλίντον στην οποία είχαν ποντάρει οι βιομηχανίες όπλων, οι τραπεζίτες και όλα τα άλλα καλά παιδιά;
Ακριβώς!... και για αυτό όλοι αυτοί με επικεφαλής τον παγκόσμιο οικονομικό ταραξία το γνωστό κ. Σόρο παροτρύνουν και χρηματοδοτούν πρόσωπα και οργανώσεις να δημιουργήσουν προβλήματα στον νέο πρόεδρο με απώτερο σκοπό αν μπορέσουν να τον ρίξουν! 
Από όλο αυτό τον υποκινούμενο συρφετό αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι η συμμετοχή αρκετών γυναικείων οργανώσεων οι οποίες δηλώνουν θιγμένες από παλαιότερες ενέργειες και δηλώσεις του κ. Τραμπ.
Μάλιστα όλως τυχαίως πολλές εξ αυτών "θυμήθηκαν" να τον καταγγείλουν προεκλογικά (με απώτερο σκοπό να πλήξουν την εικόνα του) για σεξιστικά σχόλια και σεξουαλικές παρενοχλήσεις!
Βέβαια (όπως μου είπε φίλος Ελληνοαμερικάνος) κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο αφού κάποιοι είπαν "Μπράβο!... να και ένας φανατικός άντρας λάτρης του ωραίου φύλου".
Σίγουρα για όλα αυτά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αλλά είναι απορίας άξιο γιατί όλες αυτές οι κυρίες επώνυμες και ανώνυμες δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ για να διαδηλώσουν για τα δικαιώματα των γυναικών στις Μουσουλμανικές κυρίως χώρες όπου τις μεταχειρίζονται σαν ζώα ή τις παντρεύουν (στην ουσία της πωλούν) από τα δέκα τους χρόνια με... ογδοντάχρονους! 
Για άλλη μία φορά λοιπόν παρακολουθούμε δηλώσεις και ενέργειες οι οποίες είναι υποκινούμενες και κατευθυνόμενες από αυτούς που εδώ και χρόνια κινούν από το προσκήνιο αλλά κυρίως από το παρασκήνιο τις τύχες αυτού εδώ του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου