Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ 548 ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Με πρωτοσέλιδο τίτλο "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" κυκλοφόρησε...

το 548 τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Οι δανειστές με τα νέα μέτρα που απαιτούν να ληφθούν προκαλούν την απόλυτη φτωχοποίηση του λαού και δη των συνταξιούχων. "57 δις ευρώ έχασαν τα ελληνικά νοικοκυριά στα χρόνια των μνημονίων", συμπληρώνει το ρεπορτάζ της 1ης σελίδος.
 Στην 3η σελίδα, όπου και τα τοπικά θέματα Χολαργού-Παπάγου δεσπόζει η σημαντική πρωτοβουλία του ιερού ναού "Αγίου Γεωργίου" να τιμήσει με κοπή πίτας τους εθελοντές αιμοδότες. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την ίδια ώρα και η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή, κατά την οποία προσήλθαν μέχρι και στρατιώτες. 
Στην 3η σελίδα, ως συνέχεια του ρεπορτάζ του προηγούμενου μήνα, η εφημερίδα μας προβάλλει το σημαντικό γεγονός του λουκέτου που έβαλαν 50 τοπικές εφημερίδες της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) της οποίας μέλος είναι και η εφημερίδα μας. 
Ένα πολύ δυνατό άρθρο του Σταύρου Σκανδάλη για τον ΟΜΗΡΟ προβ΄λλεται στη 2η σελίδα. 
Η Τζίνα Αρβανίτη, εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου για τα θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας γράφει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την ανάπλαση της πλατείας Φανερωμένης, ένα σημαντικότατο έργο του Δήμου. 
Περισσότερα στις σελίδες της εφημερίδος μας, την οποία μπορείτε να βρείτε (από αύριο στα ΚΕΠ Παπάγου, Χολαργού), στα δημοτικά καταστήματα Χολαργού, Παπάγου και στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου. 
Επίσης, η εφημερίδα μας διανέμεται μέσω ΕΛΤΑ στους παλαιούς αναγνώστες-συνδρομητές. 

1 σχόλιο:

  1. Από αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσιας , "εντεταλμένη" σύμβουλος....όπως λέμε χαλίφης στη θέση του χαλίφη...μπράβο Δήμαρχε έσκισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή