Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1940 ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου 1940ν είναι πεντακάθαρο. Έδειξε ποιος ...


είναι ο Έλληνας πατριώτης, τι σημαίνει να υπερασπίζεσαι την πατρίδα σου από τους εχθρούς. Τι σημαίνει να λες ΟΧΙ στους επιβουλείς της χώρας σου. 
Οι σημερινοί πολιτικοί κυβερνώντες είναι προδότες. Είναι απλά ελληνόφωνοι, είναι γερμανοτσολίάδες οι οποίοι, ενώ πήραν ένα ξεκάθαρο ¨ΟΧΙ" ως εντολή του λαού προς τους τοκογλύφους, αυτοί τυο μετέτρεψαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να τσακίσουν τον λαό και να παραμείνουν στο τιμόνι της πατρίδας ως υπηρέτες των εχθρών! Είναι προδότες. 
Ο λαός λέει ΖΗΤΩ η 28η Οκτωβρίου 1940 και προσδοκά στη νέα λευτεριά της Πατρίδας μας. 

3 σχόλια:

  1. ΤΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ
    ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το λέμε εμείς.Οι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που δεν σέβονται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας λένε το ΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. Αυτοι ειναι προδοτες συμφωνοι αλλα
    Ο λαος αφου το ξερει(τωρα πια) τι κανει??? Γιατι αδιαφορει η σιωπη εινσι συνενοχη...αρα μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΦΡΑΠΕ - ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΟΛΟΙ...ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή