Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ:ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΡΕΙΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ!

φωτό αρχείου
Τρεις Ευέλπιδες, ένας στρατιώτης και τρεις πολίτες δέχθηκαν τα...

χτυπήματα αγνώστων, το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα από τα πλέον κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, το Μοναστηράκι.
Σε ανθρωποκυνηγητό έχει επιδοθεί η Ασφάλεια προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης, που σαν αποτέλεσμα είχε να τραυματιστούν συνολικά, επτά άνθρωποι.
Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου στο Μοναστηράκι, στο περιθώριο έντασης που σημειώθηκε στο Σύνταγμα όπου διοργανώθηκαν -μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα- δύο συγκεντρώσεις, μια υπέρ της αναγνώρισης ταυτότητας φύλου και μια εναντίον. 
Οι τρεις δόκιμοι αξιωματικοί, πρωτοετείς της Σχολής Ευελπίδων, δέχθηκαν επίθεση ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου, κοντά στο σταθμό Μοναστηράκι από ομάδα περίπου 30 νεαρών που τους αποκαλούσε ακροδεξιούς φασίστες. Οι δόκιμοι προσπάθησαν να διαφύγουν μπαίνοντας σε καφετέρια που βρισκόταν κοντά αλλά πριν βρουν εκεί καταφύγιο οι άγνωστοι είχαν προλάβει να τους χτυπήσουν.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που τους παρέλαβε και οι δόκιμοι διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται προληπτικά με θλαστικά τραύματα και εκδορές, χωρίς να εμπνέει κάποια ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκαν επίσης ένας στρατιώτης και τρεις διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 26, 35 και 47 ετών.
Τους Ευέλπιδες τραυματίες, επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σχολίασε την επίθεση με ανάρτησή του στο Twitter:
Επισκέφθηκα τους 3 ευέλπιδες στο 401.Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους,επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 22 Οκτωβρίου 2017


www.newsbomb.gr/ (τίτλος: δικός μας)

21 σχόλια:

  1. Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως . Συμμορίες της αριστεράς σακατεύουν κόσμο και λεηλατούν τα μαγαζιά στην Αθήνα . Δεν υπάρχει αντίδραση από κανέναν . Η δήλωση Κικίλια είναι για τα σκουπίδια . Ο άνθρωπος είναι δειλός . Η αριστερά είναι ο μεγαλύτερος Εφιάλτης της χώρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ανακοίνωση έβγαλαν οι αντιφασίστες, αντιρατσιστές και οι λοιποί αριστεριστές;
    Ξέρει κανείς να μας πληροφορήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ανακοινωση εβγαλε ο Συγκαμμενος, ξερουμε?

      Διαγραφή
  3. ανθρωποκυνηγητο παντως δεν υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αναρχοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν ανακοίνωση και λένε ότι θα τσακίσουν κάθε φασίστα που φοράει στολή . Γεγονός είναι ότι περιπολούν στο κέντρο των Αθηνών και κτυπούν βάναυσα όποιον κατά την γνώμη τους δεν είναι αρεστός . Έχουμε ξεκάθαρα μέσα στην Αθήνα συμμορίες ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ της φασιστικής αριστεράς που λεηλατούν τα πάντα και τρομοκρατούν τον κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΕΘΑ υπαρχει η κρυβεται στη κυλοτα της Τζουλη?

      Διαγραφή
  5. 40 αληταράδες των Εξαρχείων κυνηγούσαν τους τρεις Ευέλπιδες με καδρόνια και φώναζαν σκοτώστε τους σκοτώστε τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Toυμπεκι ο Συγκαμμενος οπως σχεδον παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μεγαλύτεροι Εφιάλτες όλων των εποχών για την Πατρίδα μας είναι οι Τσίπρας Καμμένος του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Είναι ανθέλληνες , προδότες , Δωσίλογοι και Γερμανοτσολιάδες . Τέτοια καθάρματα δεν έχει ξαναβγάλει η χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω παντως δηλωνω υπευθυνα οτι κυκλοφορω στην Αθηνα με μια πριονισμενη διμουτσουνη.
    Ας τολμησουν οι εβραιομπολσεβικοι.
    Τους εχω ετοιμο "εισιτηριο" με τον ηλεκτρικο για ....ηλεκτροπληξια.


    Πατρικιος Στετσωνης
    Σαρωνιδα-Αττικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πατέρας του Τσίπρα και η γυναίκα του Πατακού ήταν αδέλφια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο πατέρας του Τσίπρα ο Παύλος, είχε ιδρύσει την ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ που επί επταετίας ως τεχνική εταιρία έπαιρνε δημόσια έργα...!
      Ο αδελφός του Παύλου Τσίπρα, ο Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε "αριστερός" που πολιτευόταν με την ΕΔΑ και
      όταν επιβλήθηκαν οι "Συνταγματάρχες", επί ημέρες των "αναζητούσαν" και όταν τον συνέλαβαν και αυτόν...
      αντί να τον εξορίσουν όπως έκαναν με πολλούς άλλους αριστερούς...τον τοποθέτησαν "αντιπρόεδρο" του Παναθηναϊκού με πρόεδρο τον Κίτσιο!!!
      Ο Παττακός που είχε πανδρευθεί την αδελφή τους, επιφύλασσε "αξιώματα" για τον έναν κουνιάδο και, "αναθέσεις έργων" για τον άλλον...!
      Βεβαίως "ευθύνη" για όλα αυτά δεν φέρει ο αγέννητος τότε Αλέξης, γι'αυτό και ο ίδιος είναι..."αδιάφθορος" και φέρνει(ακόμη)την "πολιτική κάθαρση" στην χώρα, από το 2015 που μας..."κυβερνάει"!!!
      (και θα περιμένουμε για πολλά χρόνια ακόμη για την "εξυγίανση")
      Πάντως, "οικογενειακή ευθύνη" δεν έχει...που είχε για θείο τον Στέλιο τον Παττακό, τον..."δικτάτορα!"

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  11. Μάσες χοντρές μάσες και αρπαχτές εκατομμυρίων σε ζεστό χρήμα από τους κλεφταράδες κομμουνιστές . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............. ΑΛΗΤΕΣ ................ ΕΦΙΑΛΤΕΣ .................. ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχουμε μπλέξει με παλιανθρώπους και οι περισσότεροι κοιμούνται όρθιοι . Θα καταστρέψουν την χώρα τελείως . Τα νέα παιδιά θα ζήσουν μία κόλαση ανάμεσα σε εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες , αναρχοσυριζαίους δολοφόνους και πουλημένους κομμουνιστές . Η Ελλάδα θα γίνει ένα τρισάθλιο προτεκτοράτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. VIVA KOLOTOUMBA ΣΥΝΤΡΟΦΕ ALEXIS MADE IN USA25 Οκτωβρίου 2017 στις 9:42 π.μ.

    VIVA KOMANTATE KOLOTΟUMBA MASTURA TSE GEVARA MR ALEXIS MADE IN USA . VIVA LA REVOLUTION MPASTARDO KOMMUNISTA TSOGLAN ΚΚΕ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΑ . ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ TSIPRA ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ . ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΣΥΡΙΖΑ USA . ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ . ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ . ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ . ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΣΤΑ MPORDELA ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ . ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ KOLOTΟUMBA ΣΥΝΤΡΟΦΕ ALEXIS ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ KOLOMBIA MAFIA . ZHTΩ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έβγαλε πολλά λεφτά το ΤΣΙΠΡΕΙΚΟ επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπαδοπούλου . Η εταιρεία ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ήταν η μόνη σε όλη την Ελλάδα που έπαιρνε Δημόσια Έργα απευθείας από τον Παττακό . Την εποχή εκείνη η ΜΟΜΑ ήταν πανίσχυρη αλλά η οικογένεια Τσίπρα ήταν υπό την προστασία του Λαδά γιατί όλοι στήριζαν φανατικά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο . Όλη η Ήπειρος γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα τους . Όλα τα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα για το χουντικό πλούσιο σε χρήμα παρελθόν της οικογένειας Τσίπρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το περίεργο είναι ότι ούτε το τιμημένο ΚΚΕ δεν λέει κουβέντα για όλα αυτά . Φαντάσου τι έχουν φάει όλοι αυτοί οι κοπρίτες και κάνουν τους αντιστασιακούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι συριζαίοι . Ούτε ο Χίτλερ δεν είχε τέτοια καθάρματα . Μας παίρνουν τα σπίτια και μας βρίζουν οι αληταράδες της Γ.......... αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αναρχοσυριζαίοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Α/Τ Πεύκης και τα ρήμαξαν όλα . Παραλίγο να τους κάψουν όλους ζωντανούς . Όπως πάντα δεν συνελήφθη κανείς . Η Ελλάδα είναι γκέτο τρομοκρατών και ισλαμιστών δολοφόνων με την υποστήριξη του ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΧΑΟΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΕΙΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή