Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ;

Υποτίθεται ότι σήμερα 24 Οκτωβρίου θα τελείωναν τα έργα της ΕΥΔΑΠ στην πλατεία Φανερωμένης Χολαργού, όμως, όπως βλέπετε συνεχίζονται και...επεκτείνονται! Κάτοικοι και επαγγελματίες έχουν...

πνιγεί στο χώμα. Στο σημείο που γίνονται τα έργα υπάρχει γνωστή καφετέρια, ψητοπωλείο, αλλά και οπτικό κατάστημα. Επιχειρήσεις δηλαδή που υπόκεινται στον έλεγχο της υγειονομίας! Το χώμα και η σκόνη κάνουν...πάρτι πάνω από τα προϊόντα. Οι επαγγελματίες καταστρέφονται κύριοι της Δημοτικής Αρχής, πότε επιτέλους θα τελειώσουν τα έργα μπας και πάρουν ανάσα; Δεν φτάνει η κρίση και η εφορία που τσακίζει τις επιχειρήσεις, δεν μπορούν να δουν φως ούτε και με τέτοιες καταστάσεις. Τα έργα στην πλατεία Φανερωμένης κρατούν εδώ και πολλούς μήνες! Και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθούν!


4 σχόλια:

  1. Να βγεί ο δήμαρχος να μας πει πόσο στοίχισε η ανάπλαση και πόσο ήταν ο προυπολογισμος. Οι διαφορές είναι τεράστιες. Που πήγαν τα λεφτά ; Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι και αγράμματοι όσο μας θεωρεί ο πτυχιούχος με τα πέντε διπλώματα και παπλώματα μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μάσα της πενταετίας. Αλλά αφού δεν υπαρχει αντιπολίτευση ο δήμαρχος κάνει ότι γουστάρει. Που είναι ο Κεχρής που ούρλιαζε σε κάθε συμβούλιο που είναι ο Τούτουζας που είναι ο Ανυφαντής ; Τόσο πολύ σας αρέσει ο Αποστολόπουλος που τον αφήνετε να κάνει ότι θέλει. Ε τότε γιατί δεν πάτε μαζί του να κατεβείτε όλοι παρείτσα στις εκλογές να μετακομίσουμε κι εμείς γιατί ο Χολαργός πεθαίνει από τη βρώμα και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την μεγάλη μάσα με χρυσά κουτάλια έγινε διπλός από το πάχος ο Λιάκουρας. Λίγη τσίπα ρεεεε. Μην το δείχνειςτπσο πολύ ότι μας έχεις γραμμένους στα μύδια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή