Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΛΗΣΤΕΣ ΕΔΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟ 85ΧΡΟΝΗ! ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Σιδέρωσαν ηλικιωμένη στο διαμέρισμά της στη Κυψέλη - Προηγουμένως ...


την έδεσαν και την χτύπησαν ανελέητα, προκαλώντας κατάγματα στα ζυγωματικά και τη μύτη, ενώ της έσπασαν και τα δόντια
Τον τρόμο σκόρπισε για ακόμη μία φορά η σπείρα των ληστών που βασανίζει τα θύματά της, προκαλώντας εγκαύματα στο κορμί τους με ηλεκτρικό σίδερο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο θύμα της σπείρας είναι μια 85χρονη γυναίκα η οποία έζησε τη φρίκη μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της, επί της οδού Αγίας Ζώνης 55 στην Κυψέλη, πριν από περίπου μία εβδομάδα. 

Περίπου στις τρεις τα ξημερώματα οι δράστες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και εισέβαλαν στο σπίτι της 85χρονης. Όπως λένε πρόσωπα που γνωρίζουν το περιστατικό στο protothema.gr, τρία άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία από την πίσω είσοδο της πολυκατοικίας. Οι δράστες φέρονται αρχικά να έδεσαν την ηλικιωμένη και στη συνέχεια την χτύπησαν ανελέητα, με αποτέλεσμα να της σπάσουν τα δόντια, τα ζυγωματικά και τη μύτη.  
Συγκεκριμένα ο ένας άντρας καθόταν πάνω στην κοιλιά της γυναίκας, ο άλλος την έδερνε και ο τρίτος έψαχνε για λεφτά στο διαμέρισμα, λέει φίλος της κόρης της 85χρονης στο protothema.gr 

Οι δύο αδίστακτοι άντρες ζητούσαν απο την ηλικιωμένη να τους δώσει όλες τις οικονομίες της. Η ηλικιωμένη τους έδωσε τα πενήντα ευρώ που είχε στο διαμέρισμα και κάποια χρυσαφικά. 

Οι δράστες στη συνέχεια πήραν το ηλεκτρικό σίδερο και τη «σιδέρωσαν» προκαλώντας εγκαύματα στο σώμα της. Μάλιστα φέρονται να της είπαν σε σπαστά ελληνικά: «Σε δύο ώρες θα έχεις πεθάνει»! 

Η ηλικιωμένη γυναίκα, αφού έφυγαν από το σπίτι οι δράστες, βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας φωνάζοντας «βοήθεια, βοήθεια». Μία γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές έσπευσε να βοηθήσει την 85χρονη καλώντας το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. 

«Μπήκαν μέσα στο σπίτι. Η πολυκατοικία έχει και άλλη είσοδο. Έβγαλαν τον αφαλό και μπήκαν μέσα. Την γυναίκα δεν την είδα εγώ. Ρώτησα χθες την κόρη της και μου είπε πως είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Την έχουν κάψει με σίδερο. Ένα πενηντάρικο της είχε αφήσει η κόρη της. Τη σύνταξή της την παίρνει η κόρης της. Της τα άφησε πάνω στο τραπέζι για να πάει να ψωνίσει», λέει ο κύριος Βαγγέλης ο οποίος διαμένει στην ίδια πολυκατοικία και προσθέτει πως παρόμοιο περιστατικό με σίδερο έχει συμβεί πρόσφατα στην περιοχή της Κυψέλης.








Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου