Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ"! ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...


Η Ραχήλ Μακρή έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

"Κάγκελα σας περιμένουν προδότες. Θα έρθει η ώρα. Και κάντε μας την...

χάρη μακριά από τις εκκλησίες. Τραβάτε στους μουφτήδες και στα τζαμιά οχι στις εκκλησίες για εορτασμό Αγίων που μαρτύρησαν για την πίστη τους και πολέμησαν ενάντια σε διώκτες των χριστιανών. 
Οι διώκτες των χριστιανών και αυτοί που προσβάλουν την επικρατούσα  θρησκεία, όξω. Να πάτε στις παραστάσεις να γιορτάσετε την ώρα του διαβόλου  και να χαρείτε την προσβολή της Παναγίας.
Με μια διπλή σειρά από κάγκελα οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει τις εισόδους της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης". 
Το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα έχει ως εξής:
Λίγο μετά τις 11 το πρωί, στο ναό  που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, γινόταν η δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, όμως οι πολίτες δεν είχαν πρόσβαση στο εσωτερικό της εκκλησίας! Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεπαν την είσοδο στους απλούς πολίτες που ήθελαν να εκκλησιαστούν. Επί της ουσίας οι πόρτες του ναού ήταν κλειστές για όσους μετέβησαν στον Άγιο Δημήτριο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης. 



Στο εσωτερικό του ναού βρισκόταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και άλλοι υπουργοί που έχουν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του πολιούχου της πόλης. Στη δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο παρίστατο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Έξω από τον ιστορικό ναό όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου βρίσκονταν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ αλλά και δεκάδες υπουργικά αυτοκίνητα όσο και συνοδευτικά. 

Η διπλή σειρά από κάγκελα και οι αστυνομικές δυνάμεις, προφανώς βρίσκονται έξω από τον Άγιο Δημήτριο για να αποτραπεί το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν αποδοκιμασίες σε βάρος των υπουργών. Κι όλα αυτά από μία κυβέρνηση που υποσχόταν ότι θα αφαιρέσει τα κάγκελα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2011, έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, οπαδοί πολιτικών κομμάτων και άλλοι πολίτες προερχόμενοι από διάφορες οργανώσεις είχαν αποδοκιμάσει τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη.




1 σχόλιο:

  1. Δεν μου λες Μακρή,όταν ήσουν κολλητάρι με την άθεη κομμουνίστρια Κωνσταντοπούλου τα έλεγες αυτά;;;;γιατί να σε πιστέψουμε λοιπόν;; ρε ουστ!!! παλιολαμόγια του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή