Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ"; ΙΕΡΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;;;

Λυπούμεθα, αλλά μοιάζουν ασύλληπτα τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Χολαργού-Παπάγου! Αντί να καταδικάσουν ομόφωνα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι το μάθημα "έμφυλες ταυτότητες" και να στείλουν αντίστοιχο ψήφισμα στο Υπουργείο Παιδείας που επέβαλε το μάθημα στα παιδιά, καταδίκασαν...τον Τίγκα που έφερε την πρόταση! 
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι πολλοί ιερείς περίμεναν από τη...

Δημοτική Αρχή να λάβει θέση αντίστοιχη με τον Δήμο Γλυφάδας που εξέδωσε ψήφισμα-καταδίκη του μαθήματος, το οποίο καταστρέφει τη ψυχοσύνθεση των παιδιών μας. Και όμως, η Δημοτική Αρχή, οι δημοτικοί σύμβουλοι της οποίας εκκλησιάζονται συχνά, ουσιαστικά τάχθηκαν... υπέρ του μαθήματος και κατά της πρότασης Τίγκα! 
Να θυμίσουμε λοιπόν τι έχουν πει ανώτατοι ιεράρχες για το συγκεκριμένο μάθημα:
Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, σε επιστολή του στον υπουργό Παιδείας τον κατηγορεί ότι κάνει απόπειρα αλλοτρίωσης της οντολογίας και φυσιολογίας των εφήβων. Ο ιεράρχης, ο οποίος κατά το τρέχον εκκλησιαστικό έτος είναι μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, σύμφωνα με πληροφορίες προσανατολίζεται να ζητήσει τη συζήτηση του θέματος στη ΔΙΣ ή και κατά την έκτατη συνεδρίαση της Ιεραρχίας τον προσεχή Μάρτιο.
Σε εγκύκλιό του η οποία αναγνώσθηκε στους ναούς της μητρόπολής του,ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εκφράζει την αντίδρασή του για τις έμφυλες ταυτότητες, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η ενασχόληση των μαθητών με αυτό το θέμα, έχει ως στόχο την αλλοτρίωση της οντολογίας και φυσιολογίας των εφήβων. Επισημαίνει ότι αυτό το θέμα εισάγεται για πρώτη φορά στην εκπαιδευτική διαδικασία της χώρα μας και μάλιστα «χωρίς τη γνώμη των γονέων και των κηδεμόνων οι οποίοι αντιδημοκρατικώς και αυταρχικώς δεν ρωτήθηκαν εάν επιθυμούν ή ανέχονται αυτή τη στρέβλωση της φυσιολογίας των τέκνων τους». Επίσης, στην μητρόπολη Πειραιώς είναι διαθέσιμα έντυπα με τα οποία οι γονείς καλούνται να ζητήσουν την απαλλαγή της διδασκαλίας από τα παιδιά τους.
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος χαρακτηρίζει «δυναμιτιστική» την εγκύκλιο του υπουργού Παιδείας και τον καλεί να αναλογισθεί την ευθύνη του καθώς όπως λέει «φθάσαμε να εισηγούνται τρόπους ανωμαλοποιήσεως του μέλλοντος της πατρίδος μας». Ο ιεράρχης επισημαίνει ότι «αν κάποιο παιδί έχει ειδικό πρόβλημα, μπορεί να συναντήσει τον οικογενειακό γιατρό και να τα πληροφορηθεί όλα με ακρίβεια. Δεν είναι υπόθεση διδασκαλίας και προτροπής σε παιδιά ηλικίας 12-15 ετών να εισηγηθούμε, ότι τώρα μπορούν να διαλέξουν το φύλο της υπόλοιπης ζωής τους!».
Ο γηραιός μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος διερωτάται «από πότε μια θεωρία περί διαφοράς μεταξύ βιολογικού και κοινωνικού φύλου είναι ευρύτερα επιστημονικά αποδεδειγμένη ώστε να τη διδάσκεται ο ανήλικος μαθητής»; Επίσης, ο γηραιός ιεράρχης διερωτάται εάν νομιμοποιείται η εκπαιδευτική κοινότητα να αποδομεί τις «έμφυλες ταυτότητες». Με τι θα τις αντικαταστήσει; Με «διεμφυλικές»; Γιατί κι αυτό το προβλέπει η Εγκύκλιος.... τουλάχιστον για γονείς και εκπαιδευτικούς: Να ενημερωθούν δηλαδή για «Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην κοινωνία και στο σχολείο».
Ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος σε ανακοινωθέν του κάνει λόγο για απροκάλυπτη προώθηση της ομοφυλοφιλίας και καλεί τους γονείς να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση απαλλαγής των παιδιών τους. Ζητά επίσης από τους καθηγητές να αρνηθούν να διδάξουν «οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την πίστη μας και τις αρχές του Ευαγγελίου».
Επίσης, την έντονη αντίδρασή τους στη διδασκαλία των εμφύλων ταυτοτήτων έχουν εκφράσει οι μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος και ο Κυθήρων Σεραφείμ Στεργιούλης.


πληροφορίες από newsbomb.gr

22 σχόλια:

  1. Αυτό συμβαίνει σε όλον τον Δυτικό κόσμο. Επομένως πρέπει να μας προβληματίζει. Ποιοι κινούν τα νήματα; Σε τι αποβλέπουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...το κεφαλάκι σου θα φας με τα μυαλά που κυβερνάς"
    στοίχοι Β.Τσιτσάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα "ζωντανά" από το διαδίκτυο την εν λόγω συνεδρίαση...!
    Είδα τον κύριο Τίγκα να αναπτύσσει τον λόγο του
    με εμπεριστατωμένο τρόπο, με το ΗΘΟΣ που αρμόζει σε έναν αξιοπρεπή πολίτη αυτής της χώρας,
    με λογικά επιχειρήματα, με αναλύσεις, να έχει "ψάξει" το σοβαρό θέμα επικαλούμενος φορείς της παιδείας, επιστημονικές απόψεις και βιβλιογραφία!
    Ήταν προετοιμασμένος, όπως επέβαλλε μια συζήτηση που ΑΦΟΡΑ το ΜΕΛΛΟΝ των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

    Από την άλλη, είδα(!) τον κ.Αποστολόπουλο στην "τοποθέτησή του",να μην απαντά επί της ΟΥΣΙΑΣ...να εκφέρει ασυνάρτητο λόγο και να υπεκφεύγει...
    Είδα(δυστυχώς)και την τοποθέτηση της κ.Πολυκαλά,
    δεν θα σχολιάσω, αλλά αναρωτιέμαι...αυτή η κυρία δίδασκε Ήθος, Αρχές και τις Πατροπαράδοτες Αξίες στα παιδιά μας;;;
    Είδα(και πάλι δυστυχώς)και τις "απόψεις" της κ.Τσικρικώνη
    και Θυμήθηκα τον αείμνηστο και εξαίρετο πατέρα της, τον αγωνιστή της Πατριωτικής Δεξιάς των Αρχών της φιλοπατρίας και, μοιραία συνέκρινα "εποχές και...χαρακτήρες!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
      ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ .
      ΚΑΡΓΑΚΟΣ Σ .

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έβγαλαν ψήφισμα κατά όλων αυτών;Τι θα τους κόστιζε να καταδικάσουν αυτό το ρυπαρό ιδεολόγημα της βρωμοαριστεράς, όπως έκαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Γλυφάδας;
      Μήπως υπάρχουν ανταλλάγματα για τους δήμους που υπακούουν και δεν διαταράσσουν τον σχεδιασμό;

      Διαγραφή
  4. Και για να κλείσω με το θέμα της ``αποδόμησης των έμφυλων στερεότυπων΄΄ και με όλους "αυτούς" που δεν αντιλαμβάνονται που βρίσκονται και τι ψηφίζουν...
    θα πρότεινα την εξής "ρηξικέλευθη πρόταση"

    Αν όλοι αυτοί που "κόπτονται" για το..."δικαίωμα" στην επιλογή "σεξουαλικού" φύλου από την παιδική ηλικία, μπορούν και έχουν τα ...... να το "εφαρμόσουν" πρώτα στα δικά τους παιδιά,
    τότε έχουν και οι ίδιοι το "δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη" και μάλιστα "ισχυρή γνώμη" για το θέμα...!
    Έως τότε όμως, ας βγάλουν τον σκασμό(...κυριολεκτικά)
    και να πάψουν να έχουν..."περίπου ιδέα", για το συγκεκριμένο θέμα
    που "διαπραγματεύεται" την ψυχική υγεία των εφήβων!!!

    Εδώ σας θέλω "πρωτοποριακοί μου" συμπολίτες,
    να μου "δείξετε(!)" πόσο νεωτεριστές και προοδευτικοί είστε εμπράκτως και...με "πειραματόζωα" τα δικά σας παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον δήμαρχο ρώτα. Θα ήθελε να δει το παιδί του στα 15 να του ζητάει να συναινέσει στην αλλαγή φύλου ; για λέγε δήμαρχε ; η όλα αυτά αφορούν τα "άλλα" παιδιά και όχι τα δικά μας. Η ανοχή και η ξεφτίλα έχουν ένα όριο. Οκ έργα δεν κάνεις τους δημότες τους έχεις γραμμένους αλλά σε ότι αφορά τα παιδιά μας θα μας βρεις απέναντί σου μια γροθιά. Μλορεί τώρα να μην.έχουμε τη δύναμη να υπερασπιστούμε τις ΑΞΙΕΣ με τις οποίες μα μεγάλωσαν οι γονείς μας και για τις οποίες είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ αλλά η δύναμη της ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ θα σε διαλύσει σαν ένα σαπιο φύλλο.που το παίρνει ο άνεμος και το πετάει στον υπόνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφόρηση θα του έρθει του μπούλη του πατέρα, όταν του πω ότι θέλω από Επαμεινώνδα, να με φωνάζει Μίνα και ηλιαχτίδα μου.
    Και το δεύτερο το εγκεφαλικό θα το πάθει όταν του δείξω τον "λογαριασμό" για τα φουστάνια τα εσώρουχα και τις γόβες που ψώνισα...για το νέο μου look !

    Το παραπάνω ισχύει ανεξαιρέτως, για όσους χρήσιμους ηλίθιους δεν καταλαβαίνουν και δεν αντιστέκονται στις "πρωτοποριακές μεθόδους διαστροφής της φύσης"
    τώρα που μπορούν και έχουν την..."δύναμη"!
    και ο νοών νοείτω φίλε 11:53μ.μ.
    (Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κόρη Α : " μπαμπά είμαι λεσβία "
    Κόρη Β : "μπαμπά κι εγώ λεσβία είμαι"
    Μπαμπάς : "μα καλά μέσα σ αυτό το σπίτι καμμιά σας δεν θέλει έναν άντρα : "
    Φωνή από το μπάνιο "Εγώ μπαμπά ! Άντρα θέλω"
    Μπαμπάς : " Βαγγέλη εσύ σκάσε "

    Ευχόμαστε να μη γίνει πραγματικότητα . Ούτε με τις ευλογίες του άθεου Τσίπρα ούτε με τις ευλογίες του άχρηστου δήμαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κατρακύλα σταματημό δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δυστυχώς τον παρέσυρε και τον δήμαρχο αυτή η κατρακύλα. Για να εξασφαλίσει την επόμενη θητεία έπεσε στα τέσσερα μπροστά στους Συριζαίους. Για να μη χαλάσει το χατήρι του άθεου Τσίπρα καλεί την άθεη Αρβελέρ να μας διαφωτίσει και περνάει ψήφισμα για να γίνουν λούγκρες τα παιδιά μας. Ρε μπας και βαρέθηκε τις πίτες και τις σπανακόπιτες και σκέφτηκε να γυρίσει το ψάρι και από την άλλη ; όλα να τα περιμένει κανείς.

      Διαγραφή
  9. Θα καταντήσουμε να λέμε στο εγγύς μέλλον
    ''ζήτω ο ξεπεσμός''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να πάρουν θέση ξεκάθαρη και οι ιερείς του Χολαργού . Όλοι πρέπει να καταδικάσουν τέτοιες απαράδεκτες αποφάσεις που υποβαθμίζουν την Πατρίδα μας σε χώρα χωρίς Αξίες και Ιδανικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ27 Οκτωβρίου 2017 στις 8:26 π.μ.

    Τσογλάνια αναρχικοί του ΣΦΥΡΙΖΑ και επαναστάτες της μπριζόλας με εντολή των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ του ΣΦΥΡΙΖΑ απειλούν απλούς πολίτες , μεροκαματιάρηδες , όσους φορούν στολή , κρεοπώλες , υπαλλήλους και άλλους ανθρώπους γιατί γνωρίζουν ότι κανείς δεν θα τους πειράξει . Τα τσογλάνια αυτά είναι απόγονοι του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ , είναι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ , ανθέλληνες και μισούν τον Ελληνισμό . Μια μέρα όλο αυτό το σκυλολόι θα το Γ........ στο Σύνταγμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένα Πατριωτικό Εθνικό Κίνημα που θα ξεσηκώσει όλους εμάς και θα μας ενώσει ενάντια στην κομμουνιστική τρομοκρατία και άγρια φορολογία των εισοδημάτων μας από τους συμμορίτες του συριζα ανελ . Η Ν.Δ είναι ένα άθλιο φιλελεύθερο κατασκεύασμα ξένων συμφερόντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Αθήνα είναι στο έλεος των συμμοριών του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμαρχος ψηφίζει ότι ψηφίζει ότι ψηφίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 19. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΧΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ . ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ .

      Διαγραφή
  15. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μεγαλύτεροι φασίστες και καθάρματα από τα αποβράσματα τους ξεφτιλισμένους αριστερούς δεν υπάρχουν . Αρπάζουν καταθέσεις 300 και 500 ευρώ από φτωχούς ανθρώπους και τα δίνουν στους τοκογλύφους . Ούτε οι Γερμανοί χασάπηδες και Γκεσταπίτες δεν κατάσχεσαν σπίτια Ελλήνων . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει αρπάξει χιλιάδες σπίτια Ελλήνων και τα δίνει χάρισμα σε τραπεζίτες και Λαθρομετανάστες . Οι βρομοκομμουνιστές με δεκάδες Μνημόνια και χαράτσια έχουν καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ27 Οκτωβρίου 2017 στις 2:47 μ.μ.

    Μεγαλύτεροι φασίστες και καθάρματα από τα αποβράσματα τους ξεφτιλισμένους αριστερούς δεν υπάρχουν . Αρπάζουν καταθέσεις 300 και 500 ευρώ από φτωχούς ανθρώπους και τα δίνουν στους τοκογλύφους . Ούτε οι Γερμανοί χασάπηδες και Γκεσταπίτες δεν κατάσχεσαν σπίτια Ελλήνων . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει αρπάξει χιλιάδες σπίτια Ελλήνων και τα δίνει χάρισμα σε τραπεζίτες και Λαθρομετανάστες . Οι βρομοκομμουνιστές με δεκάδες Μνημόνια και χαράτσια έχουν καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή