Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΑΘΛΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ! ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ: ΕΛΛΗΝΑΣ= "KOLOTOUMBAS"! ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ, ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ!

Αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα που από τις 5 Ιουλίου 2015 και μετά κατεβάζει μονίμως τα...πολιτικά βρακιά του στους τοκογλύφους, κάνοντας τη μία κωλοτούμπα μετά την άλλη, έχει ταυτιστεί με την ξεφτίλα του κωλοτούμπα, σε σημείο που η λέξη έχει πλέον...

διεθνοποιηθεί. Στην Αγγλία λένε Τσίπρας και από δίπλα κοτσάρουν τη λέξη "Kolotoumbas"! Το κακό είναι ότι, επειδή ο Τσίπρας είναι ο πολιτικός ηγέτης της Ελλάδος, αυτός που εκπροσωπεί τη χώρα μας, οι ξένοι ταυτίζουν πλέον την έννοια "Έλληνας" με την κωλοτούμπα! Δηλαδή την εθνική ταπείνωση και την οσφυοκαμψία! Έλληνας για τους ξένους θεωρείται ο ρίψασπις και αυτό εξαιτίας του πολιτικού ρεμαλιού του Τσίπρα, Αυτό κατάφερε ο Τσίπρας στα χρόνια που είναι πρωθυπουργός. Να αλλάξει την έννοια του Έλληνα που ταυτιζόταν με τον ηρωισμό και την ανδρεία, σε Έλληνα-"Kolotoumba"! Φτου σου ξεφτίλα Τσίπρα. Σήκω φύγε προδότη!

3 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ . ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

      Δεν πρεπει να τον διωξουμε με κλωτσιες στον πισινό ???

      Διαγραφή
  2. Του πάνε του συριζαίου μπούλη και καταληψία τα κοντά παντελονάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή