Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ: ΔΗΛΩΣΕ "ΓΥΝΑΙΚΑ", ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΙΑΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Όταν πολιτείες στην Αμερική ψήφιζαν χάριν "ισότητας" το νόμο (τον λεγόμενο Bathroom bill) που επέτρεπε στους “trans” να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του φύλου που «νιώθουν» ότι ανήκουν, (σύμφωνα με την...

"ταυτότητα του φύλου τους"), βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τα κορίτσια και ότι σύντομα θα οδηγούμασταν σε τρομερά πράγματα. Τους είπαν «ακραίους», «φανατικούς», «ομοφοβικούς», «τρανσοφοβικούς», "bigots", ότι χρησιμοποιούν "αντισημιτικές" (!) μεθόδους και τα λοιπά. Η είδηση λέει ότι ένα «trans» άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα», βίασε ένα 10χρονο κορίτσι σε γυναικείες τουαλέτες.
Ο εικονιζόμενος Miguel Martinez από τοWyoming, ο οποίος δηλώνει «γυναίκα» θέλει να τον φωνάζουν «αυτή» (“she”) και συστήνεται με το όνομα Michelle, βρίσκεται κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης με την δίκη να έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα. ΟMartinez κάλεσε το νεαρό κορίτσι στο μπάνιο μαζί του, όπου εκεί άρχισε να το θωπεύει στα στήθη και τα γεννητικά όργανα, πριν προχωρήσει στον βιασμό. Το κορίτσι δήλωσε στην αστυνομία ότι "πόνεσε μέσα" του και άρχισε να κλαίει.
Οι νοσοκόμες σε κοντινό ιατρικό κέντρο "ολοκλήρωσαν μια εξέταση σεξουαλικής επίθεσης και διαπίστωσαν κοκκινίλες και εκδορές στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού", σύμφωνα με την εφημερίδαGazette.
Ο Martinez αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 70 ετών εάν καταδικαστεί.
Η Casper Star Tribune ανέφερε ότι το 2014 ο Martinez κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον φίλο του με μεταλλική σκούπα και καταδικάσθηκε για σωματικές βλάβες.
Ο Martinez, ο οποίος ήταν «οικογενειακός φίλος», στην αστυνομία δήλωσε ότι το κορίτσι λέει «βλακείες» και απέρριψε τις κατηγορίες.
Έχουμε εδώ την περίπτωση ενός άντρα που ντύνεται σαν γυναίκα και ανήκει σε «προστατευμένη» τάξη ανθρώπων. Είναι όμως ένας θηρευτής που χρησιμοποιεί την προστατευόμενη ομάδα του για να πλησιάσει τα παιδιά. Και χρησιμοποιεί τη δυνατότητά του, ως μέλος μιας προστατευόμενης ομάδας, για να εισέλθει σε ένα μέρος που η αριστερά λέει ότι πρέπει να έχει «δικαίωμα» να εισέλθει. Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα της «προόδου» και ετοιμαστείτε για τέτοιου είδους εμπειρίεςαπό την θρησκεία του «δικαιωματισμού». Να σημειωθεί ότι αν και το κοριτσάκι βιάστηκε από τον Martinez (ως άνδρα!), πολλά πρακτορεία μέσων ενημέρωσης ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της πολιτικής ορθότητας και του ΛΟΑΤ λόμπι αναφέρουν τον βιαστή ως «γυναίκα» και «αυτή» (she). Μήπως και βλαφθούν τα συναισθήματά του.
Διάβασε: εδώ, εδώ κι εδώ
http://redskywarning.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html
http://redskywarning.blogspot.gr/…/transgender-liberals.html
http://redskywarning.blogspot.gr/2013/08/blog-post_14.html
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώ κιεδώ
http://www.theblaze.com/…/transgender-woman-convicted-of-s…/
https://worldtruth.tv/transsexual-now-on-trial-for-raping-…/

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΤΙΑ????????? ΝΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή