Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ...

Eπί πέντε ώρες κατέθετε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού που...

δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές στο Β Νεκροταφείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στην κατάθεσή του δεν πρόσθεσε κάτι νεότερο από αυτά που έχει ήδη πει, οι ισχυρισμοί του όμως μένει να επιβεβαιωθούν από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Από τον πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη οι αρχές πήραν DNA ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει έρευνα και στο ταξί του. Για την ώρα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ όλοι είναι ύποπτοι. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ληστεία μετά φόνου ενώ δεν έχει προκύψει το κίνητρο που θα μπορούσε να «δείξει» τον δράστη της άγριας δολοφονίας. 

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε βρει το κίνητρο, στο κάδρο των υπόπτων είναι όλοι. Θα εξετάσουμε τον καθένα ξεχωριστά, αναζητώντας το κίνητρο και φυσικά τον δράστη». Αυτό υποστηρίζει αξιωματικός της ΕΛΑΣ που ασχολείται με την υπόθεση.

Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας, η οικογένειά της αλληλοκατηγορείται.

Αίσθηση προκάλεσε χθες ο πατέρας της 32χρονης, ο οποίος ξαφνικά αποκάλυψε ότι περνούσε ο ίδιος με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας.

Ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε στη ΓΑΔΑ, με τον δικηγόρο του, περίπου στις 12:00 σήμερα το μεσημέρι, αρνήθηκε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους μόνο ότι θα τα πουν όλα μετά την κατάθεσή του.

Ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, με δήλωσή του ζήτησε να μην βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα. «Ηρθε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για ό,τι γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να σεβαστούμε όλοι το έργο της αστυνομίας, γιατί αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα πριν ακόμη μάθουμε τι έχει συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος. 

Θεία 32χρονης: Ο αδελφός μου χρώσταγε παντού, από το περιβάλλον του ο δολοφόνος

Όπως δήλωσε θεία της άτυχης κοπέλας, αδελφή του πατέρα της, όταν έμαθε για τη δολοφονία της ανιψιάς της σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του πατέρα της. 

«Στο μυαλό μου σκέφτηκε ότι καθάρισε το παιδί κάποιος από την πλευρά του αδελφού μου, που χρωστά σε όλο τον κόσμο»δήλωσε η γυναίκα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. 

Την ίδια ώρα, η γυναίκα δήλωσε ότι η Δώρα δεχόταν μεγάλη ψυχολογική πίεση από τον πατέρα της, που της ζητούσε λεφτά. Η θεία της εφοριακού αποκάλυψε, επίσης, ότι ο Κώστας Ζέμπερης έπαιξε πολλά χρήματα στο χρηματιστήριο «για να γίνει πλούσιος» και τελικά τα έχασε όλα. 

«Ενοχλούσε τα παιδιά του» συμπλήρωσε η ίδια, τονίζοντας παράλληλα ότι ο αδελφός της ζητούσε από τη Δώρα να βγάζει δάνεια και να του δίνει τα χρήματα. «Του έστελνε κρυφά και φαγητό» είπε η γυναίκα, και ξέσπασε: «Να βρεθεί ο ένοχος, να μπορούσα να τον σκοτώσω. Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι». 

Όπως και φίλοι και συνεργάτες της 32χρονης εφοριακού, έτσι και η θεία της έκανε λόγο για ένα κορίτσι με αξίες και καλό χαρακτήρα. Δεν έκρυψε, επίσης, ότι υποπτεύθηκε και πρώην σύντροφο της κοπέλας, που φέρεται να την ζήλευε παθολογικά. 

Νέο ξέσπασμα της αδελφής του θύματος κατά του πατέρα

Νέα ανάρτηση κατά του πατέρα της έκανε η αδελφή της 32χρονης εφοριακού , λίγες ώρες μετά την κηδεία της Δώρας. Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας, η οικογένειά της αλληλοκατηγορείται.

Η αδελφή της εφοριακού ξέσπασε κατά του πατέρα της κατά τη διάρκεια της κηδείας και με νέο μήνυμά της στο Facebook στρέφεται ξανά εναντίον του γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα».

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα, αν ήμουν εγώ στο σπίτι, τίποτα δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν», δήλωσε χθες ο πατέρας της άτυχης εφοριακού.

Πατέρας 32χρονης: Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία από το νεκροταφείο

Πριν καταθέσει στην Αστυνομία, ο πατέρας της προχώρησε σε μία αποκάλυψη, μιλώντας στο κανάλι Epsilon. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 30- 35 ετών, τον οποίο πήγε στο λόφο Σκουζέ.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δούλευε στο ταξί και είχε πάρει κούρσα από το Κολωνάκι για το Μαρούσι. Επέλεξε εκείνη τη διαδρομή γιατί είχε κίνηση η Κηφισίας, ενώ πρόσθεσε ότι πιθανόν να τον έχουν καταγράψει και οι κάμερες που βρίσκονται στο σημείο.
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου