Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΥΨΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!

Είναι ανάγκη να υψώσουμε την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας. Να δείξουμε την εθνική μας περηφάνια, την αγάπη για την πατρίδα μας και να τιμήσουμε έτσι τους ήρωες προγόνους μας που έδωσαν τη ζωή τους...

για να είμαστε λεύτεροι. Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκει την κατάργηση των στοιχείων που χαρακτηρίζουν την ελληνική φυλή, σε μια εποχή που στοχεύει ευθέως και στην κατάργηση των παρελάσεων τις οποίες θεωρεί κατάλοιπο του ιμπεριαλισμού(!), ας δείξουμε το υψηλό εθνικό μας φρόνημα υψώνοντας την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας. 
Ιδού τι έκανε ο Αντώνης Μιχαλόπουλος, συμπολίτης μας στον Χολαργό: ύψωσε 4 σημαίες! Διαβάζουμε τι γράφει ο ίδιος στο facebook
ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΔΑΚΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ.ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΥΣΙ.
Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

9 σχόλια:

  1. Όσο υπάρχουν Έλληνες σε αυτή τη χώρα ας μην φοβόμαστε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη τρεις Ευέλπιδες Ξυλοκοπήθηκαν άγρια από αληταράδες αναρχικούς του ΣΥΡΙΖΑ εχθές στην Αθήνα . Συμμορίες από καθάρματα της αριστεράς λεηλατούν την Αθήνα κάθε μέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ "ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα τσογλάνια του ΣΥΡΙΖΑ χτύπησαν και τον Πατέρα Κλεομένη στο Μοναστηράκι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο δήμαρχος δίνει βραβεία στους κομμουνιστές. Ουστ απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως . Συμμορίες της αριστεράς σακατεύουν όποιον δεν είναι κομμουνιστής και λεηλατούν τα μαγαζιά στην Αθήνα με την κάλυψη και συμπαράσταση του ξεφτιλισμένου ΣΥΡΙΖΑ . Χάος σε όλη την επικράτεια . Έρχονται σκληρά μέτρα λιτότητας και νέοι φόροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μιχαλόπουλος είναι ο Έλληνας που θα πρέπει να εξελιχθεί σε πολιτικό παράγοντα.Θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο και στην υπέροχη οικογένεια του.Συγχαρητήρια και στους γονείς του,δεν ξέρω αν ζουν ή όχι αλλά έχουν κάνει άριστη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν απορροφηθεί κάποιος από το σύστημα τότε ενώ είναι ελεύθερος είναι και ταυτόχρονα πολιορκημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή