Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

"ΒΟΥΛΙΑΞΕ" ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ"! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ...

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για τις...

«Ημέρες Περικλέους», έναν θεσμό προς τιμήν του Περικλή αλλά και όλης της εποχής που χαρακτηρίζεται ως ο «Χρυσός Αιώνας». 
Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, οι "Ημέρες Περικλέους" έδωσαν βήμα και λόγο σε πολλούς μαθητές των σχολείων μας. 
Μικρά παιδιά και έφηβοι μίλησαν για την προσωπικότητα του Περικλή, ανέφεραν αποσπάσματα από τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη, ζωντάνεψαν την Εκκλησία του Δήμου, διατύπωσαν τις απόψεις τους για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα και παρουσίασαν την Αθηναία Μύρτιδα της ομάδας του καθηγητή Μανώλη Παπαγρηγοράκη.
Τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η Πρύτανης κα Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, μίλησε με τον δικό της μοναδικό και άμεσο τρόπο στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Δήμου για τον Περικλή, τον υποδειγματικό δημοκράτη και ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός απήγγειλε αποσπάσματα από δικά της έργα.
Απονεμήθηκαν τα “Βραβεία ΠεριΚλέους”, σε επιφανείς ανθρώπους που έχουν διαπρέψει στον πολιτικό ή τον στρατιωτικό βίο, καθώς και στον τομέα των επιστημών και των τεχνών. 
• Στον Ευπατρίδη και Νεότερο Βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κ. Ιάκωβο Τσούνη
• Στον κ. Αντώνη Πολύδωρα που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις θέσεις του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου
• Στον ομότιμο Καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παύλο Τούτουζα
• Στον ιστορικό, φιλόλογο και δοκιμιογράφος κ. Σαράντο Καργάκο 
• Στον επί πολλών ετών Δημοτικό Σύμβουλο Χολαργού, κ. Νικόλαο Ζαχάρο
Τέλος παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση "Θουκυδίδης Δραματικός: Το θέατρο του πολέμου", σε κείμενο-δραματουργία του Γιάννη Λιγνάδη και σκηνοθεσία των Δημήτρη Λιγνάδη και Γιάννη Παναγόπουλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Ιερώνυμος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, ο π. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Βύρωνας Πολύδωρας, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Χατζηδάκης, ο Βουλευτής κ. Κουμουτσάκος, ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Σακελλαρίου, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αρβανίτης, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρος, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ξύδης, ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Σκούρτης, η Δ/ντρια της Εθνικής Τράπεζας κα Παπασπυροπούλου, ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης κ. Κουκουλομάτης, Πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων, κ.α.  
Τόσο η Πρύτανης κα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ όσο και τα τιμώμενα πρόσωπα έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο για την εξαιρετική πρωτοβουλία της διοργάνωσης των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Περικλέους».
Ευχαριστούμε τον ευπατρίδη και συμπολίτη μας κ. Ιάκωβο Τσούνη για τη σημαντική του συμβολή στη στήριξη του θεσμού μας, τους διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων μας και τον κ. Νίκο Ήμελλο για τη συνεργασία. 


14 σχόλια:

  1. Μούρθε να ξεράσω αλλά δεν είχα τη λεκάνη πρόχειρη. Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξεράσεις γιατί , για τον Περικλή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξεράσω με τον βλαχοδήμαρχο που καμαρώνει δίπλα στην άθεη ανθελληνίστρια Αρβελέρ. Ουστ και ξανά ούστ.

      Διαγραφή
  3. Η νεοταξιτισσα γρηα-οβρια-οχια ηταν στο πανηγυρι του δημαρχου... που θελει να εχει σχεσεις με δαυτους...
    ΟΥΣΤ ΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αηδία σκέτη. Τόσο ξεφτίλα πια το τερμάτισαν. Λες και βλέπω τον δήμαρχο της Άνω Λεστινίτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχαχαχαχαχα !!!! Το νου σας ρεμάλια το νου σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επτά φωτογραφίες . Και στις επτά ο Λιάκουρας. Μετά αναρωτιέσαι γιατί να ζεις σ αυτή την πόλη. Τόσο μα τόσο ανάγκη την έχει την προβολή ο δήμαρχος ; Έχει βγάλει τόσες φωτογραφίες όσο όλοι οι δήμαρχοι μαζί από την εποχή του Περικλή και πιο πριν. Έλεος πια. Σε βαρέθηκε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία, σας "την είπε" ο κ. Καργάκος .
    Δεν είναι "αλβανικό έπος" .
    Είναι"Ελληνικό Έπος" .
    Οι Αλβανοί ήταν εναντίων μας.
    Έβαλε τα πράγματα στην θέση τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυπνάτε ρε Ραγιάδες ξυπνάτε . Αυτός ο ξεφτιλισμένος συριζαίος κατσαπλιάς ψευτο πρωθυπουργός θα σας πάρει και τα σώβρακα . Θα μας εξοντώσει με ληστρικούς φόρους και χαράτσια . Όλοι οι κλέφτες και όλοι οι διεστραμμένοι μαζεύτηκαν στους αληταράδες ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Αδειάζουν τα Δημόσια Ταμεία και ανοίγουν καταθέσεις σε ξένες τράπεζες . Ο βρομιάρης Καρανίκας καθαρίζει κάθε Μήνα το λιγότερο 5.000 χιλ. Ευρώ . ΞΎΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΞΥΠΝΑ . ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. VIVA MASTURA ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ KOMMUNISTA .26 Οκτωβρίου 2017 στις 8:56 π.μ.

    VIVA MPASTARDO ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ KOMMUNISTA TSOGLAN KKE . VIVA LA REVOLUTION MASTURA ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ZHTΩ ΟΙ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΠΛΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περισσότεροι από 700 Έλληνες πολίτες κάτοικοι του Δήμου Παπάγου Χολαργού παρέστησαν στις εκδηλώσεις ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ στο Δημαρχείο , προς τιμή του μεγάλου Αθηναίου Ηγέτη Περικλή που Δόξασε την Ελλάδα μέχρι τις Εσχατιές της Γης . Πολλά νέα παιδιά μίλησαν με θαυμασμό για την Αθηναϊκή Δημοκρατία και τον Χρυσόν Αιώνα του Περικλή . Ο Καργάκος αποθεώθηκε όταν αναφέρθηκε για το Ελληνικό Έπος του 1940 και το τσάκισμα του Φασισμού από τον Ελληνικό Στρατό . Η απόφαση του Δημάρχου να βραβεύσει έναν κομμουνιστή ήταν μεγάλο λάθος . Ο κομμουνιστής δεν παρέστη στην Μεγαλειώδη αυτή εκδήλωση . ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ . Και τι να κάνει ανάμεσα σε εκατοντάδες Έλληνες Πατριώτες που τίμησαν τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις των Ελλήνων . Πολλοί πολίτες από την Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την τύχη της Πατρίδος μας σε κάθε αρμόδιο . Οι τύχες όλων μας είναι στα χέρια μιας ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αριστεράς . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΡΟΥΛΕΤΑΣ και των ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ισοπεδώνει την χώρα . Οι περισσότεροι Έλληνες παρακολουθούν αδιάφοροι την καταστροφή της Πατρίδος μας . Λαοί οι Οποίοι Ξεχνούν η Δεν Γνωρίζουν την Ιστορία της Πατρίδος τους είναι Ανάξιοι της Ελευθερίας τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περισσότεροι από 700 Έλληνες πολίτες κάτοικοι του Δήμου Παπάγου Χολαργού παρέστησαν στις εκδηλώσεις ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ στο Δημαρχείο , προς τιμή του μεγάλου Αθηναίου Ηγέτη Περικλή που Δόξασε την Ελλάδα μέχρι τις Εσχατιές της Γης . Πολλά νέα παιδιά μίλησαν με θαυμασμό για την Αθηναϊκή Δημοκρατία και τον Χρυσόν Αιώνα του Περικλή . Ο Καργάκος αποθεώθηκε όταν αναφέρθηκε για το Ελληνικό Έπος του 1940 και το τσάκισμα του Φασισμού από τον Ελληνικό Στρατό . Η απόφαση του Δημάρχου να βραβεύσει έναν κομμουνιστή ήταν μεγάλο λάθος . Ο κομμουνιστής δεν παρέστη στην Μεγαλειώδη αυτή εκδήλωση . ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ . Και τι να κάνει ανάμεσα σε εκατοντάδες Έλληνες Πατριώτες που τίμησαν τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις των Ελλήνων . Πολλοί πολίτες από την Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την τύχη της Πατρίδος μας σε κάθε αρμόδιο . Οι τύχες όλων μας είναι στα χέρια μιας ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αριστεράς . Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΡΟΥΛΕΤΑΣ και των ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ισοπεδώνει την χώρα . Οι περισσότεροι Έλληνες παρακολουθούν αδιάφοροι την καταστροφή της Πατρίδος μας . Λαοί οι Οποίοι Ξεχνούν η Δεν Γνωρίζουν την Ιστορία της Πατρίδος τους είναι Ανάξιοι της Ελευθερίας τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. *Μελοs στην κρυφομασωνικη και ελιτιστικη''ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ''!
    Η Αθηναικη Λεσχη των Αριστοκρατων απεκτησε νεα μελη!!!
    Μεταξυ αλλων ειναι και ο προεδροs του ΛΑ.Ο.Σ γιωργοs Καρατζαφερηs-Γερασιμοs Αρσενηs-Γιαννηs Ζαφειροπουλοs-Γεωργιοs Πουκαμισαs Πρεσβηs τηs Ελλαδαs στην Ρουμανια-Μιχαληs Σαλλαs προεδροs τραπεζαs πειραιωs-Δημητρηs Ψυλλιδηs στελεχοs UBS-Οδυσεαs Αθανασιου διευθυνων συμβουλοs τηs Lamda Development-Αθανασιοs Ψαρροs διευθυντηs Συστηματων των πληρωμων τηs Τραπεζαs τηs Ελλαδοs-Γεωργιοs Χατζηνικολαου νεοs επικεφαληs μανατζμεντ τηs Tbank(πρωην ασπιs)Αθανασιοs Παλλαs συμβουλοs επενδυσεων τηs HSBC!!!
    "ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ"
    Αναμεσα τουs ο πρωην Αναπληρωτηs Εθνικηs Αμυναs π.Πρεσβηs κ.Γεωργιοs Γεωργιου(Αναπληρωτηs προεδρου)*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε δήμαρχε την έχεις ξεχάσει την παροιμία "από δήμαρχος κλητήρας" ; Θα είσαι ο πρώτος που θα την εφαρμόσει. Οι Αθηναικές λέσχες σου λείπανε τρομάρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή