Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ! ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...

Προς:
 κ. Ηλία Αποστολόπουλο, Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού
 κα Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης
 κα Τζίνα Αρβανίτη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Παπάγου-Χολαργού
 κ. Μιχάλη Τράκα, Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κοιν:
 κα Ιφιγένεια Σχιστού, Διευθύντρια 1ου Λυκείου Χολαργού
 κα Βασάλου, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Παπάγου-Χολαργού
 κα Μαργαρίτα Ξανθάκη, Πρόεδρο Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

ΘΕΜΑ: Τραυματισμός μαθητή και συντήρηση κτιρίου 1ου ΓΕΛ Χολαργού.

Αξιότιμοι κύριοι,
Την Τρίτη 25/10/17 και εν ώρα μαθήματος, παράθυρο (φεγγίτης) έπεσε στο κεφάλι μαθητή της Γ’ Λυκείου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ (ευτυχώς) τραυματισμό αυτού.
Επειδή επί σειρά ετών έχουμε προβεί σε αποστολή επιστολών, όπου σας...

έχουμε θίξει τα προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου μας και σας έχουμε επισημάνει την αναγκαιότητα άμεσης τακτοποίησής τους
Επειδή επί 10 μήνες και 3 υπενθυμίσεις περιμένουμε απαντήσεις στην τελευταία σχετική επιστολή (δόθηκε στον Πρόεδρο μας, μέσω της προέδρου της Ένωσης Γονέων πριν μερικές ημέρες, μια ελλιπής, ανεπίσημη, ανυπόγραφη και χωρίς ημερομηνία απάντηση)
Επειδή δυστυχώς μέχρι σήμερα καμία σημαντική ενέργεια δεν έχει γίνει για τη διευθέτηση των προβλημάτων αυτών και η τεχνική συντήρηση του κτιρίου αυτού είναι εξαιρετικά ανεπαρκής
Επειδή οι υπηρεσίες του Δήμου κωφεύουν και κωλυσιεργούν ακόμα και σε επείγουσες περιπτώσεις
Επειδή τα προβλήματα του κτιρίου είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και καθημερινά ελλοχεύει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών, των εκπαιδευτικών και όσων βρίσκονται στο
χώρο του σχολείου
Επειδή εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη και εσείς δεν επιθυμείτε να βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση, δεδομένου ότι ο Δήμος είναι κατά Νόμο υπόχρεος και υπεύθυνος για όσες εργασίες επισκευών και συντήρησης πρέπει να πραγματοποιηθούν
Επειδή ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα πρέπει να ενεργήσουν ΑΜΕΣΑ για την αποκατάσταση των προβλημάτων και την τακτοποίηση των κτιριακών θεμάτων του σχολείου μας, σας καλούμε όπως ενεργήσετε άμεσα τα δέοντα.

Μετά τιμής
Για το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Χολαργού

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

15 σχόλια:

  1. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940 . Ζήτω ο Εθνικός Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς που τσάκισε τον Φασισμό και έπνιξε στα παγωμένα νερά της Αδριατικής δεκάδες χιλιάδες φασίστες Μελανοχίτωνες του ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑ Μουσολίνι . Το 1941 στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ κατακρεούργησε περισσότερους από 40.οοο Γερμανούς ΝΑΖΙ και ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ του ΧΑΣΑΠΗ Χίτλερ [φίλου του δολοφόνου Στάλιν] και τους έκανε ΛΙΠΑΣΜΑ στα Βόρεια σύνορα μας . Ο Ιωάννης Μεταξάς έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ που οι ξενόφερτοι ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ προσπαθούν να κρύψουν και να δυσφημίσουν . Το ΙΚΑ ένα εκπληκτικό δημιούργημα του ΜΕΤΑΞΑ που κατάργησε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Τσίπρας όπως και το ΟΚΤΑΩΡΟ . Με υπουργό εργασίας τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Δημητράτο καθιερώνουν τις συλλογικές συμβάσεις , τις άδειες και όλη την εργατική νομοθεσία . Αποφυλακίζονται δεκάδες χιλιάδες φτωχοί άνθρωποι για χρέη στο Δημόσιο και τους χαρίζονται τα χρέη . Καθιερώνεται η 1η Μαΐου ως εορτή των εργαζομένων και φτιάχνει το Ταμείο Εμπόρων . Κατασκευάζει τα Ναυπηγεία της Σύρου και την Λαχαναγορά στο Ρουφ . Δημιουργεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γραφεία ευρέσεως εργασίας σε όλη την Ελλάδα και καθιερώνει τα μαθητικά συσσίτια σε όλη την Ελλάδα . Δημιουργεί τον ΟΓΑ και φτιάχνει Τουριστικά Γραφεία σε όλη την Ευρώπη . Και στις 28-03 - 1940 θεμελιώθηκαν οι Εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον ΛΑΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ . Δεκάδες Νοσοκομεία , δρόμοι , σχολεία , δεκάδες χιλιάδες εργατικές κατοικίες και χιλιάδες άλλα έργα είναι τα Επιτεύγματα του Ιωάννη Μεταξά Πρωθυπουργού του ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΟΧΙ . ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ . ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ στον Ελληνα Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου 1936 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ28 Οκτωβρίου 2017 στις 10:05 π.μ.

    Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940 . Ζήτω ο Εθνικός Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς που τσάκισε τον Φασισμό και έπνιξε στα παγωμένα νερά της Αδριατικής δεκάδες χιλιάδες φασίστες Μελανοχίτωνες του ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑ Μουσολίνι . Το 1941 στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ κατακρεούργησε περισσότερους από 40.000 Γερμανούς ΝΑΖΙ και ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ του ΧΑΣΑΠΗ Χίτλερ [φίλου του δολοφόνου Στάλιν] και τους έκανε ΛΙΠΑΣΜΑ στα Βόρεια σύνορα μας . Ο Ιωάννης Μεταξάς έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ που οι ξενόφερτοι ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ προσπαθούν να κρύψουν και να δυσφημίσουν . Το ΙΚΑ ένα εκπληκτικό δημιούργημα του ΜΕΤΑΞΑ που κατάργησε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Τσίπρας όπως και το ΟΚΤΑΩΡΟ . Με υπουργό εργασίας τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Δημητράτο καθιερώνουν τις συλλογικές συμβάσεις , τις άδειες και όλη την εργατική νομοθεσία . Αποφυλακίζονται δεκάδες χιλιάδες φτωχοί άνθρωποι για χρέη στο Δημόσιο και τους χαρίζονται τα χρέη . Καθιερώνεται η 1η Μαΐου ως εορτή των εργαζομένων και φτιάχνει το Ταμείο Εμπόρων . Κατασκευάζει τα Ναυπηγεία της Σύρου και την Λαχαναγορά στο Ρουφ . Κατασκευάζει την Σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα Κηφισιά και εγκαινιάζει δεκάδες γέφυρες σε όλη την Ελλάδα . Δημιουργεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γραφεία ευρέσεως εργασίας σε όλη την Ελλάδα και καθιερώνει τα μαθητικά συσσίτια σε όλη την Ελλάδα . Δημιουργεί τον ΟΓΑ και φτιάχνει Τουριστικά Γραφεία σε όλη την Ευρώπη . Και στις 28-03 - 1940 θεμελιώθηκαν οι Εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον ΛΑΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ . Δεκάδες Νοσοκομεία , δρόμοι , σχολεία , δεκάδες χιλιάδες εργατικές κατοικίες και χιλιάδες άλλα έργα είναι τα Επιτεύγματα του Ιωάννη Μεταξά Πρωθυπουργού του ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΟΧΙ . ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ . ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ στον Ελληνα Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου 1936 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό το σχόλιο 10.05 για τον Μεταξά . Με λίγες γραμμές τα λέει όλα .

      Διαγραφή
  3. Καθίκια συριζαίοι , κλέφτες και καθάρματα καταστρέψατε την Πατρίδα μας και ρημάξατε την Ζωή μας . Άι στο Διάολο αλήτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική κυβέρνηση στον κόσμο που κάνει κατασχέσεις σε μικρά ποσά των 80 , 90 και 180 ευρώ . Έχουν μεγάλο μίσος για τους εξαθλιωμένους και τους φτωχούς ανθρώπους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτιάξτε τα και θα τα κάψουν πάλι με τις πρώτες καταλήψεις οι συμμορίες της Πρώτης φοράς αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ιωάννης Μεταξάς έσβησε με μια θαρραλέα απόφαση το χρέος της Ελλάδος την Εποχή εκείνη στους τοκογλύφους και απάλλαξε την Ελλάδα από ένα τεράστιο πρόβλημα . Αυτό μεταδίδεται και σήμερα σε όλο το κόσμο εκτός από την Ελλάδα γιατί στην χώρα μας τα σκουπίδια , οι κλέφτες και οι κομμουνιστές λεηλατούν τον Δημόσιο Πλούτο καταστρέφοντας τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους φασίστες του Μουσολίνι στην Αδριατική θάλασσα τους πνίξαμε σαν τα ποντίκια και στα Οχυρά Μεταξά τους Χιτλερικούς Γκεσταπίτες τους κάναμε λίπασμα και τους φυτέψαμε βαθιά μέσα στην Γη . Στην Μάχη της Κρήτης σφάξαμε τις επίλεκτες αερομεταφερόμενες Μεραρχίες του Χίτλερ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ . ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οι κομμουνιστές προδότες του μπολσεβίκου "κούτβη" Ζαχαριάδη, την ίδια περίοδο καλούσαν τους στρατευμένους Έλληνες που νικούσαν στο μέτωπο και ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ του '40, να λιποτακτήσουν και να μην πολεμούν υπέρ βωμών και Εστιών!
    Δεν ήταν "σωστό" να αντιστεκόμαστε στον σύμμαχο του Hitler end Stalin, αλλά έπρεπε να βρουν και μια δικαιολογία για την προδοτική τους στάση και άρχισαν να λένε για ιμπεριαλιστές και...μοναρχοφασίστες!!!
    Προδότες και δειλοί από την κούνια τους, σκουπίδια της ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΙΖΙΣΠΑΣΤΗΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 194028 Οκτωβρίου 2017 στις 11:12 μ.μ.

      Έλληνες Στρατιώτες λιποτακτήστε από το μέτωπο της Αλβανίας . Οι Ιταλοί Στρατιώτες και οι Γερμανοί είναι αδέλφια μας και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μαζί τους . Λιποτακτήστε από τον Ελληνικό Φασιστικό Ιμπεριαλιστικό Στρατό και γυρίστε στα σπίτια σας . ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ . ΚΚΕ 30 Οκτωβρίου 1940 .

      Διαγραφή
  10. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ28 Οκτωβρίου 2017 στις 11:02 μ.μ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ Διαβάστε όλοι και δείτε τι λέει ο Μίκης Θεοδωράκης για τον Ιωάννη Μεταξά . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ τον Ύμνο του Μίκη Θεοδωράκη για τον ΕΘΝΙΚΌ ΗΓΕΤΗ Ιωάννη Μεταξά που ΤΣΑΚΙΣΕ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ Χίτλερ και Μουσολίνι όταν οι κομμουνιστές υπέγραφαν Σύμφωνα Φιλίας και Μη Επίθεσης με τον ΧΑΣΑΠΗ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ Χίτλερ . Διαβάστε και το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο Φιλίας ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΉ ΜΟΛΟΤΟΦ με τον ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ και θα δείτε ποιοι είναι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ Συνεργάτες των ΝΑΖΙ . ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ . ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ . Συγχαρητήρια Μίκη Θεοδωράκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΟΝ .28 Οκτωβρίου 2017 στις 11:20 μ.μ.

    Έχω πίστη στο Χριστούλη
    Σεβασμό στον Βασιλιά
    σαν μεγάλο Πατερούλη
    αγαπώ τον Μεταξά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ . Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ . ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ . ΑΘΑΝΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή