Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ! ΖΩΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΙΟΛΟΣ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ!

ρεπορτάζ Μάκης Βραχιολίδης
Η περίπτωση του Ζώη Τσαγκαριόλου είναι μια από τις τραγικές ιστορίες ...
που βιώνουν οι Ομολογιούχοι του Δημοσίου, των οποίων τις καταθέσεις ρήμαξαν οι πολιτικοί ταγοί, από το 2012 κι εδώ. Η κυβέρνηση Παπαδήμου με...μαέστρους τους Σαμαρά-Βενιζέλο διέπραξαν πρώτοι το έγκλημα να αρπάξουν τις αποταμιεύσεις του κοσμάκη που ήταν με την...εγγύηση του Δημοσίου! Κατόπιν η κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά και μετέπειτα η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου συνέχισε το κακούργημα, χωρίς να επιστρέφει τα χρήματα στους καταληστευθέντες ομολογιούχους. Μέχρι σήμερα 17 Ομολογιούχοι αυτοκτόνησαν, πόσοι άλλοι όμως υποφέρουν από ασθένειες για τις οποίες δεν μπορούν ούτε φάρμακα να αγοράσουν; 
Ο 31χρονος σήμερα Ζώης Τσαγκαριόλος (πάνω φωτό) αποτελεί μία τέτοια δραματική περίπτωση ανθρώπου ο οποίος κινδυνεύει από μέρα σε μέρα να χάσει το πόδι του! Ναι, εξαιτίας του ανάλγητου κράτους το οποίο του άρπαξε τις αποταμιεύσεις από την αποζημίωση που είχε λάβει μετά από σοβαρότατο τροχαίο! 
Ο Ζώης ταλαιπωρείται από το τροχαίο από το 2004! Έζησε από θαύμα, αλλά τα πόδια ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Βρίσκεται μονίμως καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Μετά τις συνεχείς επεμβάσεις που έκανε, οι γιατροί του είπαν ότι θα έπρεπε να χειρουργηθεί εκ νέου μετά από χρόνια. Ο Ζώης μετά από πολυετή ταλαιπωρία δικαστικών αγώνων πήρε την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία, αλλά δεν πρόλαβε να τοποθετήσει τα χρήματά του σε Ομόλογα του Δημοσίου, και η ανάλγητη κυβέρνηση του Παπαδήμου του καταλήστευσε όλη την αποζημίωση ικανοποιώντας τους δανειστές και δη τους μεγαλοτοκογλύφους που δεν έχασαν ούτε ένα ευρώ από τα δικά τους τζογαρίσματα! 
Ο πολύπαθος Ζώης κυριολεκτικά είδε τη ζωή του να καταστρέφεται. Ο πατέρας του πέθανε από τον καημό του, ενώ ο ίδιος σε αναπηρικό καροτσάκι δεν  μπόρεσε να μεταβεί στο εξωτερικό για εγχείρηση. Αποτέλεσμα; Προσβλήθηκε από το επικίνδυνο μικρόβιο ψευδομονάδας και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται. Κινδυνεύει να χάσει το πόδι του! 
Ο Ζώης παλεύει με τα ισχυρότατα ενδοφλέβια φάρμακα και με τις αντοχές του. 
-- Η ψευδομονάδα είναι χειρότερη και από καρκίνο μας λέει. Μου εκλεψαν την αποζημίωση και η στενοχώρια μου κάθε τόσο επιδεινώνει το πρόβλημα και γιγαντώνει την ψευδομονάδα γιατί πέφτει το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Παίρνω τα πιο ισχυρά ενδοφλέβια φάρμακα που υπάρχουν τα οποία αφενός μου έχουν καταστρέψει τις φλέβες, μπορεί όμως να προσβάλουν και άλλα ζωτικά όργανα του οργανισμού μου, όπως τα νεφρά και το συκώτι, μας λέει ο 31χρονος συνέλληνας, κάτοικος Ακτίου Βόνιτσας. 
Σε ερώτησή μας αν, πέρα από την αναλγησία της Πολιτείας βρήκε κάποια κατανόηση από τα άλλα κόμματα, ο Ζώης ήταν κατηγορηματικός: "Με εγκατέλειψαν όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής. Αυτό θέλω να το γράψεις, δεν ντρέπομαι να το πω. Ήταν το μόνο κόμμα που στάθηκε δίπλα μου και κατάλαβε το πρόβλημά μου". 

Τα λαμόγια της πολιτικής ζωής, αυτοί που λένε ότι κόπτονται για τα δικαιώματα των πολιτών (όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη), δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο: το φονικό πρόσωπο της Πολιτείας προς τον λαό! Ο Ζώης Τσαγκαριόλος αποτελεί μια χαρακτηριστική περίπτωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου