Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ Β΄ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ

Η 32χρονη εφοριακός
Η Δώρα Ζέμπερη δέχθηκε την επίθεση στον τάφο του φίλου της και αυτό για την οικογένειά της δεν φαίνεται τυχαίο...

Νέα ανατροπή στα δεδομένα έρχεται από τα όσα ισχυρίζονται οι συγγενείς της άτυχης εφοριακού.

Με τις έρευνες ουσιαστικά να έχουν πέσει σε… τοίχο και τους αστυνομικούς να έχουν επιστρέψει στην αρχή, τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν και πάλι δραματικά.

Εννιά μέρες μετά τη δολοφονία και παρά τα όσα είχαν διαρρεύσει από το περιβάλλον την άτυχης 32χρονης η δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι δεν υπήρξε ασφαλιστήριο συμβόλαιο δυο μέρες πριν την άγρια δολοφονία στο Δεύτερο Νεκροταφείο.

Όπως είπε η δικηγόρος η άτυχη 32χρονη είχε ασφάλεια ζωής, αλλά το συμβόλαιο αυτό είχε γίνει σε πολύ προγενέστερο χρόνο σε σχέση με τη δολοφονία.

Μένουν ωστόσο αναπάντητα τα ερωτήματα για τους φόβους που είχε εκφράσει η εφοριακός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της.

Οι υποψίες της οικογένειας για τη δολοφονία

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 όποια στοιχεία υπάρχουν για πιθανές πιέσεις ή ακόμη και απειλές υπήρχαν σε βάρος της άτυχης εφοριακού η οικογένεια τα έχει προσκομίσει ή τα έχει αναφέρει στην αστυνομία.

Όπως τόνισε ωστόσο τα μέλη της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη είναι πολύ προβληματισμένα για το γεγονός ότι ο δολοφόνος επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο να της επιτεθεί.

Δεν αποκλείουν το γεγονός να ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον ληστή, όπως όμως τόνισε η δικηγόρος η οικογένεια της 32χρονης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το σημείο της επίθεσης.

Γιατί δηλαδή ο δολοφόνος της επιτέθηκε τόσο άγρια στον τάφο του φίλου της.

Η οικογένεια της εφοριακού δηλαδή υποπτεύεται ότι δεν είναι τυχαίος ο τόπος. Έχει ίσως κάποιον συμβολισμό.

newsit

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου