Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ;"

Το κακό δυστυχώς έγινε! Οι επιστολές που στέλνει εδώ και ενάμιση χρόνο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού οι οποίες δεν έχουν απαντηθεί από τη Δημοτική Αρχή, κατέληξαν σε...

ατύχημα! Την ώρα διδασκαλίας σε αίθουσα του 1ου Λυκείου έπεσε πάνω στο κεφάλι μαθητή της Γ' Λυκείου που καθόταν στο ακριβώς από κάτω θρανίο εν ώρα μαθήματος. Πεπαλαιωμένα παράθυρα, τα οποία υπάρχουν πάνω από 50 χρόνια, χωρίς καμία συντήρηση έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μπουζαμπαλίδης μιλώντας στην εφημερίδα μας ήταν οργισμένος και κατηγορηματικός: "Παρακαλούμε εδώ και ενάμιση χρόνο να λάβουμε μια απάντηση από τον Δήμο και να εισακούσει την αγωνία μας για άμεση έναρξη εργασιών συντήρησης του σχολείου. Το κακό θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Αν το παιδί δεν είχε αυτή τη στάση, αλλά λίγο διαφορετική, το παράθυρο θα μπορούσε να σκάσει με την κόγχη πάνω στο κεφάλι του και να μείνει στον τόπο! Πρέπει δηλαδή να έχουμε τέτοια γτραγωδία για να κινητοποιηθεί ο Δήμος και να λάβει μέτρα αποκατάστασης του Λυκείου; Επιτέλους πια"! 
Σε ερώτησή μας αν ο γονέας του τραυματισμένου παιδιού θα κινηθεί δικαστικά κατά του Δήμου, ο κ. Μποζαμπαλίδης είπε: "Απ'όσο γνωρίζω δεν θα κινηθεί νομικά. Πάντως, αν ήταν το δικό μου παιδί στη θέση του θα προχωρούσε δικαστικά κατά του Δήμου και παντός υπευθύνου"!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από το παράθυρο έλειπαν βίδες και η αλυσίδα που το συγκρατεί, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με άλλα παράθυρα στο 1ο Λύκειο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επισημαίνει διαρκώς την κακή συντήρηση του παμπάλαιου σχολικού κτιρίου του Δήμου σε όλους τους τόνους, έντονα δε τα τρία τελευταία χρόνια, αναμένει απαντήσεις στις επιστολές του σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση του κτιρίου από το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τεχνική υπηρεσία.

Αναμένει ακόμη, και την ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μεγάλο έργο που διεκδικήθηκε ακριβώς μετά από τις πιέσεις του Συλλόγου Γονέων, του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ. 
Δυστυχώς, από αβλεψίες, ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου ήρθε στο επίκεντρο της πανελλήνιας ενημέρωσης, με αρνητικό τρόπο!

18 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΔΕΚΤΟΝ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;
    ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΠΤΙΚΟ Ή ΆΛΛΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ;
    ΠΑΛΑΙΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΉ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ......! ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ,ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.
    ΑΥΤΑ.........!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ...... ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;;;ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ-ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ εκμεταλλεύονται τα οφέλη μιας καίριας θέσης καταχρηστικά για ίδιον συμφέρον,γράφοντας τους πολίτες εκεί που δεν πιάνει η μελάνη!!!ο σύλλογος γονέων είναι υπεύθυνος να επισημάνει και να καταγγείλει το γεγονός στην αρμόδια αρχή και όχι να επισκευάζει προβληματκές κτιριακές εγκαταστάσεις κρατικής-δημοτικής-κοινοτικής ιδιοκτησίας από την στιγμή που τα δημοτικά τέλη εισπράτονται κανονικά από την αρχή της πόλης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ26 Οκτωβρίου 2017 στις 1:07 μ.μ.

    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι μαριονέτα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ενδιαφέρεται για αυτά τα προβλήματα . Ο Σύλλογος αυτός καθημερινά αγωνίζεται για την πολυπολιτισμικότητα και για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων . Ουδέποτε στήριξε τα πραγματικά προβλήματα της παιδείας . Οι Σύλλογοι Γονέων Χολαργού είναι Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζουν το σημερινό διεφθαρμένο καθεστώς της ξενόφερτης αριστεράς . Όλοι αυτοί οι περίεργοι........ στήριξαν και στηρίζουν τις καταλήψεις όπου έγιναν καταστροφές δεκάδων χιλιάδων ευρώ και πληρώνουμε εμείς οι απλοί πολίτες . Εάν κάποιος ρίξει μια ματιά μέσα και έξω από τα σχολεία θα αντικρίσει μια χαώδη κατάσταση από τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές συμμοριών της αριστεράς . Είναι αδιανόητο να μην αλλάζουν ένα παράθυρο η κάποια πόρτα που είναι κατεστραμμένη . Ποιοι κάθε λίγο και λιγάκι σπάνε θρανία , έδρανα και λεηλατούν γραφεία καθηγητών ; Και γιατί δεν μιλάνε για αυτά τα αίσχη ; Τα λεφτά τα φυλάνε για τα μουσουλμανάκια και εκδηλώσεις με την μαντίλα και το Πακιστάν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδή οι σύλλογοι είναι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα που δημιουργούνται στις σχολικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να μένουν άλυτα;;;Τι προσέγγιση των πραγμάτων είναι αυτή;;θα πρέπει δηλαδή τα παιδιά να είναι απροστάτευτα από τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς των συμμοριών της αριστεράς;;ΟΧΙ κύριοι και κυρίες της Δημοτικής αρχής είστε ανίκανοι,άχρηστοι, κομματόσκυλα,παπατζήδες του κερατά,οι περισσότεροι αργόσχολοι,ανεπάγγελτοι,δημοσιοσχετίστες,καρεκλομανείς!!!χαχαχαχα ενώ ο δημαρχίσκος, το κομματόσκυλο της ΝΔ δεν στηρίζει την πολυπολιτισμικότητα;; τα ίδια σκατά είστε όλοι!!!

      Διαγραφή
  5. Ρε καταλάβετέ το. Αν δεν υπάρχει τρόπος να φωτογραφηθεί ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτα. Σιγά μην ασχοληθεί με τα σχολεία. Δεν πα να γκρεμιστούν όλα. Αν γίνει εκδήλωση πάνω στα ερείπια και έρθουν φωτογράφοι πρώτος πρώτος θα σκασει μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αριστερή αλητεία έχει καταστρέψει τα πάντα σε αυτήν την χώρα . Τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας είναι Γκέτα συμμοριών της αριστεράς . Το 1ο Λύκειο Χολαργού είναι Γκέτο αναρχοσυριζαίων και το έχουν κάψει αμέτρητες φορές . Οι ξυλοδαρμοί καθηγητών και απλών πολιτών είναι σύνηθες φαινόμενο ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΟΥΡΙΑ . ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ; ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ALEXIS KAI ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΣΑΛΟΣ! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!" Συμπολίτες βλέπετε καμία διαφορά από τους, πρώτη φορά, φασιστερούς;;;Αυτός είναι ο δημαρχίσκος Χολαργού-Παπάγου!!! Άλλος ένας δημαρχίσκος προστείθεται στη λίστα αυτών που θέλουν να φέρουν τον "πολιτισμό" στη χώρα μας!!!ρε ουστ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα ίδιος ήταν ο Λιάκουρας. Βλαχοδήμαρχος με ένα πατσουροασκέρι με δέκα πατσουρογκόμενες που τον στηρίζουν. Ποτέ δεν άλλαξε. Απλά μας παραμύθιαζε δύο χρόνια μέχρι να καταλάβουμε ότι δεν χαλάει χατήρι στους Συριζαίους ώστε να έχει τη στήριξή τους στις επόμενες εκλογές. Όλα για την καρέκλα και για την μάσα.

      Διαγραφή
  9. Έρημη Πατρίδα τι άλλο έχεις να τραβήξεις με τόσα τσακάλια γύρω σου . Λύκοι παντού . Λύκοι ξεσκίζουν τις σάρκες μας . Λύκοι και αιμοβόρα τσακάλια θα κατασπαράξουν κάθε Εθνική φωνή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ισλαμικό χαλιφάτο κατάντησαν την χώρα και αποικία τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κακό όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο εκδηλώνεται . Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού πρώτα προσπαθεί να βραβεύσει έναν Σταλινικό κομμουνιστή [ευτυχώς τους έγραψε και δεν πήγε] και τώρα αρνείται να πάρει απόφαση ενάντια στις έμφυλες ταυτότητες . Τις επόμενες ημέρες θα δούμε χειρότερα πράγματα ίσως και λαθρομουσουλμάνους για μόνιμη εγκατάσταση στην πόλη μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ . Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ . Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ . ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ . ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ . ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή η δημοτική αρχή ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τίποτε δεν ενδιαφέρονται.
    Τους ενημερώνεις για οτιδήποτε και σε γράφουν στα " παλαιότερα των υποδημάτων τους ".
    Είναι όλοι τους αχαρακτήριστοι ....
    Η τσεπούλα τους και ας πάνε όλα στο .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με αυτά τα σχόλια που διαβάζω είναι σίγουρο ότι μας ψεκάζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή