Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΙΣΧΥΕΙ Ή ΟΧΙ; "Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1923"!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Ένα σχόλιο από ανώνυμο αναγνάωστη μας, προφανώς κάτοικο του Χολαργού μάς κίνησε την περιέργεια και το αναδημοσιεύουνε. Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει, γι' αυτό παρακαλούμε την αρμόδια δημοτική αρχή να δώσει μια απάντηση:
"Η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε προχθές Δευτέρα με Δικαστικό...

Αντιπρόσωπο όλες τις οικογένειες της περιοχής ότι θα πληρώσουν πολλές χιλιάδες Ευρώ για να γίνει το συγκεκριμένο έργο βασιζόμενη σε Νόμο του 1923. Με ποιο Δικαίωμα η σημερινή Δημοτική Αρχή θα υποχρεώσει πολίτες εξαθλιωμένους από την οικονομική κρίση να πληρώσουν χαράτσι χιλιάδων ευρώ για έναν γα@@μένο δρόμο που δεν θέλει κανείς; Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Τι θα κάνει ο Δήμαρχος; Θα τα κρατήσει από τις συντάξεις και τους μισθούς; Τι σόι έργο ανάπλασης είναι αυτό που θα στηριχτεί σε απάνθρωπο Νόμο αδιαφορώντας για τον Ανθρώπινο Πόνο και Δυστυχία; Προχθές την Κυριακή το βράδυ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΕΡΙΦΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ της ΔΕΗ. Τα αυτοκίνητα διαλύθηκαν και γέμισε η περιοχή συντρίμμια. Εκεί δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Η αδιαφορία δεν έχει όρια μέχρι να υπάρξουν νεκροί. Δεν υπάρχει ανθρωπιά πουθενά. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΡΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ".

4 σχόλια:

  1. Δύο δικαστικοί επιμελητές την περασμένη Δευτέρα μου παρέδωσαν ένα απαράδεκτο κείμενο με χάρτες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου Χολαργού που με καλούν να πληρώσω ένα μεγάλο ποσό για αποζημιώσεις στο έργο ανάπλασης της Δαρδανελίων . Είναι απαράδεκτο και με πια λογική θα πρέπει να πληρώσω ένα τέτοιο φόρο στον Δήμο την στιγμή που είμαι εργαζόμενη μητέρα με 400 ευρώ περίπου το μήνα μισθό και δύο κορίτσια άνεργα . Παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει πόσο κοστίζει το τετραγωνικό μέτρο και τι σημαίνει Δομημένη Επιφάνεια ας μας πληροφορήσει και τι πρέπει να κάνουμε γιατί από τον Δήμο δεν έχουμε καμία ενημέρωση . Δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε ένα άχρηστο έργο που δεν θέλουν παρά ελάχιστοι και γιατί θα πρέπει να πληρώσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη αυτή η ιστορία με την Δαρδανελίων μοιάζει με ένα κακόγουστο αστείο . Είδα την λίστα πριν από λίγο και 95 κάτοικοι θα πληρώσουν πολλά χρήματα για την ανάπλαση της . Είναι εξωφρενικό . Ένας λογικός δεν υπάρχει στο Δημαρχείο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα, το μόνο ζώο στο ζωϊκό βασίλειο που κοκκινίζει (από ντροπή) είναι ο άνθρωπος!!! Κανόνας, που στην γραμματική για να επιβεβαιωθεί χρειάζεται και τις εξαιρέσεις του...και από ότι βλέπω, υπάρχουν κάποιοι που κατατάσσονται στην εξαίρεση και όπως όλα τα υπόλοιπα "ζώα", δεν κοκκινίζουν... (από ντροπή!)
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κλαρινοδήμαρχος και οι πενηντάρες πατσουρογκόμενες του κοκκινίζουν μόνο αν φάνε πολύ επεοδή φουσκώνει η μπάκα. Ειδικά τους τελευταίους μήνες όλες έγιναν βουβάλες από τις πολλές μάσες η ντροπή δεν υπάρχει. Με γεμάτα ταμεία 5.500.000 ψάχνει να βρει λεφτά από τον φτωχο κοσμάκη ειδικά του Χολαργού ο άχρηστος. Τρια χρονάκια για να ξεκουμπιστεί κι αυτός και όλο το ασκέρι της κακιάς ώρας. Α ρε Νικολάου άρχοντα που εισαι τώρα. Όταν σε είχαμε δεν σε εκτιμούσαμε . Έπρεπε νάρθει ο προικοθήρας κλαρινοδήμαρχος για να καταλάβουν οι Χολαργιώτες την αξία σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή