Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΕ 230 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Χολαργός, 26 Απριλίου 2016
Πασχαλινή διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου
Την Παρασκευή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή διανομή...

προς 230 οικογένειες ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μετέδωσαν όσοι προσέφεραν προϊόντα χρήματα, αλλά και εθελοντική εργασία,  συνεισφέροντας στην προσπάθεια του Δήμου να στηρίξει όσους βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και συγκεκριμένα:
·         Τα καταστήματα Απολλώνιο, Βενέτης Χολαργού, Βενέτης Smart Park, Άρτος και Μέλι, Άρτος και Γλυκίσματα και Αρτόραμα.
·         Τα Ζαχαροπλαστεία ‘Dolcetti’, ‘Choc o Rock’, ‘Ολυμπιάδα’, ‘Mariz’.
·         Τα super markets ‘Σκλαβενίτης’ και ‘ΑΒ Βασιλόπουλος’.
·         Τα κρεοπωλεία Μπεκιάρης, Γκίκας, Καραλίδης Φώτης, Κομιανός Σταύρος και Καρμπαλιώτου Βούλα.
·         Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ‘Πανελλήνια Οργάνωση Οικογένειας και Νεότητος’, Λέσχη LIONS Παπάγου ‘Ολυμπιάδα’, ‘Ψηλορείτης’ και  Χριστιανική Ένωση Νεανίδων.
·         Οι Παραγωγοί Χωρίς Μεσάζοντες ‘Απευθείας’.
·         Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, οι οποίοι προσέφεραν ρούχα.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι προσέφεραν και προσφέρουν προϊόντα, όλους όσοι βοηθούν εθελοντικά στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρόνοιας και των άλλων Υπηρεσιών του Δήμου.
Η συνεισφορά όλων είναι μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης, που ενισχύει την κοινωνική συνοχή και παράλληλα καλλιεργεί την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


9 σχόλια:

  1. Συγγνώμη ρε παιδιά αν όλοι αυτοί προσέφεραν ο δήμος τι ακριβώς συνεισέφερε; Τις φωτογραφίες; ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε και λέμε: 72.000 για οργανα γυμναστικής+ 53.000 για συντριβάνια=125.000 ευρώ διά 230 οικογένειες κάνουν 543 ευρώ ανά οικογένεια. Μήπως φτηνά την έβγαλε ο δήμαρχος με δύο τσουρέκια και ένα αυγό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάφερε να διεγείρει αρνητικά τα αντανακλαστικά των δημοτών!!!
    Αυτού του είδους οι "ενέργειες" και οι "παρελάσεις(!)" έχουν πολιτικό κόστος και ο "λογαριασμός", που είναι πάντα "τσουχτερός", θα πληρωθεί λίαν συντόμως!
    Δεν είναι μόνο το τελευταίο, είναι όλα μαζί που λειτουργούν συσσωρευτικά!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι η αλληλεγγύη απέναντι στις δεκάδες οικογένειες της οδού Δαρδανελίων και Σερίφου που πρέπει να πληρώσουν το κόστος ανάπλασης και τις αποζημιώσεις της συγκεκριμένης οδού ; Η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε προχθές Δευτέρα με Δικαστικό Αντιπρόσωπο όλες τις οικογένειες της περιοχής ότι θα πληρώσουν πολλές χιλιάδες Ευρώ για να γίνει το συγκεκριμένο έργο βασιζόμενη σε Νόμο του 1923 . Με ποιο Δικαίωμα η σημερινή Δημοτική Αρχή θα υποχρεώση πολίτες εξαθλιωμένους από την οικονομική κρίση να πληρώσουν χαράτσι χιλιάδων ευρώ για έναν γαμημένο δρόμο που δεν θέλει κανείς ; Οι κάτοινοι είναι αποφασισμένοι να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ . Τι θα κάνει ο Δήμαρχος θα τα κρατήσει από τις συντάξεις και τους μισθούς ; Τι σόι έργο ανάπλασης είναι αυτό που θα στηριχτεί σε απάνθρωπο Νόμο αδιαφορώντας για τον Ανθρώπινο Πόνο και Δυστυχία ; Προχθές την Κυριακή το βράδυ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΕΡΙΦΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ της ΔΕΗ . Τα αυτοκίνητα διαλύθηκαν και γέμισε η περιοχή συντρίμια . Εκεί δεν υπάρχει καμμία πρόβλεψη . Η αδιαφορία δεν έχει όρια μέχρι να υπάρξουν νεκροί . Δεν υπάρχει ανθρωπιά πουθενά . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΡΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατα τα άλλα έδωσε δυό τσουρέκια και ένα αθγό στους άστεγους και το έκανε προεκλογική φιέστα. Σοου έγιναν οι άνθρωποι αφού τους μάζεψε όλους και φωναζε τα ονόματά τους ξεφτιλίζοντάς τους δημόσια. Πάνω από 1.000.000 σε μελέτες και "αναθέσεις" έργων με συνοπτικές διαδικασίες. Τόσο άχρηστος και τόσο ξεφτίλας δήμαρχος δεν ξαναβγήκε ποτέ πριν στο Χολαργό. Τρία χρονάκια θα περάσουν να παει από κει πούρθε ο μπούλης που έγινε άνθρωπος με τα λεφτά του πεθερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος . Εάν πράγματι είναι αλήθεια αυτό με την Δαρδανελίων τότε αυτό το <> θα γίνει η ταφόπλακα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος . Εάν πράγματι είναι αλήθεια αυτό με την Δαρδανελίων τότε αυτό το θα γίνει η ταφόπλακα του . Σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης δεν βάζεις τέτοια χαράτσια χρεώνοντας δημότες με χιλιάδες ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τα πολλά εκατομμύρια που ο δήμαρχος ανακοίνωσε οτι μπήκαν στο ταμείο με ενέργειες διαφόρων κλπ κλπ,δεν περίσσεψαν μερικές χιλιάδες για να αγοραστούν τρόφιμα για κοινωνικό παντοπωλείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει λογική . Το θέμα της Δαρδανελίων είναι πολύ σοβαρό και να μας προβληματίσει όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή