Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ! ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπατριώτες,
Από την έναρξη των μνημονιακών παγετώνων οι κυβερνήσεις των Παπανδρέου-Σαμαρά-Βενιζέλου υπηρέτησαν την ανάγκη διάσωσης και στήριξης των τραπεζών με κρατικό χρήμα, δηλαδή με το αίμα των....

Ελλήνων φορολογούμενων. Από τότε ακούσαμε πολλές φορές να καλείται ο φτωχοποιημένος Ελληνικός λαός να συμβάλει από το υστέρημα του στην εθνική προσπάθεια για τη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας. Και όμως, την ίδια στιγμή που θυσιάζονται οι φτωχοί, οι μνημονιακοί βαστάζοι, συνεχίζουν να παίρνουν δάνεια χωρίς εγγυήσεις και χωρίς προϋποθέσεις. Την ώρα που ο ελληνικός λαός στέναζε υπό το βάρος των μνημονίων, η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου χρησιμοποίησε ξεδιάντροπα το Κοινοβούλιο ως πλυντήριο υποθέσεων διαφθοράς, τωνολιγαρχών των ΜΜΕ. Οι περισσότεροι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα ανήκουν σε θαλασσοδανεισμένες και ζημιογόνες εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται ταυτόχρονα στα δημόσια έργα, στις κρατικές προμήθειες, στη ναυτιλία, στον τραπεζικό τομέα, στις τηλεπικοινωνίες, ή στη βιομηχανία πετρελαίου. Στον Νόμο 4146/2013 για τις «στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις» κατατέθηκε , την τελευταία στιγμή, εκπρόθεσμη τροπολογία των βουλευτών της Ν.Δ. Δημήτριου Χριστογιάννη, Δημητρίου Τσουμάνη και Διονυσίου Σταμενίτη, η οποία αθώωνε τους τραπεζίτες για κατάχρηση επί της ουσίας κρατικού χρήματος. Είναι μια τρανή απόδειξη του συστήματος διαπλοκής , το οποίο ως γνωστόν, περιλαμβάνει εκλεκτικές σχέσεις αλληλεξάρτησης και αλληλοϋποστήριξης της κυβερνητικής εξουσίας με οικονομικούς παράγοντες και με τις διοικήσεις των λεγόμενων συστημικών τραπεζών . Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες από την αρχή μέχρι σήμερα αγωνιζόμαστε να μην αμνηστευτεί η διοχέτευση των χρημάτων (κρατικών πόρων) σε ανεξέλεγκτους και ύποπτους αποδέκτες, όπως καναλάρχες, εκδότες κλπ νταβατζήδες.
Φίλες και φίλοι, Μαζί με απλούς πολίτες επιχειρήσαμε με διαβήματα μας, στους Εισαγγελείς να αποτρέψουμε το χάρισμα των θαλασσοδανείων και την εξίσωσή τους από τους δύστυχους Έλληνες. Επιτέλους, χάρη στην επιμονή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος,, οι πρώτοι μάρτυρες ήδη κατέθεσαν στις 21/03/2016 στη Δικαιοσύνη και έτσι -εν τοις πράγμασι- βγήκαν από την «κατάψυξη» τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων. Ακόμα, με μηνυτήρια αναφορά μας, στους Οικονομικούς Εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ πετύχαμε τα «δώρα» του Χριστοφοράκου της SIEMENSπρος τα κόμματα να φορολογηθούν…. Αγαπητοί μου φίλοι, Σήμερα, με αυτό μου το σημείωμα, θέλω να σας ενημερώσω για την πρωτοβουλία που πήραμε να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διερευνήσει και τα δάνεια του MEGA, αφού καιρό τώρα ζητάμε από την Κυβέρνηση και εκείνη να πράξει το ίδιο, με τους μηχανισμούς του κράτους. Πιστεύω να πληροφορηθήκατε, εξαιτίας του μεγάλου θορύβου που προκλήθηκε και την επίθεση λάσπης που δέχτηκα από την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, ότι ολοκληρώθηκε η δικαστική έρευνα για τα δάνεια του ΔΟΛ και παραπέμπεται ο κ. Στ. Ψυχάρης και 10 στελέχη της διευθύνσεως της ALPHABANK στο εδώλιο, για κακουργηματικές πράξεις. Θέλω να τονίσω ότι και τούτο συνέβη εξαιτίας των δικών μας ερωτήσεων προς τους αρμόδιους υπουργούς και των αναφορών στη Δικαιοσύνη. Σήμερα, σας καλούμε και εσάς, να υπογράψετε μαζί με όλους εμάς, την μηνυτήρια αναφορά για τα δάνεια του MEGA–που μπορούμε να σας στείλουμε με e-mail- αφού προηγουμένως την διαβάσετε πολύ καλά. Πιστεύω ότι οι δύο τελευταίες τοποθετήσεις μου για τα θαλασσοδάνεια του MEGA που κοινοποιούνται, προσφέρουν μία στοιχειώδη και αναγκαία γνώση για το μέγιστο αυτό σκάνδαλο. Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, Κλείνοντας είναι καλό να γνωρίζουμε πως η Ελλάδα διαθέτει τη μεγαλύτερη πυκνότητα σε ΜΜΕ ανά κάτοικο στην Ευρώπη. Εάν παρατηρήσει κανείς όμως τα πράγματα από κοντά, τότε θα διαπιστώσει ότι σχεδόν κανένα ΜΜΕ δεν έχει κέρδη. ‘Όλοι σχεδόν εργάζονται με ελλείμματα. Και πως γίνεται αυτό; Γίνεται όταν οι ιδιοκτήτες εξαργυρώνουν τα κέρδη σε άλλη μορφή.
Δηλαδή εάν με την εφημερίδα ή με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό αποκτά ο ιδιοκτήτης πολιτική επιρροή και πρόσβαση σε ρουσφέτια. Αλήθεια έχετε μετρήσει πόσες ανεξάρτητες τηλεοράσεις, εφημερίδες και γενικά ΜΜΕ εκτός τουinternetυπάρχουν; Μένει σε κάποιον η αμφιβολία πως αρκετά ΜΜΕ δημιουργήθηκαν και υπάρχουν για να εξυπηρετούν ή και να επιβάλλουν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους και οι οποίοι απαιτούν και εκβιάζουν να πληρώσουν οι φτωχοποιημένοι Έλληνες, πάνω από 1 δις ευρώ για να εξοφλήσουν τα δάνεια που έκαναν «φύλλο και φτερό» οι μπαχτατζήδες της διαπλοκής; Λοιπόν, θα βάλετε και τη δική σας δύναμη να σπάσουμε το απόστημα; Θέλουμε να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα; Θέλουμε να γκρεμίσουμε την διαπλοκή; Πάμε μαζί. Προσθέστε την υπογραφή σας στη λίστα των καθαρών!
Με φιλικούς χαιρετισμούς και πολλές ευχές. Αυτούς τους δύσκολους καιρούς ας μην λυγίσουμε. Ας σηκώσουμε με ελπίδα και αγωνιστικότητα τον Σταυρό μας. Η Ανάσταση του Κυρίου μας είναι Νίκη. Η Υπέρβαση κάθε δυσκολίας. Ενωμένοι με την πίστη μας θα νικήσουμε κάθε επιβολή. Εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση.
Νίκος Ι. Νικολόπουλος Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος
Υ.Γ: Την Μεγάλη Τρίτη ξεκινούν οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Εάν θέλεις μπορείς να έχεις παρέμβαση, από την αρχή ως το τέλος, στέλνοντας μου ερωτήματα προς τους καλεσμένους, πρόταση για το ποιους πρέπει να καλέσουμε, συμβάσεις, έγγραφα και ότι άλλο πρέπει να ζητήσουμε. Φιλικά Νίκος Ι. Νικολόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου