Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!

φωτό αρχείου
Για τους λαθρομετανάστες δεν αγωνίζονται οι αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Στον Χολαργό-Παπάγου μάλιστα έστειλαν και επιστολή στον Δήμαρχο με την οποία του ζητούν επιτακτικά να φιλοξενήσει πρόσφυγες σε δημόσια και ιδιωτικά κτήρια!  Επειδή λοιπόν τα ιδιωτικά κτήρια...

εκλείπουν, να δώσουν το καλό παράδειγμα οι αλληλέγγυοι των μεταναστών φιλοξενώντας στα σπίτια τους πρόσφυγες μετανάστες, λαθρομετανάστες (όπως θέλει ας τους λένε).
Λοιπόν κύριοι, μην χάνετε καιρό, ανοίξτε τα σπίτια σας και φιλοξενείστε τους. 
Παρακάτω ξανα-θυμίζουμε την επιστολή των ...αλληλέγγυων, για να δείτε πόσο επιτακτικά ζητούν από τον δήμαρχο την εξεύρεση δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων για τους μετανάστες. 
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριοι και κυρίες-αλληλέγγυοι. Σε καιρούς δύσκολους πρέπει και να είστε και να φαίνεστε στην πράξη ειλικρινείς!


ΠΡΟΣ
Τον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Του Δήμου Παπάγου - Χολαργού ΑΙΤΗΣΗ (Αρ. Πρωτ. 7797/6-4-2016)
Την Κυριακή 20-3-2016, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Χολαργό, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και με τη συμμετοχή και στήριξη εκατοντάδων συμπολιτών μας οι ολοήμερες εκδηλώσεις της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες Χολαργού- Παπάγου. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων καθώς...
επίσης και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας. τόσο με τη συμμετοχή τους, όσο και με την σημαντική προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία διανεμήθηκαν άμεσα σε δομές φιλοξενίας προσφύγων. Η Πρωτοβουλία συνεχίζει με νέα ώθηση τη δραστηριοποίηση της για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και, ταυτόχρονα εναντιώνεται στους πολέμους καθώς και στις πολιτικές που τους γεννούν και δημιουργούν την προσφυγιά και τη μετανάστευση: την εκμετάλλευση, την πείνα, τη φτώχεια, τις οικολογικές καταστροφές.

Στις εκδηλώσεις καταγράφηκε ομόφωνα η αντίθεση των παρευρισκομένων στην πολιτική των κλειστών συνόρων και τη νέα συμφωνία της συνόδου κορυφής των 28 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διατυπώθηκε έντονα η ανάγκη συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες και άρσης κάθε εμποδίου για τη μετεγκατάσταση τους στη χώρα προορισμού που επιθυμούν. Αξιώθηκε επίσης να τους παρέχεται στην Ελλάδα, για όσο καιρό διαμένουν, αξιοπρεπής σίτιση, στέγαση, περίθαλψη και φροντίδα όχι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, 
hotspots και κατασκηνώσεις ντροπής, όπως αυτά που βλέπουμε στην Ειδομένη, αλλά με διασπορά τους στο σύνολο της επικράτειας.
Κατόπιν αυτών η Πρωτοβουλία καλεί το Δήμο Χολαργού-Παπάγου, στα πλαίσια ανάληψης του μέρους της ευθύνης που του αναλογεί, να προγραμματίσει άμεσα τη φιλοξενία ικανού αριθμού προσφύγων, όχι φυσικά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή οποιοδήποτε γκέτο, αλλά σε κατάλληλους για κατοικίες δημοτικούς ή ιδιωτικούς χώρους. Για το σκοπό αυτό, καλούμε το Δήμο να προβεί άμεσα σε καταγραφή των κατάλληλων και άδειων δημοσίων, δημοτικών και ιδιωτικών κτιρίων που υπάρχουν ή προσφέρονται σε όλη την επικράτεια του Δήμου, προκειμένου να υλοποιήσει, το συντομότερο δυνατό, την παραπάνω ηθική υποχρέωση του.
Για τον λόγο αυτόν παρακαλούμε να τεθεί ως θέμα συζήτησης στην ημερήσια διάταξη της αμέσως επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ. η παραπάνω πρόταση μας και να ειδοποιηθούμε σχετικά ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να την υποστηρίξουμε με την παρουσία μας κατά τη συνεδρίαση.
Χολαργός. 06/04/2016
Για την Πρωτοβουλία

Άνδρυ Αλεξάνδρου
Ροζίνα Γιώτη
Bίκτωρ  Ελιέζερ
Αντιγόνη Ζηκίδη
Αγγελική Καρακατσάνη
Σπύρος Κοντομάρης
Δήμητρα Κούτση
Βέρα Μαντά
Βίλλη Μιχελάκου
Κώστας Παπαδάκης
Κωνσταντίνα Σοφρωνά
Ηλίας Τζουράς


4 σχόλια:

  1. Αυτοί οι αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡCIA που είναι υπέρ των λαθρομεταναστών είναι προβληματικοί, άρρωστοι, καθυστερημένοι και είναι κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων!

    Αλλά οι αλληλέγυοι του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡCIA δεν έχουν την τόλμη να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες γιατί είναι δειλοί, ρουφιάνοι και μεγάλες κότες αλλά ξέρουν να δολοφονούν Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θέλεις να πεις, ότι τα παιδιά της χρυσής αυγής τα δολοφόνησαν άτομα που πρόσκεινται στο ΑΝΤΑΡCIA;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ξεκάθαρο γιατί οι αλληλέγγυοι των δεξιών και αριστερών κομμάτων δολοφονούν μόνο Έλληνες και είναι υπέρ λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή