Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ: "Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ..."

Δημοτική Παράταξη
 «Αγία Παρασκευή  η Πόλη μας»

Διαμαρτυρία-καταγγελία Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Τσιαμπά
Η δημοτική Αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου διολισθαίνει συνεχώς σε νέα ατοπήματα αλλά και σε αυταρχικές μεθόδους, που πλήττουν το κύρος...

των θεσμών και των Οργάνων και ιδιαίτερα αυτό του Δημοτικού Συμβουλίου, αναγκάζοντάς μας να δια μαρτυρόμαστε, να εκνευριζόμαστε και να χαλάμε ως άνθρωποι την ψυχική μας ηρεμία,  μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.
Κύριε Δήμαρχε συγκαλέσατε τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας   το Δημοτικό Συμβούλιο με ημερησία διάταξη 29 θεμάτων, κάτι που θα μπορούσατε να αποφύγετε λόγω των ημερών. Η προκλητική συμπεριφορά σας ως διοίκηση, συνεχίσθηκε με την μη παρουσία των δημοτικών συμβούλων σας στη συνεδρίαση, ώστε να υπάρξει απαρτία για να πραγματοποιηθεί  η συνεδρίαση του ΔΣ. Καθυστερούσατε μάλιστα την έναρξη της συνεδρίασης υπερβολικά και πέραν του προβλεπομένου , μήπως και προσέλθουν οι σύμβουλοί σας για να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός. Επιβάλατε έτσι για πολλοστή φορά έμμεσα και ετσιθελικά στην αντιπολίτευση, και εν προκειμένω θα αναφερθώ στον εαυτό μου,  να καλύψει τη δική σας  έλλειψη οργάνωσης και τη διάλυση της παράταξής σας.
Και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεράσιμος Βλάχος, αντί   να εφαρμόσει τον κανονισμό, παρέμεινε στην έδρα πέραν του προβλεπόμενου χρόνου  και όταν του ζήτησα, εξασκώντας τα δικαιώματά μου, να εφαρμόσει τον κανονισμό και να λύσει τη συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας, αναγράφοντας στα πρακτικά το λόγο, έδειξε για μια ακόμη φορά το γνωστό πια  αυταρχικό του πρόσωπο, συμπεριφερόμενος με σκαιό τρόπο.
Κύριε Δήμαρχε πρέπει να καταλάβετε ότι τακτική που ακολουθείτε, είναι αδιέξοδη και καταστροφική.
Κώστας Τσιαμπάς
Δημοτικός Σύμβουλος «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής


1 σχόλιο: